da li netko ima bazu simbola iz Acad Electricala u dwg formatu pa da se može koristiti u običnom Autocadu ?
Autocad Electrical
- poruka: 4
- |
- čitano: 4.553
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da li netko ima bazu simbola iz Acad Electricala u dwg formatu pa da se može koristiti u običnom Autocadu ?
Sorry kaj se javljam, a nemam blokove, drage volje bi ti poslao te .dwg-ove, ali nemam kod sebe instaliran autocad electical (nazalost ni autocad :)), ali vjerojatno ovdje mozes pronaci sve sto trazis. U parvilu sve je to rađeno za americko trziste tak da uvjek te simbole moras bar malo promjenit (savjet samo brisi ono sto ti ne treba u postojecem bloku i snimi kao novi .dwg).
Hvala ti.
Znam za taj forum i neke stvari sam poskidao i prepravio si za moju upotrebu baš kako si rekao ali mi sve to izgleda nekako kaotično i nabacano sa svih strana. Zato me zanimala cijela baza iz Acada Electrical da vidim da li je mogu primjeniti za naše standarde...

Probat cu ovih dana pronac palete od electricala, negjde sam vec u nekojh virtualnoj maschini imao instaliran MEP, pa bum poslo. Pogledaj ovu stranicu, cini mi se da bi mogla zadovoljit tvoje potrebe, mislim da su blokovi vrlo slični (ako ne i isti) onima iz electricala.
Evo nesto sam nasao, pa pogledaj.