Ponukan nedavnim nemilim događajima, tj saznanjem da sam žrtva prijevare odlućio sam otvoriti ovu temu.
Nedavno sam dogovorio zamjenu garfickih kartica sa jednim kolegom. On meni svoju ja njemu svoju uz nadoplatu - nebitno tko kome. Obje kartice bile su pod jamstvom tj sa urednim racunima. Nakon nekoliko dana posto je bilo nekih problema sa mojom karticom - kolega se odlucio na reklamaciju. Neugodno se iznenadio kad su mu u linksu rekli da pod tim brojem kartice nije gtx 580 vec ddr2 plocica rama. Naravno nazvao me i rekao da sam mu podvalio laziran racun. Hmm da, dakle ja sam je isto kupio s tim racunom od frenda. Nakon sto mi je mailao racun i stvarno sam se uvjerio da nesto nevalja - vratio sam mu njegovu karticu, a on meni moju i pare. Naravno tu bih ja ostao kratkih rukava da kartica nije bila zapravo ispravna jer biser je prebacio bios na ln2 mod. Sad ono najbitnije: KROZ MOJ KOMP PROĐE GODIŠNJE BAREM 4 ILI 5 KARTICA -- PITAM SE KOLIKO TOGA SAM KUPIO A DA JE RACUN BIO IZMULJAN U PHOTOSHOPU ILI NEKOM SLICNOM SRANJU. NIKAD DO SAD NISAM PROVJERAVAO RACUNE, ALI OD SADA AMA BAS SVAKI. Zato pazite sto kupujete i od koga jer najvjerojatnije doma imate 1 ili dvije komponente koje nemaju veze sa ducanom na kojeg slove.