KO GOD IMA PROBLEMA SA 9800GT NEK SE OVDJE OBRATI PA DA SE SKONTAMO...HVALA
Problem s GeForce 9800 GT 1 GB
- poruka: 57
- |
- čitano: 15.308
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
u nhekim igrama duca..nekako nije grafa koliko košta..
grid, nfs undercover,..,..,..,..
koja je rezolucija?
najveća..nezam tačno....2???x1???
nije valjda 2500x1500 (ili kako vec ide) ?!?!? ako na toj igras sta se uopce cudis?!!? na tu rezoluciju mozes ic jedino ako imas HD 4870x2 al sa ovom tvojom nikako.
možel mi iko pomoćć!!!!...kada sam dobio komp int sam cod2 i fps mi je bio 500 lock..sada je jedva 250..šta je to..šta da radim...
možel mi iko pomoćć!!!!...kada sam dobio komp int sam cod2 i fps mi je bio 500 lock..sada je jedva 250..šta je to..šta da radim...
A NEA ŠTA NISMA RADIO SA AVG SAVAKI DAN SEKNIRAM...DEFRAGMANT PRAVIM SVEKE SEDMICE I OPET.......A JOJ
u task managetu iskljucis nepotrebne procese... ali ja mislim da to nije problem. ja mislim da ti problema nemas uopce nego si ti samo "umislio" da ti je grafa losa, a zapravo ona odlicno radi. tako i ja...prvih par dana sam mislio da se nesto pokvarilo ili da je nesto krivo a kasnije sam skuzio da je sve u redu. ako ces vec ic igrat se s procesima ne preporucujem da to radis ako ne znas sta tocno radis.
neznam..ja sam poprilično siromašan..i za ovkav komp sam skupljao od svoje 9 god..a sad imam 14..pa et ...nebi volio da mi se to dešava.....
najveća..nezam tačno....2???x1???

PoZZ ljudi..... imam prilicno slab komp 128 graf. ge force 6200 1gb256mb ram ddr1 1,7 procesor.... mozete li mi pomoci da kupim neke dobre a pojeftine stvari zzzop
PoZZ ljudi..... imam prilicno slab komp 128 graf. ge force 6200 1gb256mb ram ddr1 1,7 procesor.... mozete li mi pomoci da kupim neke dobre a pojeftine stvari zzzop
Ova je dobra konfa iz Vemila, a nova!
pa oko 500 KM naso sam ja neke al ev dat cu vam linkove i recite mi za graf. procesor i ram.LINKS:www.gog.ba www.imtec.ba sretno
Na primjer uzmimo GOG i probaj vidjeti ako ti paše... Grafička Geforce gainward 8800GT 260KM, Procesor C2Duo E5200 2,5GHz 175KM i na kraju RAM OCZ 800MHz 1G 55KM. Ne znam što bolje tražiti za 500KM iliti 1850HRK. Ovo dođe 490KM...
edit: Imtec sa ATI-AMD konfiguracijom! Mislim, od oka da je malčice jeftiniji za neke komponente od Gog-a, ali svejedno pogledaj sam pa odluči: Grafička kartica Asus HD4670 512MB 216 KM, Procesor AMD Athlon x2 6000 180KM i na kraj RAMi Kingston 800Mhz 2G 66KM. Ukupno (2) 462KM!
prvo ova tema je o problemima za 9800gt..pa zato prekinite šupju priču...no imama ja problem...valjda je temperatura...kad igram gta4 na ultra high poslije jedno 2 sata igre samo stane igre i stoji stoji ja pogledam temp..ono 85c...???
CPU ili graficka? ako je graficka to je ok...ako je CPU to je vec problem... ako ti ne radi GTA IV sta se brines ionako zasad ima previse bugova pa tako da... jedino sto mozes je cekat patch ili ako je 85 CPU onda novi cooler na njega.
CPU ili graficka? ako je graficka to je ok...ako je CPU to je vec problem... ako ti ne radi GTA IV sta se brines ionako zasad ima previse bugova pa tako da... jedino sto mozes je cekat patch ili ako je 85 CPU onda novi cooler na njega.
a gta4 mi radi na maximali...............