Kako me nervira AOD na huaweiu, uzasan.
Slažem se...samo sat stoji.Katastrofa.
Kako me nervira AOD na huaweiu, uzasan.
Slažem se...samo sat stoji.Katastrofa.
Ovo je izuzetno loše. Da li kaže na kojem cca postotku se ovako nešto događa?
Da ne pišem odgovor kod Note 9 jer si tu isto sve napisao.
Slažem se s tobom u nekim stvarima pa ću malo objasnit sa svog gledišta
1.Najbolji ekran - slažem se.Samsung je tu vrh,ali koliko će nas vid to primjetiti.Imam Note 9, imao sam 2XL i meni je to više manje isto.U laboratorijskim uvjetima će se vidjet razlika.. a ovako nisam siguran.
Nakon ovoga si dobio palac dolje i nisam više ni čitao. :) Imam Note 9 sad a imao sam 2XL i razlika je pa recimo u astronomskim jedinicama kad gledamo kvalitetu prikaza a o auto brighnessu neću ni pričati.
Da ne pišem odgovor kod Note 9 jer si tu isto sve napisao.
Slažem se s tobom u nekim stvarima pa ću malo objasnit sa svog gledišta
1.Najbolji ekran - slažem se.Samsung je tu vrh,ali koliko će nas vid to primjetiti.Imam Note 9, imao sam 2XL i meni je to više manje isto.U laboratorijskim uvjetima će se vidjet razlika.. a ovako nisam siguran.
Nakon ovoga si dobio palac dolje i nisam više ni čitao. :) Imam Note 9 sad a imao sam 2XL i razlika je pa recimo u astronomskim jedinicama kad gledamo kvalitetu prikaza a o auto brighnessu neću ni pričati.
Ni nemoj čitat..
Opet ponavljam da je to moje subjektivno mišljenje.Promjenio sam pun k.. mobitela ali se ja osobno nikad nisam žalio na kvalitetu ekrana ni na jednom mobu.
Možeš prelistat moju temu oko Pixel 2 XL gdje smo se baš ja i kolega ocena77 raspravljali oko ekrana 2XL
Nek mala zaveže kosu 😂
Kad ti je to doslo
Ne znam na šta si mislio, ali kad čujemo kopiranje loše mi je.
Šta to što Audi ima Matrix svjetla, Opel ne bi smio imat.Ili to što BMW ima aktivni tempomat, nitko ga ne bi smio imat jer je to kopiranje.
Nije to kopiranje nego logican tijek razvijanja tehnologije.
Ako će Samsung jednog danas stavi zoom x5, jer znači da kopira Huawei?
Takav način razmišljanja mi je sulud. Ne bi da mobilna industrija ima nekog izbor kako bi unaprijedila svoje modele.
Dao Bog da Samsung jenog dana imao x10 zoom i ja ga kupio.
Na kraju krajeva ako si mislio na Huawei AOD i "kopiranje" Samsunga
, mislim da je Nokia prva imala AOD.
Koliko citam - DA. Budemo vidjeli. Ja se nadam da ću ga dobit krajem sljedećeg tjedna.
Na kraju krajeva ako si mislio na Huawei AOD i "kopiranje" Samsunga, mislim da je Nokia prva imala AOD.
Moja Nokia Lumia 1020 iz 2013 ima funkcionalan AOD.
Bravo kolega i sad možemo reći da je Samsung kopirao Nokiu.
Dobro me sjećanje služi kad sam se sjetio da je AOD prvo imala Nokia.
Ne mozes to tako gledati, danas je to tako u svim segmentima proizvodnje.
Pogledaj automobilsku industriju, cim netko uvede nesto novo to slijede i drugi.
Isto je i u svijetu mobitela, Huawei je predstavio reverzibilno punjenje i Samsung je to iskopirao.
Samsung je napravio zakrivljeni ekran, Huawei je to iskopirao...uopce se ne zamaram takvim stvarima.
Ne mozes to tako gledati, danas je to tako u svim segmentima proizvodnje.
Pogledaj automobilsku industriju, cim netko uvede nesto novo to slijede i drugi.
Isto je i u svijetu mobitela, Huawei je predstavio reverzibilno punjenje i Samsung je to iskopirao.
Samsung je napravio zakrivljeni ekran, Huawei je to iskopirao...uopce se ne zamaram takvim stvarima.
Sve si rekao s reverzibilnim punjenjem. Nećemo vise o kopiranje jer nema smisla.
AOD - obavijest trećih aplikacija
Fala Sv. Duji više...
Razmišljam između kupnje P30 ili P20 Pro modela.
Kako su cjenovno slični, zanima me koji od njih ima bolju kameru? Isplati li se uložit dodatnih cca 1.5k kn za P30 Pro verziju za, koliko ja trenutno razumijem, malo bolju kameru (ako ostale karakteristike stavimo sa strane)?
Kako su cjenovno slični, zanima me koji od njih ima bolju kameru? Isplati li se uložit dodatnih cca 1.5k kn za P30 Pro verziju za, koliko ja trenutno razumijem, malo bolju kameru (ako ostale karakteristike stavimo sa strane)?
P30 nisam gledao, ali da je bolji od P20P je.
Čekam petak da stigne P30+ Huawei watch GT, u T com na pretplatu izađe 3620kn uređaj jednokratno +80kn mjesecno tarifa (Za mlade u magenti 1 sa popustom), mislim da nema bolje ponude za takav uređaj
Gdje gledas cijenu za P30? Ja na nabavi gledam p20 pro i najeftiniji je 3945kn, a p30 na nekoliko stranica sam gledao i nema ga ispod 4800, gdje je tu slicna cijena?
Na Tele2 stranici su 350kn razlike.
brisi
Čekam petak da stigne P30+ Huawei watch GT, u T com na pretplatu izađe 3620kn uređaj jednokratno +80kn mjesecno tarifa (Za mlade u magenti 1 sa popustom), mislim da nema bolje ponude za takav uređaj
kako si dobio tu cijenu?
gledam i pise: tarifa za mlade 139kn sa magenta popustom 24.mj, uredaj 4940kn jednokratno na tcom webu