Problem s grafickom

poruka: 9
|
čitano: 893
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem s grafickom

imam problem s grafickom. svaki put kad upalim ovako neku "zahtjevniju" igru(tipa novi call of duty) komp se nakon 5-10 minuta ugasi. sledi se prvo slika i nakon sekundu se ugasi. jednom sam odma kad se to dogodilo otvorio komp i dirnuo graficku i opeko se kolko je vruca bila, evo sad pitanja, prije sam s njom vrtio i cod bo, mw3, crysis 2 itd. nikad se nije gasila i vrtila ih je sve na low postavkama, sad ovaj novi cod moze i na medium bez stekanja ali sam spustio ipak sve na najmanje i opet se ugasi komp. mozda netko zan rjesenje? imam windows 8 ako je bitno. graficka je hd 2600 pro a ostali hardver je pod moj pc(gtx 570 vise nemam).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem s grafickom

Lako moguce da dolazi do pregrijavanja ! Prati temp. s HW Monitorom ! Ako su jako visoke onda ocisti hladnjak i promjeni pastu !

Također mozes u igri pratit temp. komponenti pomocu programa iz ove teme !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem s grafickom

uh, otvorim ja sad pc i imam sto vidjet, hladnjak se uopce ne vrti, sad ja ugasim komp, izvadim grafu i gledam koji ku*ac, skinem hladnjak, vidim da je pasta iz doba krista, sva skorena gore, no nije to bitno, probam prstom zavrtjet hladnjak i skuzim otiso je lezaj, mos ga hebat. grafa vrijedi nekih 100 kn pa mi se ni neda zahebavat s mjenjanjem toga, mozda nekom posluzi ovako za internet jer radi ona i bez hladenja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem s grafickom

Mozes dat link kak izgleda grafa ( posto ima vise verzija ), mozda bi se dao kakav vent namontirat na nju !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem s grafickom

evo to je ova, ma dao bi se namontirat neki drugi al velim, meni se neda jer moram kupit drugi pa mjenjat pastu, a grafa trenutno odlicno radi kad ne upalis neku igru, internet i filmovi i tako to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem s grafickom

A onda nek ti sluzi samo za net i tak neke nezahtjevne stvari !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem s grafickom
Haf932 kaže...

a kad bi ju prodavo, kolko bi cca mogo dobit za to?

15 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Haf932 kaže...

jako malo..

15 godina
mar123 kaže...

Posto ne radi vent , jedna piva ! {#}

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice