Koji DSLR kupiti?

poruka: 8
|
čitano: 12.489
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koji DSLR kupiti?

Lijep pozdrav svima,

Ovako planiramo ja i zena kupiti novi dslr fotic, pa smo malo gledali po internetu i meni osobno je nekako najvise za oko zapeo Nikon 3200D ili Canon eos 650D pa me zanima koji od ta dva fotoaparata bi bio bolji izbor, koji je kvalitetnije izradjen kakvo je stanje sa objektivima itd...ako mi netko moze dati malo informacija?

Mi bi vecinom slikali amaterske slike tipa priroda(pejzazi) obiteljske fotografije i slicno na tu temu..pa ako moze koja preporuka dakle do 6500kn maximalno hvala lijepo!

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Koji DSLR kupiti?

UZMI nikon a evo i ako ne zelis sad nesto extra uzmi olympusov sp720uz.

i sta ce ti objektivi kad zelis tako nesto slikavat ???obitelj

a ako bas zelis uzimaj  NIKON .{#}

Koes
15 godina
neaktivan
Koji DSLR kupiti?

Ma to sam samo nabrojao otprilike, sto bih slikao medjutim dvoumim se izmedju dva navedena modela pa sam zatrazio vasu pomoc:) uglavnom slikao bih sve i svasta, i male predmete i velike pa me onako zanimalo cist informativno koji je fotic bolji mada znam da je najvise do objektiva...:)

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cikl0n kaže...

Ma to sam samo nabrojao otprilike, sto bih slikao medjutim dvoumim se izmedju dva navedena modela pa sam zatrazio vasu pomoc:) uglavnom slikao bih sve i svasta, i male predmete i velike pa me onako zanimalo cist informativno koji je fotic bolji mada znam da je najvise do objektiva...:)

Dobar i jedan i drugi ja bi nikona kupio u superneta hr tu je dosta jefti eto nadam se da sam ti barem nesto pomogao
Koes
17 godina
cikl0n kaže...

Lijep pozdrav svima,

Ovako planiramo ja i zena kupiti novi dslr fotic, pa smo malo gledali po internetu i meni osobno je nekako najvise za oko zapeo Nikon 3200D ili Canon eos 650D pa me zanima koji od ta dva fotoaparata bi bio bolji izbor, koji je kvalitetnije izradjen kakvo je stanje sa objektivima itd...ako mi netko moze dati malo informacija?

Mi bi vecinom slikali amaterske slike tipa priroda(pejzazi) obiteljske fotografije i slicno na tu temu..pa ako moze koja preporuka dakle do 6500kn maximalno hvala lijepo!

U HR mislim da je bolji izbor Canon zbog vece ponude objektiva (narocito rabljenih).Uglavnom ces u istom cjenovnom razredu dobiti fotice podjednake kvalitete.

17 godina
cikl0n kaže...

Male predmete i velike?! Uzmi dobar bridge. Ima sad bridge superzoomova koji pucaju preko 40x,

do supermacroa od 1 cm. Dolje si
pogledaj u ovom zabavnom videu kako je stariji fujifilm hs20 bridge prilično korisna stvarca baš za ono što spominješ,
makar mnogi amateri zbog "ozbiljnog" imagea

idu na SLR pa tiho pate jer je prezahtjevan za učenje prave fotografije i preskup za opremanje.
Ja nemam kompleksa po tom pitanju, pa čekam sad dolazak finepixa HS 50 da se ponovim:)

15 godina
neaktivan
Koji DSLR kupiti?

Pozdrav svima,

Gledao sam malo po netu i nekako mi je za oko zapeo ovaj model nikon d3200 e sad u kitu se dobije objektiv jedan je af18-55vr i jos jedan af55-200vt i to za 5400kn u svijet medija pa dali bi mi se to isplatilo uzet ili mozda canona sa jednim objektivom klasicnim 18-55 onaj eos 650 ili nikon 5100 moram odlucit a ne znam koji svi govore koji bolje lezi u ruci jer su razlike nezamjetne :)? ja sam totalni laik za fotografiju ali volio bi uzeti bolji fotic pa nauciti kad ga uzmem u ruke :) puno hvala na savjetima malo davim al jbga jednom kupujem :D

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji DSLR kupiti?

pozz...

Mozete zakljucati temu odluka je pala i kupio sam si DSLR :)

slovo sto ga Ante kovo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice