Napokon driveri koji se isplate staviti. Dobio sam u DAO oko 5 fps-a više, CCC više ne blinka i nemam više za sada onog stajanja slike u PES-u o čemu se pričalo u jednoj temi. Ja zadovoljan!
ATI Catalyst 9.11
- poruka: 74
- |
- čitano: 12.092
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Eto, stavio sam nove drivere, ali imam pitanje. Nakon unistalla, kada sam usao u "safe mode" pojavio se popup oblak u kojem je pisalo da su windowsi nasli 4800 karticu i da su instalirali drivere.
Nakon sweapera, i reboota, kada sam usao u win, pisalo mi je da su driveri 8.56.1.15 instalirani.
Jeli to sve u redu prošlo?
Može netko test 9.10 vs 9.11? Kako radi na HD5800 seriji ako netko ima?
Rade odlicno, mnogo bolje nego 9.10, cak su bolji od 9.8 i boostaju ti performanse..
imam hd5850.
ako nisi, savjetujem da oc-as graficku jer je puno bolja u igrama :D
Super je!
Eto, stavio sam nove drivere, ali imam pitanje. Nakon unistalla, kada sam usao u "safe mode" pojavio se popup oblak u kojem je pisalo da su windowsi nasli 4800 karticu i da su instalirali drivere.
Nakon sweapera, i reboota, kada sam usao u win, pisalo mi je da su driveri 8.56.1.15 instalirani.
Nije. Vjerovatno ti je Windows vratio starije drivere. Treba ti pisati 8.671.0.0 . Pokušaj ponovo.
Nije. Vjerovatno ti je Windows vratio starije drivere. Treba ti pisati 8.671.0.0 . Pokušaj ponovo.
Ne, ne, to mi je pisalo nakon sweapera, tj kad sam izasao iz safe moda. I rezolucija je bila mala jako. Onda sam stavio nove drivere. Sada jesu 8.671.0.0, nego me buni zbog cega su ikakvi bili prije toga, da nisu sada driveri na driverima?
Ne, ne, to mi je pisalo nakon sweapera, tj kad sam izasao iz safe moda. I rezolucija je bila mala jako. Onda sam stavio nove drivere. Sada jesu 8.671.0.0, nego me buni zbog cega su ikakvi bili prije toga, da nisu sada driveri na driverima?
Vjerojatno ti je automatic update povukao. Meni je isto Windows 7 automatski povukao drivere za grafu. Iskopcao sam mrezni kabel, restartao, u safe modu obrisao te povucene sa automatic updatea te restartao komp i instalirao nove sa ATI-jevih stranica. Ukljucio natrag kabel i voila:)
Hm, nisu Win7 povukli, jer imam obicni modem, pa se moram bas spjati, klikom na "connect". Tako da kada se komp upali, nema interneta osim ako ja to ne kazem.
Hm, nisu Win7 povukli, jer imam obicni modem, pa se moram bas spjati, klikom na "connect". Tako da kada se komp upali, nema interneta osim ako ja to ne kazem.
Zašto toliko kompliciraš?
Skini drivere i Samo pokreni instalaciju.Instalacija automatski briše stare i dodaje nove drivere.
Ja tako radim godinama i nikad do sada nisam imao problema.
Ne mogu roll back driver, pa je valjda to to.
za HD5770 nema drivera na AMDovoj stranici
može pomoć kak da instaliram drivere? šta da skinem?
komp je novi, upravo idem bacit win7 64bit na njega
hvala
Dovoljno ti je kako kaže microman instalirat nove preko starih drivera. Ništa u Windowsima ne diraš sa uninstall driver nego jednostavno pokreni ATI instalacijski paket koji preuzmeš sa interneta (sa ATI službenih stranica) i nakon toga stavi install. Ili ako baš hoćeš radi kao ja: prvo pokreni taj install package i stavi uninstall da skine stare drivere, restartaj, ponovo pokreni paket i stavi na install novih drivera. Svaki novi driveri dolaze u komadu sa instalacijskim programom pa tu deinstaliraš drivere grafičke k. I naravno tu ih i tako instaliraš (nove)
za HD5770 nema drivera na AMDovoj stranici
može pomoć kak da instaliram drivere? šta da skinem?
komp je novi, upravo idem bacit win7 64bit na njega
hvala
Ovo skini i instaliraj. Pise ti kod odabira serija 5700 znaci to je za tvoju (5770)
Evo meni opet nece instalirat sve sam maknuo odem install pojavi se odabir jezika onda neki mali screen di pise install stisnem to i vise se nista ne pojavi nikakav daljni proces
Jesi probao izbrisati prijasnje drivere, i to kompletan removal?
EDIT: probaj instalirati "display driver only" jer CCC zna zezat.
Probo sam sad isto nestane i ne pojavi se vise kad stisnem install :(
Jel moze pomoc pojavi mi se ova slika stisnem install i vise se nista ne pojavi a sve ati-e sam instaliro i nista od ati nemogu install vise -.-
Da, i meni se isto to pojavi, samo se meni svaki put restartira komp kada stisnem install i ništa se ne instalira. Btw., nisam baš nikada imao problema sa driverima- do ovih sada!?!
F1-IVO ovaj program je naso nesto u registryma sta nije cc cleaner ni glary utilites al to nemogu maknut jel nemam full serial -.-
Obrisi sve sta mozes nekim uninstalerom i obrisi ostatke u registryju kao na mojoim slikama:
Udji u safe mod i Driver sweeperom pocisti ostatke te restartaj komp i probaj nanovo instalirati.koji moder koristis za laptop... ja sam nasao na netu drivers heaven i vec sam jednom postavio pitanje za te modirane drivere al nije mi nitko odgovorio jer nisu znali.... ja imam toshibu i jednom sam vec bio stavio modirane drivere dok sam imo vistu i neznam cini mi se da su pomogli al nisam skroz siguran...... sad imam win 7 pa bi opet stavio al kad nisam siguran u te modirane....
ja imam ove 9.8 drivere mislim da cu dugo ostat na njima jer mi sve radi na njima jos najbolje neda mi se vise experimentirat sa novim driverima
meni isto.instalirao sam 9.11 i trzao mi most wanted i underground 2.vratio sam se na 9.8 i sve bilo ok
Jel moze pomoc pojavi mi se ova slika stisnem install i vise se nista ne pojavi a sve ati-e sam instaliro i nista od ati nemogu install vise -.-
Probaj kompletnu deinstalaciju. Inače, ja nikad nisam imao nikakvih problema. Možda se radi o nekakvom bugu.
Iz control panela deinstalirajte kompletne ati drivere: Restartajte komp i udjite u safe mod te Driver sweeperom pocistite ostatke drivera. Instalirajte nove i restartajte komp i nebi trebalo bit nikakve frke.
ja već jako dugo radim da ih uopće ne deinstaliram. samo ih instaliram preko ovih.
tako i tako to je neka vrsta updatea.
i sve mi odlično radi.
Eto, više mi ni igre ne rade kako treba, pola objekata i likova fali u igrama. Neke ne mogu niti pokrenuti. Ajme, šta je ovo sa ovim driverima. Nisam nikada u životu imao problema sa bilo kakvim driverima, al ovo da mi može tak cijeli komp zblesirat, to je da ne povjeruješ. Vratio se na starije verzije, al ništa ne pomaže, totalno mi zas... komp! Užas!
ukoliko nekome fale (zamagljene su/sive) texture (pogotovo u Borderlandsu) neka isključi AI (slika u prilogu), kod nekih igara optimizacija textura je pokvarena, nadalje ukoliko imate problema sa instalacijom drivera (driver se neće instalirati), instalaciju je potrebno obaviti ručno, ukoliko nekome treba objasniti kako, naka me citira pitanjem....
ukoliko nekome fale (zamagljene su/sive) texture (pogotovo u Borderlandsu) neka isključi AI (slika u prilogu), kod nekih igara optimizacija textura je pokvarena, nadalje ukoliko imate problema sa instalacijom drivera (driver se neće instalirati), instalaciju je potrebno obaviti ručno, ukoliko nekome treba objasniti kako, naka me citira pitanjem....
hvala
meni su mutne baš u Borderlands...i ruši mi se ta igra...
vidiš..budem vidio, modža je fakat to to
Za Borderlands možete i preimenovati borderlands.exe u ut3.exe. Za mene radi.
Za Borderlands možete i preimenovati borderlands.exe u ut3.exe. Za mene radi.
ukoliko Borderlands radi na UT3 engineu (a čini mi se da radi na modificiranom) ovo bi bila dobra fora tj. igra bi se optimizirala za taj engine, pitanje je samo na koji način AI prepoznaje igru: hashom, imenom ili nekako drugačije...
EDIT: u biti ukoliko preimenovanje omogućuje pravilno izvođenje igre, logika nalaže da bude optimizirana za UT3, probao i radi...