Imam karticu iz naslova i probavao sam riješit problem sa fanom (pregrijavala se i nisam ju mogao klokati) probavao sam sve i svašta, pa sam na kraju odlučio problem riješiti u biosu (nakon nekoliko neuspjelih pokušaja) uspio sam napravit da se brzina vrtnje povečava s temp. no sada kad komp pokrečem iz hladnog starta fan radi na max, dok se vindowsi ne podignu te onda moram u ATT ručno smanjiti brzinu, pa restartat komp i onda je sve ok. Nevezano uz ovo jel kome F@H GPU klient ruši sistem ili atijev driver prestane reagirati?? Bios sam podešavao s RBE.
EAH3870 asus
- poruka: 4
- |
- čitano: 2.289
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gornji problem sam riješio, ali mi se sa bilo kojim driverima dešava ovo
"Display driver atikmdag stopped responding and has successfully recovered.">
F@h mi radi samo sa 8.8 verzijiom drivera inače je problem iz reda iznad. Ni 8.9 ni 8.10, a ni fix-ovi za Far cry 2( koji nakon pola sata igre postane neigriv, 10fps i stalno se mijanja od 70 pa do 1 na srednjim postavkama. Koji bi mogao biti uzrok ljubičastih točkica po ekranu nakon uključivaba bloom-a u opcijama ( čitao sam da ima veze s memorijom,a li moja radi na def. taktu) osim njega u mnogim drugim igrama mi se javlja isti problem. Isključio sam pregrijavanje stavljajući novi hladnjak pa je temo pod max opt 70. Stvarno nemam pojma u čem je kvaka? Jel ima netko kakvi savijet?
S navedenom karticom nisam imao nikakvih problema, a brzinu vrtnje ventilatora podesio sam u Asus-ovom softveru koji se dobije s karticom
F@H nisam probao, no sve igre sa svim driverima rade bez problema!
Jel imaš prvu ili drugu reviziju kartice. Stvarno nemam pojma šta joj je, no mislim da ima veze s AA i AF jel kad ih uključim u postavkama igre nastaje krah, a bez njih mogu bar neko vrijeme igrat. Jooooj, a garancija mi istekla!