hahahaha ja sam bas dobro nasjeo
Kliknite ovdje i pogledajte zadnju sliku. A di ću gurnit connector od monitora? Sebi u dupe..
Zaostajemo, oni već prelaze na display port, a mi se vučemo još na DVI, pa čak i VGA.
Monitor sa display portom nisam uživo još ni vidio
ja ga imam
da, i sve je stigo snjimat
tako da sad hoću min 3 hvala jer sam riješija misterij
ma znam...
Ma prodaje je neki kreten na ebayu za 10k koji je tko zna kojim putevima dosao do nje. Normalno da nece kostati toliko u slobodnoj prodaji,nego oko 700-800 $.
Sve ima svoga kupca.....baci malo ovdje oko pa pogledaj koliko npr. ova igra kosta te pogledaj prvi "bid" i za koliko je igra prodana (a to je samo sitnica u moru stvari koje se prodaju kolekcionarima za ogromne novce):
P.S.
Pogledajte malo "Bid history" i "Winning bid"....koji je 31.600,00 $
Tako da ce i ova grafa jako brzo biti prodana.....101%!
jbt za 10 000$ kupim sebi novi komp ili dva i ostalo potrošima za k*rve i partije
ili sve za kurve....
di su moji hvala????
Jbt već su dosadni... "Procurilo", "ukradeno", ispalo pijanom developeru u birtiji, vanzemaljci ukrali, palo sa proizvodne trake, vidoviti Milan renderirao...
Marketinške gluposti. Jasno ko dan da je XFX dao tu karticu van da si malo naprave free reklame + zarade neš od prodaje.
di su moji hvala????
pa nebreš tu cyber-molit :D
Svejedno, cijena joj ionako neće biti 10k+ kad stigne u maloprodaju. Naglasak na kad...
OK, s obzirom da je moja predhodna kartica XFX i da sam registriran kod njih, primao sam mailove od njih u vezi ove "akcije".
To je bio marketinški trik - 1 je procurila, nikako ju nemojte kupovati, organizirali smo policiju i imamo dokaze, uskoro se pokreće postupak protiv krivaca - vas savjetujemo da ju pod nijednim uvjetom ne pokusavate kupiti ili nabaviti, sve informacije šaljite nama bla bla bla
Naravno, ljudi su pohrlili na e-bay, našli dotičnu grafu i raspametili se.
Danas je stigo mail, uskoro ide release, jedan od nas koji je primio taj mail dobit će ju na poklon (naravno primili su deseci tisuća ljudi mail, jedna osoba će ju dobit, koliko sam shvatio ima ih 1000 komada. Sa druge strane, ovo na E-bayu nije zezancija, već zadnji bid dobiva karticu #68 i mora ju platit - aukcija je pravovaljana.
A kaj ono dobiš neku pušku uz to? hahahahahaa
Ne znam što točno dobiješ, imate na youtube-u 2 filmića sa Where is charlie? gdje je "snimka krađe te kartice". Ugl. kartica dolazi zapakirana u velikoj drvenoj kutiji, trebala bi imati zanimljiv bundle, štogod da on sadržava, reklamira se ko "najjača kartica na svijetu" - gamerska naravno.
Na žalost za pobjednika aukcije, morat će ju platit. Mislim da su se ljudi malo šalili sa bidovima, iako, siguran sam da ih ima koji su spremni dat 10000$ za to - naime kartice kreću u prodaju za ljeto (6. mjesec, do 31.5. su moguće kupnje XFX-ovih proizvoda i registracija na njihovoj stranici koja vam omogućava da uđete u izbor pobjednika ove akcije), ova će bit isporučena po završetku aukcije, dakle više od mjesec dana ranije i to vjerojatno nekima vrijedi spomenutih 10500$.
Ne zna se cijena u slobodnoj prodaji, sumnjam da će bit preko 800$, ali nikad se ne zna.
Ne znam što točno dobiješ, imate na youtube-u 2 filmića sa Where is charlie? gdje je "snimka krađe te kartice". Ugl. kartica dolazi zapakirana u velikoj drvenoj kutiji, trebala bi imati zanimljiv bundle, štogod da on sadržava, reklamira se ko "najjača kartica na svijetu" - gamerska naravno.
Na žalost za pobjednika aukcije, morat će ju platit. Mislim da su se ljudi malo šalili sa bidovima, iako, siguran sam da ih ima koji su spremni dat 10000$ za to - naime kartice kreću u prodaju za ljeto (6. mjesec, do 31.5. su moguće kupnje XFX-ovih proizvoda i registracija na njihovoj stranici koja vam omogućava da uđete u izbor pobjednika ove akcije), ova će bit isporučena po završetku aukcije, dakle više od mjesec dana ranije i to vjerojatno nekima vrijedi spomenutih 10500$.
Ne zna se cijena u slobodnoj prodaji, sumnjam da će bit preko 800$, ali nikad se ne zna.
hardware revieweri ce rado dat toliko novaca
iznad je link :P
Ma prodaje je neki kreten na ebayu za 10k koji je tko zna kojim putevima dosao do nje. Normalno da nece kostati toliko u slobodnoj prodaji,nego oko 700-800 $.
Da sigurno, a NVIDIA FX5800 košta 22k kuna. Cca 4000$