Intel HD Graphics Family

poruka: 7
|
čitano: 6.304
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Intel HD Graphics Family-update

Pozdrav,

trebao bi update drivere za graficku(Intel HD Graphics Family) jer to nisam radio vec dugo. Kupio sam laptop prije godinu dana i od tada sam jedan put update drivere i zezuno sam nesto sam si nesto dobio sam losije perfomanse u svim igricama nego prije updatea. Pa ako bi neko bio toliko ljubazan da mi da ispravnu verziju drivera i objasni kako da ga pravilno instaliram.

Zahvaljujem unaprijed :)

EDIT: Imam W7 ako to ima ikakve veze 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.2.2013 15:50 (tXc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Intel HD Graphics Family

A si dobil kakve CD-e ( software ) s tim laptopom ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel HD Graphics Family

ma nisam nista dobio, apsolutno nista -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Intel HD Graphics Family

Pozdrav! trenutno sam novi na forumu. Imam pitanje za Intel HD Graphics. Trenutno kupujem si laptop u okviru budžeta do 3 soma kuna, pa vidim da laptopi do te cijene imaju isključivo integruše. Sad je moje pitanje: Da li Intel-ova integruša uz procesor Intel Pentium B960 (2.2GHz) imalo valja za pokretanje igrica poput COD-a, Battlefield-a, simulatora (FS 2011) uglavnom srednje jakih igrica, ili je kao što nalazim na stranim forumima Intel nepouzdan u grafici??? Hvala unaprijed!

Hewlett Packard
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 22:56 (TeslaAC).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Intel HD Graphics Family
TeslaAC kaže...

Pozdrav! trenutno sam novi na forumu. Imam pitanje za Intel HD Graphics. Trenutno kupujem si laptop u okviru budžeta do 3 soma kuna, pa vidim da laptopi do te cijene imaju isključivo integruše. Sad je moje pitanje: Da li Intel-ova integruša uz procesor Intel Pentium B960 (2.2GHz) imalo valja za pokretanje igrica poput COD-a, Battlefield-a, simulatora (FS 2011) uglavnom srednje jakih igrica, ili je kao što nalazim na stranim forumima Intel nepouzdan u grafici??? Hvala unaprijed!

-integrirana grafika je uvjek bila slabija, današnja je nekoliko puta jača od neke npr 5 god. prije.

- COD? --- COD može, COD2 može.. to ne znači da može MW4.. jednako BF-BF3 koja je jedna od zahtijevnijih igri.

- internet je prepun svega, pa i gluposti. Podržavati ne znači da radi dobro-brzo, nego da radi (ali zahtjevnije igre, jedva). Pouzdanost? =glupost. Za svaku pojedinu igru vidi na stranicama te igre sys.requirements i recommndations ili usporedi s prijateljima, pročitaš u BUGu i sl..

-btw, nisu igrice, nego igre. Industrija koja godišnje zaradi više od hollywooda, ne zaslužuju pejorativni deminutiv. Osim ako misliš na Tetris.. to radi i na najslabijem mobitelu.

Kolko para tolko muzike, nVidia i ATI (AMD), recimo GF630 naviše su grafičke za takve igre. Intelica je nekad imala naziv DEakcelerator, sad je OK, može i pomoći kao Lucid-VGA (kao SLI-Cross-hybrid) ali tad notebook košta dvostruko više. Uz to da notebook općenito nije igrači PC nego prenosiv, lagan, mali, radi na bateriju i manje troši.. tj ima osjetno slabije performanse od sličnog desktop PCa koji bi za taj novac možda zadovoljavao performansama u igri.. osim Crysis.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 23:23 (ihush).
12 godina
protjeran
Intel HD Graphics Family

Battlefield 3 zaboravi na integrirci..stariji naslovi do 2010.,aqli ne oni prezahtjevni..

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Intel HD Graphics Family

Trebao si rađe kupiti sa AMD-ovim APU-om ali zato što si kupio prije godinu dana, eh u Hrvatskoj je vjerojatno laptop sa AMD-ovim APU-om došao u 8-9 mjesecu vjerojatno ako je ikada došao. Nemožeš skoro ništa igrati na Intelovim HD-ovima. Da imaš Intel HD Graphics 4000 mogao bi igrati COD:MW1 i MW2, jedva battlefield 3, to ti je tak kada kupuješ laptop. Nemoj očekivati zvijerku.

"moj komp je kanta"
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice