eto welcome to the club da barem bude i vega takva ;-)
AMD Radeon R9 300/Fury Series
- poruka: 6.870
- |
- čitano: 596.292
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Grafa se vrti na 100% 2 sata ali pazite 2 sata i vent ne ide iznad 17%.... to je meni just wow.
...
šta je s overclockom ? to mi izgleda baš da ima lufta za oc. ako se može uopće oc nisam pratia baš sjećam se da je bila neka prića da su zakljućane prije.
to je bilo prije sad se moze ocat ali ne u nebesa max 50-100 mema gpu 50ak kao gdje i rezultati su odlicni jer je sabirnica 4k bitna ;-)
zamisli si sad da se hbm moze ocat kao gddr5 !
da i radi sirine sam sabrinice jer je na max sto se tice hbm prve generacije navodno ce hbm2 nesto bolje fercerat ali ne opwt kao na gddr5 ..
p.s navi ce imat novi memorijiski kontroler i jos bolji i brzi cip od hbm 2- ke ali to tek 2k18!
da jer su povezani tj stackani
...
Sta, da ima 4GB rama?
tako je judo plesachu
Sta, da ima 4GB rama?
Podsječaš me na jednu pismu od Limp Bizkita; t-rollin' t-rollin' t-rollin'!!!
4GB 4GB 4GB
opet ti je lose
blagi coil whine ima kaže mi mlađi brat da se ćuje dosta,al ja sam gluh nećujem ništa haha prova sam samo furmark na 1080p preset ,oko 5600 tj 92-95fps na +50 power. btw radi na 1.nešto sitno volti?!
jel throttla na stocku? posto je prva revizija "zbagirana"!meni gtx 980 na 1.5ghz u furmarku daje 6k!lp
neznam sta treba tj u cemu je problem pisao sam negdje u temi o tome! sry! zguglaj sigurno ces naci u cemu je caka! ali ako se sjetim javim ti svakako! kad su 4mal i prince uzimali nesto smo o tome pricali jer sam i sebi htio uzeti onu iz linksa no onda sam malo pronjuskao i shvatio da je to throtlajuca koma, kao i drastican pad perfomansi poradi toga!lp
neznam ova kartica mi je skroz naopaka nego sta sam navika haha
neznam ova kartica mi je skroz naopaka nego sta sam navika haha
neznam zasto si isao to uzimati, 1800kn nije malo! zna se naci gtx 980 za te novce(ako si uporan:)!
Asusova r9 Nano u "White" izvedbi ne throtla(postoji jos i ona obicna crna), sad sam se sjetio, ali se ne sjecam razloga..
1900 ,a pisalo je da ima garancija a ono zaljepljen jamstveni list od nekog rutera
edit: a sta me briga ionako cu je rastavit promjenit pastu i malo da vidim sta ima na pcb. bitno mi je da prije niko nije cacka nista.
1900 ,a pisalo je da ima garancija a ono zaljepljen jamstveni list od nekog rutera
edit: a sta me briga ionako cu je rastavit promjenit pastu i malo da vidim sta ima na pcb. bitno mi je da prije niko nije cacka nista.
Znaci sjebo te lik, vrati mu to nazad ako ikako mozes...
blagi coil whine ima kaže mi mlađi brat da se ćuje dosta,al ja sam gluh nećujem ništa haha prova sam samo furmark na 1080p preset ,oko 5600 tj 92-95fps na +50 power. btw radi na 1.nešto sitno volti?!
To mi se čini malo, ja na stock rx470 dobijem 5500, 91-93 i još mi piše da radi na 868 mhz iako je to bug vjerojatno. Rađe provjeri s nekom igrom ili 3dmark.
I ne slušaj stejepanja, super si odabrao, kakva 980 to je mrtvo za trenutne dx12 i nadolazeđe naslove :)
Da, sigurno ce ga nac
I ne slušaj stjepanja, super si odabrao, kakva 980-tka to je mrtvo za trenutne dx12 i nadolazeče naslove :)
vidim... sta je mrtvo nisam shvatio? moja grafa, dx12? koje to nadolazece naslove dx11 ili dx12
Da, sigurno ce ga nac
ma može se sve rješit kad se ima volje, samo meni se ćini da je njega zajebala firma di je kupia jer nevidim razlog da mi da racun kutiju sve osim jamstvenog lista, a u našim firmama se zna dogodit da se ne dobije jamstveni tako da necu napadat covika bezveze. a i kartica je ocuvana i nije otvarana pa me nije uopce briga. cekam da mi dodje vjerna shin etsu pasta i mjenjam...
I ne slušaj stjepanja, super si odabrao, kakva 980-tka to je mrtvo za trenutne dx12 i nadolazeče naslove :)
vidim... sta je mrtvo nisam shvatio? moja grafa, dx12? koje to nadolazece naslove dx11 ili dx12
Pa ne znam, skoro svaka nova igra? Već postoje neke koje rade samo na dx12, a biti će ih sve više. Uostalom bi trebala trajati grafička, godinu dana?
Evo mrvičicu sam digao rx470, sad dobivam 6342 u tom benchmarku tako da ono.
To mi se čini malo, ja na stock rx470 dobijem 5500, 91-93 i još mi piše da radi na 868 mhz iako je to bug vjerojatno. Rađe provjeri s nekom igrom ili 3dmark.
I ne slušaj stejepanja, super si odabrao, kakva 980 to je mrtvo za trenutne dx12 i nadolazeđe naslove :)
E moj Tomos BTX-U pametniji si kad šutiš tj. lupaš samo TD ...super da je dao 1900 kuna za grafu bez racuna ili garancije/ostavimo na stranu kaj trothla?bitno da nije uzeo karticu bez dx12 podrške.
sad mu je odjednom furmark nekakvo mjerilo lol, te njegove brojke sam povracao tamo davne 2012g jos da kuzi kak furmark funkcionira njegovoj agoniji nebi bilo kraja!
sad mu je odjednom furmark nekakvo mjerilo lol, te njegove brojke sam povracao tamo davne 2012g jos da kuzi kak furmark funkcionira njegovoj agoniji nebi bilo kraja!
Pa sam rekao da furmark nije dobar? Ovdje kao da pričaš s djecom...
A za garanciju, kad je kupovao je mislio da ima, i 1800 bi bilo super, sigurno bolja vrijednost nego 980. To što su ga možda preveslali nema nikakve veze sa samom grafičkom.