Nvidia sli

poruka: 13
|
čitano: 2.900
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nvidia sli

Pozdrav. Dali ima veze kod spajaja nvidiinih grafickih u sli od kojeg su proizvođaca(dali ih je moguce spojiti?)?recimo jedna zotacova a druga gigabyte?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia sli
nisam siguran al mislim da moraju bit skroz iste
mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nvidia sli
Zuja kaže...

Pozdrav. Dali ima veze kod spajaja nvidiinih grafickih u sli od kojeg su proizvođaca(dali ih je moguce spojiti?)?recimo jedna zotacova a druga gigabyte?

De nam reci koji modeli i kolika im je video memorija Smijeh

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 19:40 (rider15).
16 godina
protjeran

Moze se spojiti jedna Zotacova i jedna Gigabytova ali moraju biti isti modeli, i imati iste frekvencije.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
15 godina
protjeran
Zuja kaže...

Nemoraju.

Jedan covjek kojeg poznam sa PCE foruma ima Zotac GTX 260 i XFX GTX 260 i rade ko svicarski sat Smijeh

16 godina
neaktivan
2FA5T4U kaže...
Zuja kaže...

Nemoraju.

Jedan covjek kojeg poznam sa PCE foruma ima Zotac GTX 260 i XFX GTX 260 i rade ko svicarski sat Smijeh

Može i to ali bi moraju imaju iste frekvencije i bilo bi dobro kad bi imali istu količinu video memorije radi spajanje u sli Smijeh

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2009 19:45 (rider15).
15 godina
neaktivan
Nvidia sli

Najbolje je da budu iste da nebi bilo nekih komplikacija jer ako nekome radi ne znači da će i tebi. Bolje igrat na sigurno.

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Nvidia sli

Trebaju imati isti GPU,proizvođač može niti koji god hoćeš,takt brže će se spustiti na takt sporije,a poželjno je da imaju isto VRAM-a.

1 0 hvala 0
16 godina
P4k1 kaže...

Najbolje je da budu iste da nebi bilo nekih komplikacija jer ako nekome radi ne znači da će i tebi. Bolje igrat na sigurno.

Nema tu nikavih komplikacija sta ti je..Mora imat iste taktove ili bar priblizne jer ce se jaca grafa downclockat na slabiju i radit ce tako..

xfire: hole3store msn: musared@hotmail.com LOL CAT!!!! :D
15 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
P4k1 kaže...

Nema tu nikavih komplikacija sta ti je..Mora imat iste taktove ili bar priblizne jer ce se jaca grafa downclockat na slabiju i radit ce tako..

Jesi ti to mene uzeja na pik pa mi moraš u svemu proturiječit? Ja mu govorim kako bih bilo bolje da kupi iste kartice tako da netriba ništa namištat.

16 godina
Nvidia sli

pa da, ali covjek pita da li bi ovo radilo, vjerojatno ima dobar razlog, tipa ima jednu (npr zotac-ovu) i sada bi jos jednu u sli, ali nema gdje nabavit jos jednu istu (zotac iz primjera), ali ima negdje povoljno za nabavit drugu (gigabyte iz primjera)

mislim da je i njemu jasno da bi najbolje bilo 2 iste, reci mu da bi to doista bilo najbolje ne odgovara na njegovo pitanje

a odgovor je da bi radilo tj. bude radilo ako to nabavis, i kako su ti ljudi govorili probaj da su cim slicnije po taktu i da imaju jednako vram-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
2FA5T4U kaže...

Nemoraju.

pa moraju radit ko švicarski sat kad su ptpuno iste samo imaju drugu naljepnicu

I Jadantisi
15 godina
neaktivan
Nvidia sli

da u pravu ste.imam gt9600 (gigabyte) i na stranici na kojoj ja kupujem ima zotacova verzija sa 1gb i brzim gpuom pa sam si mislio da uzmem jacu i stavim u sli s ovom pa da rade ali vidim da mi se bolje isplati uzet iste.hvala puno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice