Problem sa Canon eos 4000d

poruka: 3
|
čitano: 3.521
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
offline
Problem sa Canon eos 4000d

Pozdrav svima.
Ovako, kupnjom novog (nije bili druge opcije) navedenog fotoaparata prije 3 tjedna za mlađeg brata. Odlučili sam se za njega pošto je stvarno jednostavan za korištenje. 
Ja sam prisutan kad god ide slikati. Pošto sam i ja početnik koristili smo samo predviđene scene. Portret itd. I Ja mu namjestim on uslika u pičimo dalje. Tako da znam  da nije nešto fizički od naše strane napravljeno. 
E sad prvi put se desilo nakon 10 dana da smo slikali zalazak sunca. Namješteno u sceni da je "sunset". Laganim pritiskom zumirali i uslikali. Naime čuo se zvuk kao da "zatvarač" nije škljocnuo kako treba. U tom procesu se aparat zamrzao. Stavim na off ne reagira. Pričekali 2min. ne reagira na niti jednu tipku. Izvadio bateriju dok je bilo na off. Vratio nazad i upali se ali svaki stisak na bilo koju tipku opet zamrzne. I nađem na netu da se treba izvaditi baterija i proradit će. Probam i upali se i čuje se kako zatvarač skljocne. Aparat proradio. Nakon toga se to desilo još dva puta. Jučer je brzo nadošao i super radio. I danas treći put. No sada pokušavam svašta i svaki put zamrzne odma nakon uključenja. Uspijem uči u izbornik i tamo poblesavi.  Kliknem udesno na podizbornik on ode 3 puta u desno i opet zablokira. 
E sada glavno pitanje je. U čemu bi mogao biti problem? Dali se išta može poduzeti po tom pitanju? Ili da ga šaljem na servis?

 
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
offline
Problem sa Canon eos 4000d

Nosi to na servis, s Canonom oko toga u vecini slucajeva nemas problema s servisima imaju najbolju podrsku, ako to je to brinulo.lp

Intel Core™ i7 Forever
Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
offline
Re: Problem sa Canon eos 4000d

Moram priznati. Pomalo me i brinulo. :D Danas ja to nosim na servis, pa neka oni to ispitaju. Hvala! :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:
 
vrh stranice