Procurila XFX HD 5970 4 gb ddr5 graficka

poruka: 50
|
čitano: 8.927
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

I evo kako su se doćepali kartice

Jer je sve ovo i krađa i objavljivanje i ostalo bila REKLAMA

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

1 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

hahahaha ja sam bas dobro nasjeoSmijeh

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Procurila XFX HD 5970 4 gb ddr5 graficka
Hyperion kaže...
I Am Alive kaže...

Kliknite ovdje i pogledajte zadnju sliku. A di ću gurnit connector od monitora? Sebi u dupe..

Zaostajemo, oni već prelaze na display port, a mi se vučemo još na DVI, pa čak i VGA.Mršti se

Monitor sa display portom nisam uživo još ni vidioMršti se

ja ga imam Belji se

15 godina
protjeran
P4k1 kaže...

da, i sve je stigo snjimat Smijeh

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
15 godina
neaktivan

tako da sad hoću min 3 hvala jer sam riješija misterij

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
I Am Alive kaže...
P4k1 kaže...

da, i sve je stigo snjimat Smijeh

jel vidiš žuto

15 godina
protjeran

ma znam...

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Romano kaže...

Ma prodaje je neki kreten na ebayu za 10k koji je tko zna kojim putevima dosao do nje. Normalno da nece kostati toliko u slobodnoj prodaji,nego oko 700-800 $.

Sve ima svoga kupca.....baci malo ovdje oko pa pogledaj koliko npr. ova igra kosta te pogledaj prvi "bid" i za koliko je igra prodana (a to je samo sitnica u moru stvari koje se prodaju kolekcionarima za ogromne novce):

http://cgi.ebay.com/AIR-RAID-CARTRIDGE-W-BOX-VERY-RARE-ATARI-2600-GAME-R10_W0QQitemZ110514343174QQihZ001QQcategoryZ139973QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

P.S.

Pogledajte malo "Bid history" i "Winning bid"....koji je 31.600,00 $

Tako da ce i ova grafa jako brzo biti prodana.....101%!

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
protjeran
P4k1 kaže...

jbt za 10 000$ kupim sebi novi komp ili dva i ostalo potrošima za k*rve i partije

ili sve za kurve....Smijeh

Other bands play, Rammstein burns-majke mi
15 godina
neaktivan

di su moji hvala????

0 0 hvala 5
16 godina
odjavljen

Jbt već su dosadni... "Procurilo", "ukradeno", ispalo pijanom developeru u birtiji, vanzemaljci ukrali, palo sa proizvodne trake, vidoviti Milan renderirao...

Marketinške gluposti. Jasno ko dan da je XFX dao tu karticu van da si malo naprave free reklame + zarade neš od prodaje.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
P4k1 kaže...

di su moji hvala????

pa nebreš tu cyber-molit :D

Every time two people have sex, an angel gets a boner
15 godina
neaktivan

Svejedno, cijena joj ionako neće biti 10k+ kad stigne u maloprodaju. Naglasak na kad...

Keep knocking on Devil's door and sooner or later somebody will answer you

0 0 hvala 0
16 godina

OK, s obzirom da je moja predhodna kartica XFX i da sam registriran kod njih, primao sam mailove od njih u vezi ove "akcije".

To je bio marketinški trik - 1 je procurila, nikako ju nemojte kupovati, organizirali smo policiju i imamo dokaze, uskoro se pokreće postupak protiv krivaca - vas savjetujemo da ju pod nijednim uvjetom ne pokusavate kupiti ili nabaviti, sve informacije šaljite nama bla bla bla

Naravno, ljudi su pohrlili na e-bay, našli dotičnu grafu i raspametili se.

Danas je stigo mail, uskoro ide release, jedan od nas koji je primio taj mail dobit će ju na poklon (naravno primili su deseci tisuća ljudi mail, jedna osoba će ju dobit, koliko sam shvatio ima ih 1000 komada. Sa druge strane, ovo na E-bayu nije zezancija, već zadnji bid dobiva karticu #68 i mora ju platit - aukcija je pravovaljana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
furaju se na apple :P
16 godina

A kaj ono dobiš neku pušku uz to? hahahahahaa

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Ne znam što točno dobiješ, imate na youtube-u 2 filmića sa Where is charlie? gdje je "snimka krađe te kartice". Ugl. kartica dolazi zapakirana u velikoj drvenoj kutiji, trebala bi imati zanimljiv bundle, štogod da on sadržava, reklamira se ko "najjača kartica na svijetu" - gamerska naravno.

Na žalost za pobjednika aukcije, morat će ju platit. Mislim da su se ljudi malo šalili sa bidovima, iako, siguran sam da ih ima koji su spremni dat 10000$ za to - naime kartice kreću u prodaju za ljeto (6. mjesec, do 31.5. su moguće kupnje XFX-ovih proizvoda i registracija na njihovoj stranici koja vam omogućava da uđete u izbor pobjednika ove akcije), ova će bit isporučena po završetku aukcije, dakle više od mjesec dana ranije i to vjerojatno nekima vrijedi spomenutih 10500$.

Ne zna se cijena u slobodnoj prodaji, sumnjam da će bit preko 800$, ali nikad se ne zna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Ne znam što točno dobiješ, imate na youtube-u 2 filmića sa Where is charlie? gdje je "snimka krađe te kartice". Ugl. kartica dolazi zapakirana u velikoj drvenoj kutiji, trebala bi imati zanimljiv bundle, štogod da on sadržava, reklamira se ko "najjača kartica na svijetu" - gamerska naravno.

Na žalost za pobjednika aukcije, morat će ju platit. Mislim da su se ljudi malo šalili sa bidovima, iako, siguran sam da ih ima koji su spremni dat 10000$ za to - naime kartice kreću u prodaju za ljeto (6. mjesec, do 31.5. su moguće kupnje XFX-ovih proizvoda i registracija na njihovoj stranici koja vam omogućava da uđete u izbor pobjednika ove akcije), ova će bit isporučena po završetku aukcije, dakle više od mjesec dana ranije i to vjerojatno nekima vrijedi spomenutih 10500$.

Ne zna se cijena u slobodnoj prodaji, sumnjam da će bit preko 800$, ali nikad se ne zna.

hardware revieweri ce rado dat toliko novaca

http://crotrailers.co.cc CRO TRAILERS-Traileri i gameplay snimke video igara
16 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

iznad je link :P

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
15 godina
neaktivan
Romano kaže...

Ma prodaje je neki kreten na ebayu za 10k koji je tko zna kojim putevima dosao do nje. Normalno da nece kostati toliko u slobodnoj prodaji,nego oko 700-800 $.

Da sigurno, a NVIDIA FX5800 košta 22k kuna. Cca 4000$

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice