Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.850
|
čitano: 6.965.123
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice

Trolaš ili?

HWCompare ti je stvarno mjerodavan; jedino što oni uspoređuju je memorijska propusnot, pixel rate i texel rate - nešto što ne govori baš puno o snazi same grafičke kartice.

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
15 godina
BujkiCrew kaže...

jedino sto mi jos morate pomoci je izbor izmedju msi ili xfx...xfx je skuplja

Ja bih  cak isao i na XFX Dual Fan jer jezgra radi na visem taktu od MSI-a , a ima i vrlodobro hlađenje !!

Music As A Weapon !!
14 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

ma daj, za 60kn više ima hd 7770 koja iako ima referntni dizajn je dosta bolja od 7750

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa to sam i mislio uzet :) hvala

13 godina
neaktivan
Zanimalo bi me koliko bi otprilike radeon 7850 2GB trebao moci vrtiti sve igre na max detalje, 2-3 godine? Razmisljam isplati li se uopce uzimati 7950 3GB koji je puno skuplji, a mozda nema potrebe, pa rade uzmem 7850 pa za 3 godine kupim novu graficku koja ce trajat jos 2-3 godine. Sto vi mislite?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Rađe sad uzmes HD7850 koja ce vjerojatno tjerat veliku vecinu na max kojih 2-3 god. , no to ce se jos vidjet kakve ce igre izlazit , pa za 3 god. kupis neku novu !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Sve ovisi o tome koliko su ti bitni detalji, AA i AF. Ukratko, kada ti slabija ne bude mogla ok vrtit igre, ni jača neće biti u puno boljoj poziciji.

Kada bi pametni uvijek popuštali, svijetom bi vladale budale.
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ASUS GTX550-Ti DirectCu 1GB ,pod garancijom još godinu i nekaj sitno-kolko realno vrijedi ta grafa trenutno-full bundle?

Bahrija
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bahrija kaže...

ASUS GTX550-Ti DirectCu 1GB ,pod garancijom još godinu i nekaj sitno-kolko realno vrijedi ta grafa trenutno-full bundle?

600-650kn

R3MZ1
15 godina
neaktivan

mislil ju uzeti pod račun 700kn-al ak ti ovak veliš-neisplati mi se!{#}..plačena je 1300kn-pa zato pital!

Bahrija
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ona je u rangu 6790 koja se prodaje po takvoj cijeni pa je zato i za nju cijena takva

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
bahrija kaže...

Grafa je odlična! Imam je u kompu već nekih 8 mjeseci i ne čuješ je uopće dok radi, a radi fakat k'o mali zmaj. Taj DirectCU hladnjak je malo overkill za tu karticu, što je naravno pozitivna stvar.

13 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mrvicu je bolja  HD6570 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MSI je malo bolja i ima 36 mjeseci jamstva, dok Gigabyte ima samo 12 mjeseci jamstva i TRENUTNO NIJE RASPOLOŽIVA!

Da sam na tvom mjestu, uzeo bih si neku polovnu grafu koja je još uvijek pod garancijom, ali ako baš moraš/želiš kupiti novo, najbolji izbor je MSI.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Man kaže...
bahrija kaže...

Grafa je odlična! Imam je u kompu već nekih 8 mjeseci i ne čuješ je uopće dok radi, a radi fakat k'o mali zmaj. Taj DirectCU hladnjak je malo overkill za tu karticu, što je naravno pozitivna stvar.

dal si ju kaj overklokiral?jel se da kaj rastegnuti?

Bahrija
16 godina
neaktivan
bahrija kaže...
The Man kaže...
bahrija kaže...

dal si ju kaj overklokiral?jel se da kaj rastegnuti?

Nisam, jer ne vidim poantu u tome. Kada mi igre ne budu radile kak spada, uzet ću si novu grafu, a ne se natezat sa ovom za performance boost od par frejmova. Možeš sigurno dobit bar 10% bolje performanse kad je napregneš, ali to ti je IMO besmisleno radit na low end (wannabe mid-range) gaming grafi, jer dobiješ "BRUTALNIH" 3 ili 4 frejma (i to ne u svim igrama). Fućkaš takav performance boost!

P.S. Meni je grafa taman, jer igram na 1680 by 1050, ali da kojim slučajem imam Full HD ekran, uzeo bi minimum GTX 560 ili HD 6870.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 11:32 (The Man).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel ću sigurno moći igrati s ovom grafičkom Battlefield 3 na ULTRA postavkama i rezolucija 1920x1200?

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=11785 

Ostatak konfe je puno jači od grafičke pa nema problema s te strane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Vjerujem da ces moci kaj se tice SP-a !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igra li se uopće MP na ULTRA postavkama ili nema smisla zbog FPS-a?

13 godina
neaktivan

Ja pucačine u multiplayer modu igram isključivo na "slabijim" postavkama. Bolji pregled terena i tečnija igra (više  frames per second)...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
peterstern9 kaže...

S tom navedenom karticom ces moci bez problema igrati na ultra postavkama, bit ce preko 50 FPS-a ne brini:).

Peace!
14 godina
odjavljen
XVII Mini kaže...
peterstern9 kaže...

S tom navedenom karticom ces moci bez problema igrati na ultra postavkama, bit ce preko 50 FPS-a ne brini:).

Malo pogledaj testove pa onda pricaj...

http://www.pcekspert.com/articles/975-2.html

13 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...

Jel ću sigurno moći igrati s ovom grafičkom Battlefield 3 na ULTRA postavkama i rezolucija 1920x1200?

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=11785 

Ostatak konfe je puno jači od grafičke pa nema problema s te strane.

Moći ćeš, samo isključi AA filtere.

Kalko1212 ingame
13 godina

da samo sto ti testovi malo krivo pokazuju..da 7870 ima 40 frejmova ma daj.malo krivo pokazuju ti testovi..u nekim testovima je gtx560ti jaca od hd7870..:D

13 godina
protjeran
Doca15 kaže...

da samo sto ti testovi malo krivo pokazuju..da 7870 ima 40 frejmova ma daj.malo krivo pokazuju ti testovi..u nekim testovima je gtx560ti jaca od hd7870..:D

Pa da, 7870 je snaznija kartica od 560TI.

clock2much
13 godina
protjeran

mi može neko objasniti kako instalirati drivere za grafičku karticu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Vidim da imas HD4670 !

Znaci , odes na AMD -ovu stranicu , skines drivere ( ovisno o svojem operativnom sustavu ) , pokrenes i instaliras !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

imam jedno pitanje u vezi Gigabyte HD 7850 2GB dali je glasna i dali je ona tvornički OC-ana???

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Blazen22 kaže...

imam jedno pitanje u vezi Gigabyte HD 7850 2GB dali je glasna i dali je ona tvornički OC-ana???

Da tvornicki je OC-ana nes sitno bucinija od sapphire ali je hladnija od sapphire.

http://www.pcekspert.com/articles/975-4.html evo pa si malo pogledaj

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice