MSI 560ti HAWK

poruka: 7
|
čitano: 960
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
MSI 560ti HAWK

imam msi 560ti hawk i masu problema s njom, kupljena je u adm.hr prije godinu i pol dana. I primjetio sam da se

događa samo s BF3, a pošto njega samo igram nervira me jako to. Od početka mi se događa ali jedno vrijeme je pomoglo underclock memory clocka sa 2100 na 1800mhz, ali sada ni to očito. Jer bez obzira na koliko stavi mhz ona se jednostavno ruši, a pošto se to događa samo s BF3 jel ima smisla da je šaljem na reklamaciju? Probao sam masu drivera u zadnjih godinu dana, stavljao win7, win8 al ništa ne pomaže!

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 19:11 (MaxonUniversal).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: MSI 560ti HAWK
MaxonUniversal kaže...

imam msi 560ti hawk i masu problema s njom, kupljena je u adm.hr prije godinu i pol dana. I primjetio sam da se

događa samo s BF3, a pošto njega samo igram nervira me jako to. Od početka mi se događa ali jedno vrijeme je pomoglo underclock memory clocka sa 2100 na 1800mhz, ali sada ni to očito. Jer bez obzira na koliko stavi mhz ona se jednostavno ruši, a pošto se to događa samo s BF3 jel ima smisla da je šaljem na reklamaciju? Probao sam masu drivera u zadnjih godinu dana, stavljao win7, win8 al ništa ne pomaže!

Ocito je neki problem sa BF3.

13 godina
MSI 560ti HAWK

Prije bih rekao da je defektna graficka...No, prije pogledaj kakve su temperature, i probaj vratiti sve na default pa vidi kakvo je onda stanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: MSI 560ti HAWK
sLim95 kaže...

Prije bih rekao da je defektna graficka...No, prije pogledaj kakve su temperature, i probaj vratiti sve na default pa vidi kakvo je onda stanje.

Ostale igre mu rade ok. Da je grafa, ne bi radile ni ostale igre.

13 godina
odjavljen
MSI 560ti HAWK

Slican problem ti ima kolega ceco22 .

On namjerava svoju gtx 580 nosit na reklamaciju .

Ako ti vrijedi gara probaj i ti reklamirat jer mislim da je hardverski problem .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
MSI 560ti HAWK

nisam iz zg-a, tako da nemogu jednostavno je odnijeti, moram biti siguran jer kao šta sam rekao radi se o jednoj samo igri. a svejedno ću se čuti sa cecom jel se to njemu događa samo s bf3 ili i sa ostalim igrama. Temperature su normalne, i nevjerujem da je do njih.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
MSI 560ti HAWK

ImašOVDJE nekakva objašnjenja pa si malo pročitaj.

Bolje nešto od nečega , nego ništa od ničega.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.4.2013 11:46 (Budokai).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice