GeForce GTX 260 Core 216

poruka: 56
|
čitano: 15.207
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: GeForce GTX 260 Core 216
microman kaže...
dery kaže...

Čekajte malo ekipa ovde se govori o gtx260,a ne o toj 4890.Šta je uopče spominjete jer ja ne bi to stavija u komp zbog buke i grijanja,osim ako mi je neko pokloni pa bi prominija hladnjak.

Pričaš gluposti.HD4890 je hladnija i manje bučna od stare HD4870.A to je zbog samih dorada na čipu.Pa ako jako puno korisnika može izači na kraj sa HD4870 onda se dam kladit da može se i sa HD4890 koja je bolja od HD4870 i GTX260.Mislim ne kužim kako netko može uspoređivati nove(JAĆE) čipove sa satarim(Slabijim).

Da si stavija ovu goldenicu koja sve guta do full hd rezolucije uz tvoj proc. uštedija bi,a ima bi isti efekt.Plus još imaš 8800 gt.Zar misliš da je gtx275 nešto novo ili ta 4890.Novost je bila serija 4800 i gtx200 kad je izašla dok je ovo sada samo nadogradnja.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2009 14:31 (dery).
16 godina
neaktivan
GeForce GTX 260 Core 216

ja sam prezadovoljan sa grafom imam XFX-ovu 216 gta sam vrtio sa dvije gige rama i dual core 2.6x2 na high i rezi 1400x900

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Saphire kaže...

ja sam prezadovoljan sa grafom imam XFX-ovu 216 gta sam vrtio sa dvije gige rama i dual core 2.6x2 na high i rezi 1400x900

Procesor ti je jadan za takvu grafu, kao i rezolucija. Sljedeći put razmišljaj malo.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
GeForce GTX 260 Core 216

Da ne otvaram novu temu, koja je bitna razlika između ove gtx 260 GS  core 216 s 896 MB i iste takve od 1792 MB.  Jeli samo  razlika u memoriji ili u nečemu još

Damn i'm Good
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thomilla05 kaže...

Da ne otvaram novu temu, koja je bitna razlika između ove gtx 260 GS  core 216 s 896 MB i iste takve od 1792 MB.  Jeli samo  razlika u memoriji ili u nečemu još

Točno, ali vjerujem da ova od 1792MB košta više ili trun manje nego hd5850 pa se blago rečeno neisplati.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
17 godina
Hyperion kaže...
Saphire kaže...

Procesor ti je jadan za takvu grafu, kao i rezolucija. Sljedeći put razmišljaj malo.

Jest da mu grafička nije u potpunosti iskorištena, al tvoji komentari su nepotrebni...sa laganim Oc-om kartica može prodisati, a to što čovjek vjerojatno nije imao para za bolji nije dokaz da ne razmišlja.....inače baš sam gledao malo recenzije one Gigabytove superoverclock GTX260 216sp.....ehhh skoro u svim testovima je bila brža od GTX 275 Smijeh

Potpis :P
17 godina
Wiz3m4n kaže...
Hyperion kaže...
Saphire kaže...

Jest da mu grafička nije u potpunosti iskorištena, al tvoji komentari su nepotrebni...sa laganim Oc-om kartica može prodisati, a to što čovjek vjerojatno nije imao para za bolji nije dokaz da ne razmišlja.....inače baš sam gledao malo recenzije one Gigabytove superoverclock GTX260 216sp.....ehhh skoro u svim testovima je bila brža od GTX 275 Smijeh

misliš na ovu http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=3183 ? Jučer sam tu nabavio i stvarno nemam prigovora! Čak je i poprilično tiha

16 godina
protjeran
Wiz3m4n kaže...
.....inače baš sam gledao malo recenzije one Gigabytove superoverclock GTX260 216sp.....ehhh skoro u svim testovima je bila brža od GTX 275 Smijeh

možda a sad pogledaj klokanu gtx257 i usporedi s klokanom gtx260 pa onda reci sekavac

ti si to dobro vidija samo što nemoš uspoređivat nešto klokano a drugo ne to ti je koda ideš usporedit mercedes c 220 i c 220 AMG

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
giga kaže...
Wiz3m4n kaže...
.....inače baš sam gledao malo recenzije one Gigabytove superoverclock GTX260 216sp.....ehhh skoro u svim testovima je bila brža od GTX 275 Smijeh

možda a sad pogledaj klokanu gtx257 i usporedi s klokanom gtx260 pa onda reci sekavac

ti si to dobro vidija samo što nemoš uspoređivat nešto klokano a drugo ne to ti je koda ideš usporedit mercedes c 220 i c 220 AMG

Pa usporedivat referentnu GTX260 i GTX260 GS je ko usporedivat c220 i c220 AMG. Samo sta je odnos cijena puno povoljniji. Razlika izmedu GTX260 GS i GTX275 GS je 400kn. Pitanje je samo jel ti se isplati dat 35% vise para za 10-15% vece performanse. Meni osobno nije imalo smisla. Al opet s druge strane ja nikad ne bi kupija AMG.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
16 godina
GeForce GTX 260 Core 216

Mad Badger kako ti ta grafa radi u Crysisu ili Stalkeru tj ima li velikog pada fps,to te pitam jer imamo isti proc pa ako uzmem tu goldenicu da znan kako diše.Da li je bučna i kolike su temperature?

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.11.2009 16:51 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Mad Badger kako ti ta grafa radi u Crysisu ili Stalkeru tj ima li velikog pada fps,to te pitam jer imamo isti proc pa ako uzmem tu goldenicu da znan kako diše.Da li je bučna i kolike su temperature?

Stalker nisan igra, al Crysis ide glatko, nema nekih vecih dropova (1650x1080). Nije uopce bucna, a temperature su izmedu 57 i 62 u loadu, kad san je kloknija je dosla do 70. Al nisan ti ja neki veliki gamer, jedino sta cipan je Shift i Torchlight. Bilo mi je bitno kupit kvalitetan komad elektronike a kolko ja znan Gainward GS kartice su upravo to, malo kvalitetnije komponente. 6800GT GS jos sluzi bratu, nakon sta san je ja silova 2 godine.

15 godina
protjeran
GeForce GTX 260 Core 216

Ova kartica je divna... Ima sve sto covjeku treba....

Pokrece Crysis na low stopa kad ides.. Igrivo je... Oko 6-15 FPS.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GeForce GTX 260 Core 216

hd 4890 toxic podere bilo koju 260, imam ju ja pa znam šta pričam. ali mislim da 275 dere tu toxic.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Cimer mi je ima i nikako ga nagovorit da mi je proda. Ocito je prezadovoljan s njom.

15 godina
protjeran
Mad_Badger kaže...
Mentalist kaže...

Cimer mi je ima i nikako ga nagovorit da mi je proda. Ocito je prezadovoljan s njom.

Iskreno, ne znam tko ne bi bio...

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan

sad idu dvije gige rama i clock na 3.0 pa ondanovi ekran pa novi proc

16 godina
neaktivan
Saphire kaže...

sad idu dvije gige rama i clock na 3.0 pa ondanovi ekran pa novi proc

a mogao si jednostavno pricekat jos malo i uzet si konfiguraciju s Core i5 i HD5850 ...

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
GeForce GTX 260 Core 216

u konikomu ima taka konfa za 4999 kuna bez ekrana...sa ddr3 ramom

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GeForce GTX 260 Core 216

Mad_Badger ima li tvoja goldenica bakrene hot pipeove,jer moja ima.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Mad_Badger ima li tvoja goldenica bakrene hot pipeove,jer moja ima.

Yep, bakreni. Sta ima i neka druga verzija?

16 godina
GeForce GTX 260 Core 216

Evo ova,vidi slike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Evo ova,vidi slike.

Spominju u clanku neke temperature 67 load i 45 idle. Meni je tolko bilo kad san je malo prova dodatno klokat. Uglavnom je load malo ispod 60, idle oko 35. Valjda je do zime. Kako to kod tebe stoji?

16 godina
GeForce GTX 260 Core 216

Idle je ista kao kod tebe,dok je u loadu na crysisu išla do 68 jer nemam nijedan vent u kućištu,pa ga držim otvorenim.Stalker cop je oko 65%-75% opterečenje gpu,znači da nije zahtjevan za nju.

Zanimljivo je da uvik vrti 40% vent bez obzira na temp tako da je tiha.

Edit:vidiš koliko ti znači imat dobro kućište glede temperatura.Volija bi toga hafa ali neman mista.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2010 16:02 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dery kaže...

Idle je ista kao kod tebe,dok je u loadu na crysisu išla do 68 jer nemam nijedan vent u kućištu,pa ga držim otvorenim.Stalker cop je oko 65%-75% opterečenje gpu,znači da nije zahtjevan za nju.

Zanimljivo je da uvik vrti 40% vent bez obzira na temp tako da je tiha.

Edit:vidiš koliko ti znači imat dobro kućište glede temperatura.Volija bi toga hafa ali neman mista.

Stvarno, sta je je, tiha je kartica. S tim da je meni HAF prakticki otvoren, nes ti onog mesha sastrane. Puno san se mislija, koju karticu uzet, al nisan pozalija. U biti jesan, mozda bi bilo bolje da san ipak kesnija vise, pa uzea GTX275 GS. A opet s druge strane to je bilo dat 30% vise para za 10% performansi.

17 godina
protjeran
GeForce GTX 260 Core 216

Zanimljivo je da uvik vrti 40% vent bez obzira na temp tako da je tiha

Blago se vama s tom karticomPlač Kod mene bila HD4870 i sad HD5850 malo tiša od one, a prva se grijala ko luda. Sad je ventilator moguće smanjiti više jer se manje grije pa tako i tiše, al svejedno kod loada u nekim igrama a da se ne čuje vent opet temp skoče preko 78°, a to i nije malo

Sticky boredom with a book, I can make it do things you wouldn't think it ever could!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GeForce GTX 260 Core 216

GTX260 c216 je odlićna kartica i tijekom zadnjih 15tak mjeseci ju je bilo zadovoljstvo koristiti (imam EVGA superclocked ediciju), no do ljeta ću ipak razmisliti o kakvoj GTX-ici nove generacije (480/470) Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice