vtx hd 4870
- poruka: 13
- |
- čitano: 5.480
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sta nitko ju nema?
možda zato što je vtx... prvi put da vidim vtx.
ja sam vtx prvi put vidio prije tjedan dana :D
da nova firma .ja sam prvi put dns cuo i vidio..pa reko da se raspitam malo...
Pa ja sam za njih čuo dosta davno. Naime kartica je dosta hvaljena. Jeftinija od ostalih je jer su firme poput sapphira ili gigabyta ili sl dosta više u tim stvarima i relativno su popularnije među igračima. Ali ova kartica imad dosta dobro hlađenje i relativno je hvaljena. Kad bi iša na HD4870 definitvno bi moj izbor bila ona osim ako ne bi moga ubost vapor-x.
To ti je HD 4870 s 512 MB GDDR5 memorije.
Na slici se vidi da ima nereferentno hlađenje koje je vjerojatno bolje (hladnjak ima toplovodne cijevi i izgleda ok), a kolika je buka, ne znam.
VTX je noviji proivođač grafičkih kartica, pa ćeš teško naći nekoga s tom karticom, ali ne bi trbalo biti neke velike razlike u kvaliteti u odnosu na ostale proizvođače.
hladnjak je isti kao na mojoj bivšoj club 3d 4870 i dosta je bio glasan. puno glasniji nego toxic što sada imam
A šta je ovo majku mu... HD4870 sa 2giga memorije? I još Vapor-x? Jesam li možda neš previdio jel nezz za ovu karticu. I još puno košta za ono što je?
A šta je ovo majku mu... HD4870 sa 2giga memorije? I još Vapor-x? Jesam li možda neš previdio jel nezz za ovu karticu. I još puno košta za ono što je?
ma to ti je samo ubaceno jos meme,nije isplativo,1gb je dosta,za te pare imas 4890 koje je bolja
Prije svega vapor-x ti ima odlično hlađenje. Ja imam HD4850 i uopće je ni ne čujem dakle i tiše su. Što se tiće same cijene još je uvečana i samim tim šta ima 2gb. Šta se tiće vtx-a to je moj drugi izbor poslije vapora. Dakle imate je u protisa i hlađenje je odlično izvdeno. http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=26217
Ok. Čuo sam i ja hvale vrijedna kartica te VTX-ice. Btw vapor-x je tehnologija, a VTX je ime proizvođača!
Ok. Čuo sam i ja hvale vrijedna kartica te VTX-ice. Btw vapor-x je tehnologija, a VTX je ime proizvođača!
Vapor-x ti je samo bolja izvedba hlađenja. To su kartice koje radi sapphire.