Najcudniji problem koji sam ikad imo!!!

poruka: 33
|
čitano: 7.585
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Najcudniji problem koji sam ikad imo!!!
To kod tebe može zato što imaš Windows 7, a Windows 7 sam pronalazi drivere na internetu prilagođene za tvoju grafičku karticu.
17 godina
RE: Najcudniji problem koji sam ikad imo!!!
xrobix kaže...

znaci radi se o tome da se slika zamrze(freeza)usred cod4-a(tocnije promoda) Graficka je GTX 295,proc je intel i7 na 4ghz. Odvrtio sam sve moguce testove furemark,prime sve sve. I kaze da je stabilan. Graficka je neki dan u furemarku radila 2.5 sata i nije se ugasila..i sad igram cod4 30 min i zamrzne se. A i jos cu napomenut da sam probao staviti 9600 gt i da se onda ne freeza. Sta da radim?? Jednostavno nerazumjem!!

Hvala

Neznam tocno rijesenje tvog problema, ali slican je mom problemu. Imao sam nVidiu 9600GT,   i u igrama bi zablokiralo na random, koji put za 5min, koji put bi radila normalno cijelu vecer.

Sa sintetickim testovima je nikad nisam uspio srusiti. U igrama bi temp narasla na 55 stupnjeva (primjerice BF2 original), i cesto bi blokirao comp.

A u sitntetickim testovima bi temp dosla do 80 i radila bi tako satima. Na kraju sam na nVidia forumu iskopao da ima negu gresku ta serija.

Uglavnom, sad sam je stavio gdje joj je i mjesto, stoji ispod noge od stola, da se ne klima. A u comp privremeno stavio 8800 dok se ne vratim na ATIa, nikad vise nVidia.

Tako da, ako imas garanciju, vrati je, ako ne, morat ces u shoping.

15 godina
neaktivan
Najcudniji problem koji sam ikad imo!!!

Ne može se igrati bez drivera.

Probao sam jednom iz znatiželje kako to izgleda bez drivera i u nekim igrama je izbacilo error ili se ekran potpuno zacrnio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice