AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.922.600
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: AMD Catalyst - Topic o Driverima

A zašto?? samo radi je....og  profita, samo trpaj pare, izdat ćemo još 100 istih kartica sa malo više memorije a vi majmuni ćete kupovattt....TRPAJJJ!!!!!! Driveri???? Ma je...eš drivere, ko još kupuje grafu zbog drivera????  Moja je najjačaaaaa!!!  mojaa jeeee!!!!!

Ajde bjež s tim glupostima

BTW to mi kažeš ti koji imaš gtx 770, daj zamjeni ju za AMD grafu....

Chill Now And Forever
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 11:19 (keky911).
17 godina
odjavljen
AMD Catalyst - Topic o Driverima

Nije problem. Ako netko želi zamjenu GTX 770 za neku R9 390 stojim na raspolaganju. Mjenjam se isti trenutak. Desetak godina sam konstantno kupovao atice i uvjek sam bio zadovoljan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Očeš možda dvije?

Chill Now And Forever
17 godina
odjavljen

Zašto ne, javi se na pp pa da to obavimo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
keky911 kaže...

Ne radi se tu uopće o mojoj kartici jer ja dobro znam da je već stara...nego općenito o driverima, ja nisam imao previše problema (tek su se sad počeli javljat sa ovim novim crimsonom)

Meni se iskreno neda i nemam volje tamo njima prijavljivat greške jer kao što sam i rekao ne radi se o mojoj grafi ja stavim tam 13.12 driver pa bude dobro  , a moja grafička se još uvijek drži solidno sa novim igrama.

Čemu ja to sve govorim? Pa zato što bih možda htio kupit NOVU (da mi ljudi ne govore činjenice koje i sam znam) AMD grafu, ali zašto?? da mi se stalno pokazuje driver stopped working ili što??? (i to mi se počelo događat sa novim crimsonom, ali sa onim prvim)

Bilo bi lijepo da imam 1000€ svaki mjesec i ja bi imao nezz r9 390 ili gtx 970 sa nekim i5, i7 k.....ali love se nema

Crimson ne radi za 6xxx seriju koliko sam upucen? Tako da stavi stare drivere i vozi. Crimson je za 7xxx i iznad.

picajzla0707 kaže...

bogme s ovom gtx570 nikakvih problema s novim driverima, kako koji izađe i kad mi se da, stavim novi preko starih i nikad problema

A ne znas dok ne pocne zezanje, ja sam imao jednu staru gtx 470 s njom je bio pakao s novim driverima.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...
keky911 kaže...

Ne radi se tu uopće o mojoj kartici jer ja dobro znam da je već stara...nego općenito o driverima, ja nisam imao previše problema (tek su se sad počeli javljat sa ovim novim crimsonom)

Meni se iskreno neda i nemam volje tamo njima prijavljivat greške jer kao što sam i rekao ne radi se o mojoj grafi ja stavim tam 13.12 driver pa bude dobro  , a moja grafička se još uvijek drži solidno sa novim igrama.

Čemu ja to sve govorim? Pa zato što bih možda htio kupit NOVU (da mi ljudi ne govore činjenice koje i sam znam) AMD grafu, ali zašto?? da mi se stalno pokazuje driver stopped working ili što??? (i to mi se počelo događat sa novim crimsonom, ali sa onim prvim)

Bilo bi lijepo da imam 1000€ svaki mjesec i ja bi imao nezz r9 390 ili gtx 970 sa nekim i5, i7 k.....ali love se nema

Crimson ne radi za 6xxx seriju koliko sam upucen? Tako da stavi stare drivere i vozi. Crimson je za 7xxx i iznad.

Malo bolje prouči i vidjet češ da postoji samo što je beta

Chill Now And Forever
11 godina
neaktivan
keky911 kaže...

chaselol kaže... 

Ozbiljno, ako imas problema sa driverima staro zlatno pravilo = stavi starije drivere. Tako je i za nvidia tu nema price, pogotovo kod starijih kartica. 

bogme s ovom gtx570 nikakvih problema s novim driverima, kako koji izađe i kad mi se da, stavim novi preko starih i nikad problema

E a mi moramo brisati sve moguće ostanjke od drivera a gle oni samo deru nove na stare :D

AMD nemože kao ? Preporuca se oduvijek radi stabilnosti za sve kartice da se na cisto instalira, nece eksplodirat ako nadosnimiš nove, neki to rade godinama i sve 5. Ja neznam šta svi šize oko AMD drivera !? Jel ja jedini nemam problema s njima ? Jedini problem do sada koji sam imao je prva verzija crimsona sa onim hudom sto blica u igrama, popravljeno nakon 2 dana i sve pet. Nemoš očekivat da driveri koji su prvenstveno namjenjeni za naj noviju generaciju AMD kartica radi fantasticno na HD 6xxxx seriji

Battlelog: D3lBoy-00
12 godina
neaktivan

O Bože, ja govorim da općenito dati 200-300kn više za nvidiu je puno bolji izbor, jer u svim igrama rade puuuno puno bolje(a hardver AMD-a je isti ili čak jači), puno stabilnije....e kad to AMD dovede u red (dx12 maybe) onda bude i nešto od toga. Mene uopće ne zanima moja kartica nego ove novije (ali nvidia brine i o starijim karticama)

Chill Now And Forever
11 godina
neaktivan

To je onda offtopic, ali de mi pošalji te kartice koje puuuno bolje rade, baš me zanima, neku neutralnu igru ili benchmark scoreove - ne gameworks pi*darije

Battlelog: D3lBoy-00
12 godina
neaktivan

Evo mogu reći da sam nedavno probao beta crimson na istoj Sapphirki, dakle 6870, i nije bilo takvih problema no ipak sam se vratio na stariju verziju (neznam točno koju, nisam kod kuće) zbog blago većeg rezultata u 3dmarku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
keky911 kaže...

O Bože, ja govorim da općenito dati 200-300kn više za nvidiu je puno bolji izbor, jer u svim igrama rade puuuno puno bolje(a hardver AMD-a je isti ili čak jači), puno stabilnije....e kad to AMD dovede u red (dx12 maybe) onda bude i nešto od toga. Mene uopće ne zanima moja kartica nego ove novije (ali nvidia brine i o starijim karticama)

kupio si kaj si htio kupit, da si tada htio nvidiu kupio bi nvidiu, sam si biro karticu i glupo je kukat meni ovo meni ono, stavi stare drajvere i to je to

btw. nvidia brine itekako o starim modelima kartica, jer moja 660 iz drajvera u drajver sve bolje radi, a samo upgrade nikakav uninstal, nisu to skokovi od 10fps-a, al dovoljno da te razveseli i da dokaže da misle i na starije kartice, al sječam se tog brodoloma, sa nv drajverima taman sam kupio 660 i serija 500 i 400 su imali gadnih problema, konstantno kršenje i to je trajalo jako dugo, al fakat dugo, znam da sam čito po forumima svakve komentare vlasnika  serije 400 i 500, al eto sredili su to, pa valjda če i amd.

i jedni i drugi imaju dobrih i loših trenutaka.

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2015 23:19 (mrakky).
12 godina
Za seriju 400 sam i ja cuo da je bilo problema, ali sa 550ti koju sam uzeo prije tri godine i sad ovom 570 nikad problema i clean install drivera samo kod promjene winsa
13 godina
neaktivan
keky911 kaže...

Imas jednu grafu i to staru 5 godina i ti pricas da sve grafe ne valjaju, daj ne laprdaj 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina

Trebala bi mi pomoc pa me evo zanima dali jos netko ima ili je imao slican problem sa ovim zadnji driverima od amd-a.Ovako prvi problem je sto u postavkama postavim da mi je iskljucen CF za wot ali kad udjem u igru on je i dalje aktivan.Drugi je problem iskljucim CF rucno ili kad ga ukljucim uradim restart pc zbog msi afterburnera ne pokazuje temeperature kako treba to nije toliko ni bitno.Ali sto mi smanji brzinu ventilatora na grafickim karticama odnosno svaki put mi iskljuci opciju auto i ostavi rucno  onda ventilatori rade na 27% nonstop bez obzira koja je temperatura graficke. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
chaselol kaže...
keky911 kaže...

Imas jednu grafu i to staru 5 godina i ti pricas da sve grafe ne valjaju, daj ne laprdaj 

Aj ne seri jer nigdje nisam rekao da ne valjaju grafe kao hardver neko software, jesi se našao tu glumatat....uostalom svako ima svoje mišljenje i nečije iznošenje mišljenja nije laprdanje, ljute me takvi kao ti što na svaku imaju nekakav arogantan odgovor( pa onda moram i ja biti). Molim te nemoj biti dijete i prihvati činjenicu.

I ja sa svojom grafom još uvijek igram sve živo tako da dok nebudem imal 1000€ tako dugo ništa u komp nejde.

Chill Now And Forever
14 godina
neaktivan

Zna li netko može li se u crimsonu detaljno podešavat brzina vrtnje ventilatora i kako? Vidim samo opcije auto i fiksno da stavim vrijednost, a treba mi graf da mogu postaviti vrijednosti u odnosu na temperaturu.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ne može, imaš afterburner za to!

Chill Now And Forever
12 godina
neaktivan
xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
5 0 hvala 5
11 godina

ekipa, jel vama onaj radeon settings tj CNext starta sa windowsima ili ga morate pokrenuti ?

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
13 godina
protjeran

Jel bi trebali u naslov teme ubaciti "Crimson" ?

31 da!
4 ne!
14 svejedno!
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
moderator
Stjepanj kaže...

Jel bi trebali u naslov teme ubaciti "Crimson" ?

Khmm

With the first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably.
13 godina
protjeran
Re: AMD Catalyst/Crimson - Topic o Driverima
O pa hvala!
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
AMD Catalyst / Crimson - Topic o Driverima

Meni se pri instalaciji javila ova poruka,ali sam uspio instalirat driver do kraja.

I vec neko vrijeme nemogu snimati sa raptr-om, neznam zasto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 21:30 (NoBru85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: AMD Catalyst / Crimson - Topic o Driverima

raptr NE SNIMA, to je samo kao gejmerski facebook il kak god hoćeš...plays.tv snima...makni raptr i skini samo plays.tv i trebalo bi snimat

14 godina
odjavljen
MasterG kaže...

raptr NE SNIMA, to je samo kao gejmerski facebook il kak god hoćeš...plays.tv snima...makni raptr i skini samo plays.tv i trebalo bi snimat

Meni kad snimam s Raptr-om sve laga, pogotovo kad vadim poslijednih X sekundi iz memorije. Dali ako snimam samo s Play.tv-om neće to biti? U pitanju je Bf3 i neke druge zahtjevnije igrice.

14 godina
neaktivan

Instalirao Crimson drivere (15.nešto) i požalio. Svako malo pocrni ekran i pojavi se popup Display driver stopped responding and has recovered, ako ne to onda mi full smrzne računalo (ne mogu ništa, čekanje ne pomaže) jedino rješenje je gašenje na gumb. Danas sam od 17 do 19h instalirao stare verzije drivera i pronašao sam (nekim čudom) one stare koje sam imao prije instalacije Crimsona, AMD Catalyst (nemam pojma koja verzija) te mi se za sada nikada nije pojavila navedena poruka niti mi se računalo smrznulo. Vidio sam da je izašao hotfix 16.1, ali meni je i dalje skidalo stare Crimsone i govorilo da nema updatea.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 22:37 (Marko :D).

0 0 hvala 0
11 godina

jep, taj problem imam i ja...ali pazi sad samo i isključivo SAMO kad gledam OFFICIAL stream CS:GO (ili bilokoji drugi ali da je OFFICIAL) na Twichu hahaha

nema mi apsolutno nikakvog smisla, što god sam probao ne radi...tak da morm gledat sa neofficial streama...nije veliki problem, ali definitivno wierd stuff

12 godina
neaktivan

Flash player ti ruši drivere?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MasterG kaže...

jep, taj problem imam i ja...ali pazi sad samo i isključivo SAMO kad gledam OFFICIAL stream CS:GO (ili bilokoji drugi ali da je OFFICIAL) na Twichu hahaha

nema mi apsolutno nikakvog smisla, što god sam probao ne radi...tak da morm gledat sa neofficial streama...nije veliki problem, ali definitivno wierd stuff

Ja nemam ni instaliran Flash. Meni se to najčešće događa kada upalim neki stream u VLC-u i onda ga minimiziram i nastavim surfat internetom. 

_mark0_69 kaže...

Flash player ti ruši drivere?

Sigurno nije do Flasha i ostalih programa, nije do temperatura (kako su rekli iz AMD-a), a OC-ano nemam ništa (nema potrebe sa to radim). Novi driveri imaju jako puno bugova pa preporučujem izbjegavati ih dok ne uoče probleme i isprave ih.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.1.2016 8:49 (Marko :D).
13 godina

Neće mi snimati ni sa plays.tv-om.

Jednostavno nešto se promijenilo u zadnjih tjedan dana i ne mogu snimati niti mi prikazuje ikakav OSD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice