Prvi DSLR

poruka: 6
|
čitano: 2.456
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Prvi DSLR

Pozdrav svima!

Zadnjih par mjeseci sam lagano čituckao recenzije po netu i razmišljao koji kompaktni digitalac uzeti.

Tako je prošlo par mjeseci a ja sve više naginjem DSLR-u, pa sam eto skupio i više novaca nego što sam prvotno planirao potrošiti. Budžet mi je 6000 kn (+/- 500-tinjak kuna).

Ja baš i nemam neko svoje mišljenje koje bi se baziralo na iskustvu budući da sam relativno novi u ovome svijetu, ali sam zato otvoren za vaše prijedloge :D

Unaprijed zahvaljujem!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Prvi DSLR

Link 1

Link 2

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 1:43 (robisierra92).
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 11:43 (Killer_Queen).
16 godina
neaktivan

taj model je ok za početnike, ali s obzirom da ga osbno nisam nikada imao u rukama ne mogu ti ništa reći o njmu. oduvijek koristim samo canone i nikone.

16 godina
neaktivan

i ja sam početnik amater,koristim godinu dana pentax k-x i prezadovoljan sam a ovo je njegov nasljednik koji je poboljšan sa večim iso-m,potvrdom odabrane točke fokusa i kombinacija napajanja sa litijionskom ili običnom punjivom aa bateriom,po mojem skronmom mišljenju nedovoljno za razliku u cijeni koja i nije tako malena,ako možeš kupi samo pentax k-x bez kit objektiva + pentax 17-70/4 i budeš miran sa mogučnošću i kvalitetom koju budeš sa tim zaokružil za jako dugo vremena :"to ti bude pokrilo i širinu i dužinu i u kombinaciji sa kvalitetnim iso-m i konstantnom blendom f4 zadovoljit če te u svim svijetlosnim uvijetima",ovo ne znači da hoču reči da k-r nije dobar dapače super je u odnosu na konkurenciju u svojoj klasi (po mojoj slobodnoj procjeni je best buy),o ostalim aparatima neznam ništa

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 20:37 (struić).
14 godina
neaktivan
Prvi DSLR

pozdrav svima!!neznam dal pišem na točnom mijestu jer mi je prvi put...  imo bih jedno pitanje kupi bih prvi dslr al neznam šta radit dal je bolje da uzmem canon eos 500d objektiv 18-55 onaj koji se dobi u paketu s njim ili da uzmem canon eos 450 d objektiv 18-55 i uz to dobim 75-300, oba dva su oko 5000kn a toliko i imam. hvala unaprijed

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice