Eto, jel to dovoljno ili idemo dalje ?
Evo i pokraj default takta graficke, i malko undervoltana grafa..
S time da ja mogu jos dodatno boostat ove perofmanse tako da ocam CPU na 5.4 do 5.6ghz ovisi
Evo i moj, naravno sve je undervoltano s dignutim taktovima. S ovim presetima bez RT je taj gpu brzi i to je ok!
Dlss mi je nesto brzi no ovdje izgleda dosta gore nego fsr barem s ovim postavkama!
toxic da ali 12700kf vs 9800x3d 220€ vs 600
cpu iz davne 2021godine, sad je 2025
Pa nismo se mi busili s testovima vec ti.. Nasao si test gdje si mislio da imas ikakve šanse a realno nemaš.
Dakle ti s ovim svojem novim procesorom jedva dobio par frejmova AVG u odnosu na taj svoj stari iz 2021.
Dodatno ovdje se vidi kako te šijem s mojim kombom u odnosu na tvoj, mislim ja ovo nisam tražio vec ti. Meni je ovo jasno jos kad sam imao 4070TI super i prodao je u odnosu na 7900XT... RT perfomanse su ionako uzaludne na svim grafama ispod 5080 a i to je upitno
Našao? ništa ja nisam mislio vec je ovo je RT test ja sam ga napravio bez cisto da bude fer i jer je free jer ako upalim RT i Dlss onda zeleni odlaze u nebo
A i usporedba je glupa jer i5 je samo 220€ koji god da uzmes i na to piknes 9070xt pa gdje smo onda. Vama je sve izgleda uzaludno, najbolje da se vratimo na voodoo 2
tx na usporedbi sve je jasno koliko sta vrijedi i daje za svoj novac!
Sad ides na perfomanse per dollar...Dakle RT perfomanse su apsolutno nebitne, ako ti to nije jasno ja ne znam sto da ti kazem... Ja ne igram niti mislim igrat igre koji mi daju ispod 60 frejmova. A FSR4 je bolji od klasicnog DLSS3 ili u najmanju ruku jednak...