3D Contest-Tema : Oružja

poruka: 41
|
čitano: 17.063
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: 3D Contest-Tema : Oružja
nixXxa kaže...
Minoza kaže...
Također smatram da ne bi bilo fer proglašavati bilo što prije kraja glasanja. Moram reći i da mi je žao na tako slabom odazivu, pogotovo što neki odustanu jer smatraju da ne znaju dovoljno i slično, a to je upravo krivo, iako je ovo "contest" tu smo zapravo da nešto naučimo jedni od drugih, nixXxa može potvrditi da rado odgovaram na pitanja, a mogu dati i MSN u svrhu komunikacije, a isto tako i sam pitam razne stvari druge kolege kada želim nešto naučiti. Molim vas da se u idućem contest-u okupimo u većem broju, razmijenimo kontakte pa učimo jedni od drugih. Stvarno mislim da nema izgovora da netko ne sudjeluje ako ima vremena...

Bilo bi ljepo da nas je više sudjelovalo i nešto bi naučili , možda next time {#}

Ja planiram sudjelovati u sljedećem

Jest da sam početnik i sve

Ali zašto ne probati :)

Kakve sam ja sreće nebih se ni ozračio da sam bio u Černobilu 86 (c) Mind_Challenge
15 godina
neaktivan
Izbjeglica_02 kaže...

Slažem se :)

Mogu ja staviti sljedeći contest? Imam jedan acc na BitGameru nepotrebni, pa možda i nagrade budu {#}

Nemam ništa protiv. Možeš li pojasniti o čemu se točno radi?

3D Designer
16 godina
neaktivan

Contest zatvoren čestitke pobjedniku Minozi na uloženom trudu , model stvarno izgleda super . Vidim nešto Izbjeglica_02 želi otvorit novi contest , pa će se sve dogovorit sa Minozom .

-poredak prema broju TU - 1. Minoza - 35

2. My self - 12

3. Bones  - 9

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Minoza kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Mogu ja staviti sljedeći contest? Imam jedan acc na BitGameru nepotrebni, pa možda i nagrade budu {#}

Volio bih da se više ljudi uključi te da napravimo nešto veće i u nešto duljem roku :) 

Budem stavio anketu kada tada :)

BTW, Čestitke pobjedniku :)

15 godina
neaktivan
Izbjeglica_02 kaže...
Minoza kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Volio bih da se više ljudi uključi te da napravimo nešto veće i u nešto duljem roku :) 

Jel ste razmišljali možda i o nekom natjecanju u animaciji, nekoj jednostavnoj kao keyframe animacija ili slično. Ili možda natjecanje u izradi efekata pomoću fluida, particla i slično pa se ocjenjuju kiša, explozije i te stvari. Ili natjecanje u osvijetljenju... ugl. modeliranje je tek mali dio svega, zašto da se samo ostane na tome? Jer da se proširi natjecanje na npr. ove nabrojane teme mislim da bi i zanje naraslo u tim područjima. Šta kažete :)

http://mayahotspot.blogspot.com/
14 godina
neaktivan
Tale3D kaže...
Izbjeglica_02 kaže...
Minoza kaže...
Izbjeglica_02 kaže...

Jel ste razmišljali možda i o nekom natjecanju u animaciji, nekoj jednostavnoj kao keyframe animacija ili slično. Ili možda natjecanje u izradi efekata pomoću fluida, particla i slično pa se ocjenjuju kiša, explozije i te stvari. Ili natjecanje u osvijetljenju... ugl. modeliranje je tek mali dio svega, zašto da se samo ostane na tome? Jer da se proširi natjecanje na npr. ove nabrojane teme mislim da bi i zanje naraslo u tim područjima. Šta kažete :)

Vidiš na to sam i ciljao :)

16 godina
neaktivan

Nešto sam radio animaciju u cinemi ali ono osnovno {#} , ima dobar tut na 3d-hr-u  kako napraviti logo. Bilo bi fora animirat neki model : )

You may say that I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one .......
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 16:28 (nixXxa).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može info kojim ste programima radili ove vaše modele? Jel postoje kakvi besplatni kvalitetni programičići ili svi imate licencirane verzije profesionalnih alata?

16 godina
neaktivan
toncro kaže...

Može info kojim ste programima radili ove vaše modele? Jel postoje kakvi besplatni kvalitetni programičići ili svi imate licencirane verzije profesionalnih alata?

Ja radim u cinemi 4d , blender ti je besplatan .. btw ovdje sve imaš !

15 godina
neaktivan
nixXxa kaže...
toncro kaže...

Može li se koristiti Gogle SketchUp za takve stvari?

16 godina
neaktivan
toncro kaže...
nixXxa kaže...
toncro kaže...

Može li se koristiti Gogle SketchUp za takve stvari?

Pa na jubitu možeš naći dosta videa u kojima se crtaju automobili , avioni i sl , al to ti je više "arhitekstonski" program ( nemislim da sketchup ne valja !), tako da ti blender omogućuje puno više od sketchupa .

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.1.2011 19:12 (nixXxa).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice