AMD Catalyst/Crimson/Adrenalin - Topic o Driverima izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.926.507
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
ATi Catalyst - Topic o Driverima

Evo dokaza da je i AMD vredan: Catalyst 12.5 Beta 2! Ne pitajte me gde su release notes i kad je bila Beta 1, nemam pojma {#}, ali fajl je na njiovom serveru, dakle pravi je.  {#}

Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina

Dostupni su driveri i na služenoj stranici:

Za grafičke - Catalyst 13.4 WHQL i 13.5 beta2:

- Vista/7/8 x64 http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx

- Vista/7/8 x86 http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista32.aspx

Za matične - http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/raid_windows.aspx

Twitter: @191x7
Moj PC  
6 0 hvala 7
14 godina
neaktivan

Jje li beta driver 13.5 obuhvata latency fix iz 13.4 WHQL?

marko88

0 0 hvala 0
16 godina

Pitanjce: jesu li rjesili itkazivanje drivera/graficke koje ima za rezulat no signal na monitoru nakon random vremena provedenog igrajuci bioshock infinite? trenutno je jedino rjesenje downlock s 1000/1125 na 875/1000  :/

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 19:49 (Bass).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: ATi Catalyst - Topic o Driverima
Bass kaže...

Pitanjce: jesu li rjesili itkazivanje drivera/graficke koje ima za rezulat no signal na monitoru nakon random vremena provedenog igrajuci bioshock infinite? trenutno je jedino rjesenje downlock s 1000/1125 na 875/1000  :/

U ovom slucaju koji si ti naveo moze biti povezano i sa regulacijom napona, pokusaj sa nekim starijim driverima da vidis dali je do kartice ili do drivera.

16 godina

probao sam drivere od 12.5 do 13.5 beta 2. no go. zanimljivo, to mi je radila samo u max payneu 3 (moram sam igrati u safe modu), bioshocku inf., i god modeu. za god mode kuzim da je moguce da ima neke probleme s alokacijom memorije ili neceg, ali mp3 i BI su AAA naslovi.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Bass kaže...

probao sam drivere od 12.5 do 13.5 beta 2. no go. zanimljivo, to mi je radila samo u max payneu 3 (moram sam igrati u safe modu), bioshocku inf., i god modeu. za god mode kuzim da je moguce da ima neke probleme s alokacijom memorije ili neceg, ali mp3 i BI su AAA naslovi.

Ovo ce ti mozda zvucati cudno ali pokusaj bez drivera (samo da vidiš) - jer ce ti postav ostati od zadnjih drivera ali ce grafa radit na stock - pa ako bude funkcioniralo onda znas da je do drivera 100%

16 godina

probao sam i to. sve maknuo i pocistio driver sweeperom i pustio winse da stave svoje wddm drivere. opet isto. sam na te tri igre (iako je BI patchan pa ne radi to vise) moram imati grafu na 900/1000 i onda nema nikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jel ko primjetio porast temperatura na 6000 seriji na 13.4 driverima?Prije su mi temp. bile max 74-75 C(na najzahtjevnijim,prosjecno je oko 65).Nakon instalacije novih drivera  sad ide do 82....Je li ta temperatura spada u rizicnu?sve radi ok,ali malo mi  to zvuci too much.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 2:21 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

~80°C je neki max za graficke al ako se mene pita, ja svojoj ne dam da odem preko 70.

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

error, stiglo je proljeće ako nisi primjetio {#}

Toni
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina

A dok stigne ljeto , bit ce i više temp. ! Za pocetak dobro ispusi hladnjak od prasine !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Cuj to,sta bi ja bez tebe....da tebe nema mislio bi da je jos uvijek zima.Hvala ti puno sto si me prosvijetlio{#}.Kao sto rekoh,porast temperatura se pojavio nakon instalacije novih drivera a ne zbog proljeca.Sto se tice hladnjaka i prasine nije u tom problem.PC je temeljno ociscen prije 15 dana.Ocigledno je stvar u nekom bugu,vratio sam na 13.1 drivere i temperature su kao i prije.

15 godina

probaj sa 13.5beta2

My way
13 godina
neaktivan

Jel netko sa  HD6.... serijom primjetio probleme sa 13.4 u FIFI 13?

Ja sam sa 13.1 imao to lagano trzanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Croatum kaže...

Da, igra stane mozda 1-2 sekunde, zatim se opet normalno odvija.

13 godina
neaktivan
Almin94 kaže...
Croatum kaže...

Da, igra stane mozda 1-2 sekunde, zatim se opet normalno odvija.

Izgleda da je onda za hd6XXX 12. serija zadnja :I

15 godina

hmm. ne vjerujem. sa novim driverima u split/second nemam vise jako velikih padova fps-a i igra konacno glatko radi...

13 godina
neaktivan

kad intaliravam betu 13.2 (njen catalyst mi omogucuje f1 2012 na laptopu) kaze the INF file was not found

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Idealist kaže...

hmm. ne vjerujem. sa novim driverima u split/second nemam vise jako velikih padova fps-a i igra konacno glatko radi...

Dobro istina, igre u kojima su bili značajniji "problemi" će najvjerovatnije i dalje osjetiti napredak. 
A i ti mikro lagovi nisu slučaj kod svih korisnika hd 6870. 

14 godina

Bok. Imam jedan problem kod instalacije grafe, a nisam siguran jel do grafe. Kupio sam sapphire hd 7970 oc boost, i prilikom instaliranja drivera, kad prvi put ugasi ekran, samo se sruši win. 

Probao sam s više iteracija drivera, ali nikako da prođe instalacija. Proc je 3770k. Mislio sam da se možda kolje igpu sa 7970 pa sam integriranu isključio u uefi-ju. Nakon toga nije bilo promjene. Opet se sruši os usred instalacije. Mjenjao sam bios na matičnoj jer sam mislio da je možda i do toga. Na kraju sam uzeo 7850 na koju je prošlo iz prve, ugasio komp, stavio 7970 i sad radi ali fc3 mi je nekako fuzzy slika kad se vozim u vozilima. Prosječno se vrti na 50-60 fps-a na ultra u fhd rezi. Sve klizi, ali u vozilima nekako se zamuti slika. Ne znam kako bi to opisao. Kao da slika vibrira. Vjerojatno je do drivera, pa sam mislio da možda netko zna za kakvo rješenje. Sve se okreće na win osmici. Može biti da je i do nje, ali sam je kupio, pa se ne vraćam na 7-icu ako nije ziher do win-a. Da ne bude da ja stavim 7, a ono isti bog.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mislim da ti je grafa malo otišla, odnosno da je pproblem u njoj, probaj kod nekog kolege instalirat driver sa dotičnom grafom pa vidi hoće se rušit, druga stvar koja može bit je napajanje, ne znam koliko je tvoje kvalitetno ali može bit i do njega!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Koji su najbolji driveri za HD6850, 13.4 ili 13.5 Beta ili nekli treći?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
15 godina
neaktivan

jel imam kakve razlike između 13.1 i ovih najnovijih 13.5 beta u vezi crysis 3 i metro 

ima 7850

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

naravno da ima...

My way
13 godina
neaktivan
ja111 kaže...

kad intaliravam betu 13.2 (njen catalyst mi omogucuje f1 2012 na laptopu) kaze the INF file was not found

zna netko u cemu je problem (HD6470m)

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
14 godina

Pa kako će mi grafa otići kad sam je tek iz celofana izvadio, a napajanje mi je 700w neki srednje dobar brand. Nebi tu trebalo imat problema. Ostaje mi i dalje sumnja u drivere i win8. U drugim igrama nemam nikakvih problema. Igram BF3 endgame i Planetside2 i nema tih 'vibracija'. Ispada da je uglađenije sve bilo na i7 920 i msi n460gtx hawk koja je 1/3 snage sadašnje grafe. Ne znam, strpit ću se još malo, a onda ide u prodaju ako se nešto ne popravi i kupujem neku 670-680. 

EDIT: ovime sam htio citirati poruku forumaša 'Ivsa', ali krivi gumb

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 19:04 (dax-lax).
17 godina
dax-lax kaže...

Pa kako će mi grafa otići kad sam je tek iz celofana izvadio, a napajanje mi je 700w neki srednje dobar brand. Nebi tu trebalo imat problema. Ostaje mi i dalje sumnja u drivere i win8. U drugim igrama nemam nikakvih problema. Igram BF3 endgame i Planetside2 i nema tih 'vibracija'. Ispada da je uglađenije sve bilo na i7 920 i msi n460gtx hawk koja je 1/3 snage sadašnje grafe. Ne znam, strpit ću se još malo, a onda ide u prodaju ako se nešto ne popravi i kupujem neku 670-680. 

EDIT: ovime sam htio citirati poruku forumaša 'Ivsa', ali krivi gumb

Teoretski je moguće da si dobio novu pokvarenu grafu.

Eto, kolega je bio ASUS DCII GTX670 morao novu reklamirat.

14 godina

Jasno da je moguće, ali se trudim ne vjerovat u to. Trebat ću je čekat neko vrijeme, ali nisam na to spreman.

Probat ću ubacit u drugo računalo pa javim rezultate.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 19:31 (dax-lax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice