Novi Fotoaparat (Nikon D90)

poruka: 5
|
čitano: 6.740
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Postovane kolege...

u potrazi sam za novim fotoaparatom,trazim nesto onako da valja,da se moze reci da ima kvalitetu i garanciju na dobar proizvod,i malo sam zastao na ovome uredjaju,svidaj mi se to je NIKON D90,vidim da je to stariji uredaj,ali njegove karakteristike mi daju do znanja da se izravno kosi s novim uredajjima i da ako ga uzmem necu izgubiti,tocnije da sam na dobitku.

Pa sada mene zanima necije malo strucjie misljenje,ako bi netko volio ili mogao podijeliti kakav dobar savjet,cak i za neki drugi uredajj,NE preferiram nikoga ali eto ovaj sam naveo jer sam tako procitao.

Zahvaljuje se..

I da neka cijena bude do jedno 5000 tisuca kuna 1000$ zelenih(jer ga i planiram uzeti u USA)

jos jendom hvala. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to što ti kupuješ je dslr, znači očekuj dodatne troškove za objektive ako želiš iskorstit full potential aparata.

inače bolje uzmi ovakvo nešto

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Novi Fotoaparat (Nikon D90)

Nikon D90 sam stavio jer sam po forumima citao da ga ljudi preporucuju,nisam se odlucio jos za nista,ovo je za poklon curi,a kada vec kupujem pa neka je i kvalitetno,mislim nadam se da ce biti,a ne zurim se tako da mogu poslusati svaku dobru asistenciju,hvala ti

15 godina
neaktivan

onda s ovim panasonicom ne možeš pogriješit. sigurno u top 3 2010 godine.

ak oćeš dslr onda tvoj nikon nije loš izbor samo trebaš procjenit koliko ti curu zanima fotografija. i koliko se razumije u istu :)

tu moš vidit koliko ti dodje jedan dslr s dobrim ''kitom''

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako ti se cura kuži u fotografiju, onda ti je DSLR definitivno najbolji izbor, a pogotovo ovaj D90. A poslije ako oćeš kupiš još neki kvalitetniji objektiv ili blic. Moraš sam odlučit hoćeš li  DSLR ili kompakt. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice