imam problem s grafickom. svaki put kad upalim ovako neku "zahtjevniju" igru(tipa novi call of duty) komp se nakon 5-10 minuta ugasi. sledi se prvo slika i nakon sekundu se ugasi. jednom sam odma kad se to dogodilo otvorio komp i dirnuo graficku i opeko se kolko je vruca bila, evo sad pitanja, prije sam s njom vrtio i cod bo, mw3, crysis 2 itd. nikad se nije gasila i vrtila ih je sve na low postavkama, sad ovaj novi cod moze i na medium bez stekanja ali sam spustio ipak sve na najmanje i opet se ugasi komp. mozda netko zan rjesenje? imam windows 8 ako je bitno. graficka je hd 2600 pro a ostali hardver je pod moj pc(gtx 570 vise nemam).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
uh, otvorim ja sad pc i imam sto vidjet, hladnjak se uopce ne vrti, sad ja ugasim komp, izvadim grafu i gledam koji ku*ac, skinem hladnjak, vidim da je pasta iz doba krista, sva skorena gore, no nije to bitno, probam prstom zavrtjet hladnjak i skuzim otiso je lezaj, mos ga hebat. grafa vrijedi nekih 100 kn pa mi se ni neda zahebavat s mjenjanjem toga, mozda nekom posluzi ovako za internet jer radi ona i bez hladenja.
Mozes dat link kak izgleda grafa ( posto ima vise verzija ), mozda bi se dao kakav vent namontirat na nju !
A onda nek ti sluzi samo za net i tak neke nezahtjevne stvari !
a kad bi ju prodavo, kolko bi cca mogo dobit za to?
jako malo..
Posto ne radi vent , jedna piva !