Blender vs. Maya

poruka: 3
|
čitano: 1.745
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Blender vs. Maya

Pita frend (koji baš nije vičan surfanju po forumima), ako nauči modelirati i animirati u Blenderu, a što mu je navodno dobro krenulo, hoće li mu to znanje biti korisno ako jednog dana poželi preći na Mayu? Vezano uz to, može li Blender eksportirati sve relevantne podatke o teksturama, modelima, animacijama itd. u nekakve kompatibilne fajlove koje Maya može učitati? Pa ja sad pitam ovdje, ako je netko voljan prosvijetliti nas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Blender vs. Maya
DigiMagic kaže...

Pita frend (koji baš nije vičan surfanju po forumima), ako nauči modelirati i animirati u Blenderu, a što mu je navodno dobro krenulo, hoće li mu to znanje biti korisno ako jednog dana poželi preći na Mayu? Vezano uz to, može li Blender eksportirati sve relevantne podatke o teksturama, modelima, animacijama itd. u nekakve kompatibilne fajlove koje Maya može učitati? Pa ja sad pitam ovdje, ako je netko voljan prosvijetliti nas...

Da.

3D modeliranje je 3D modeliranje, alat je alat. Kad jednog dana pozeli preci na Mayu, naucit ce jednostavno nove menije i nove komande i slus.

Like your face - getting forced - to the floor ...
13 godina
Re: Blender vs. Maya

Da,moze export u fbx i onda import u mayu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice