Ugly font

poruka: 8
|
čitano: 1.377
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Ugly font

Ne znam kako bih ovo drukcije nazvao...ali odjednom mi se "poruznila" slika/font na windowsima.

Primjer : http://img62.imageshack.us/img62/2585/slika1k.png (kao da su zmrdani pixeli malo...)

Nedavno sam instalirao ATI catalyst driver 10.3 i danas sam bas dobio par runtime errora u CCC

Zna li netko o cemu se radi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
RE: Ugly font

Rezolucija na nativnoj? Zaglađivanje fontova uključeno? Neznam... :)

16 godina
odjavljen
Ugly font

i ja dajem glas za "clear type"

i solve my problems with the gun
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Ugly font

Gumb auto na monitoru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ugly font

Ma izgleda da su mi softwari "Speed up my pC" i "Registry booster" od UNIBLE-a (koji ima certifikat btw od Microsofta) shebali registry od grafi drivera...tako da preporucam svima da se klone registry boostera jer je smece,nek se drze tipa ASC-a ili CC-a.Morao sam napravit reinstall win7 jer nista nije pomagalo,ama bas nista.Cim se prcka po regedit-u mos se...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ugly font

Definitivno cleartype...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Lunatic1407 kaže...

Ma izgleda da su mi softwari "Speed up my pC" i "Registry booster" od UNIBLE-a (koji ima certifikat btw od Microsofta) shebali registry od grafi drivera...tako da preporucam svima da se klone registry boostera jer je smece,nek se drze tipa ASC-a ili CC-a.Morao sam napravit reinstall win7 jer nista nije pomagalo,ama bas nista.Cim se prcka po regedit-u mos se...

Ja preporučam svima da se klone tih bajnih jutilitija :) jer većinom naprave više sranja nego koristi :)

15 godina
neaktivan
Sabbathian kaže...
Lunatic1407 kaže...

Ja preporučam svima da se klone tih bajnih jutilitija :) jer većinom naprave više sranja nego koristi :)

Definitivno i preporucam svima da koriste samo antivirus i za spyware Spybot i to je to vise nista ne treba.

Neka neko definira "clear type" ?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice