Fotic do 2500kn

poruka: 6
|
čitano: 4.429
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Fotic do 2500kn

Vec dugo mislim uzet neki DSLR fotic, trebo bi neki polu-profesionalni ali da je do 2500 kn ako je to uopce moguce. bitno mi je da su fotke visoke kvalitete. Isplati li se kupavati polovni ili je ipak bolje uzeti potpuno novi? dajte mi neke svoje preporuke i misljenja. :D unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Fotic do 2500kn
haStre kaže...

Vec dugo mislim uzet neki DSLR fotic, trebo bi neki polu-profesionalni ali da je do 2500 kn ako je to uopce moguce. bitno mi je da su fotke visoke kvalitete. Isplati li se kupavati polovni ili je ipak bolje uzeti potpuno novi? dajte mi neke svoje preporuke i misljenja. :D unaprijed hvala!

Dobra fora :)

Do 2500kn su stvarno najslabiji i najjeftiniji DSLRi, ispod 1000E ne možeš niti misliti o nečem poluprofesionalnom.

Ono što bih ti toplo preporučio je Pentax K-500. Kođe nekih 3200kn i za tu cijenu nudi više i od dosta skupljih konkurenata.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 11:25 (Trickortreat).
10 godina
neaktivan
Fotic do 2500kn

hvala, malo mi je previse 3200, mozda preporuka najboljeg DSLR-a do 2500 kn?{#}gdje uopce mogu pogledati neke pristojne fotice najprihvatljivijih cijena? unaprijed hvala!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
haStre kaže...

hvala, malo mi je previse 3200, mozda preporuka najboljeg DSLR-a do 2500 kn?{#}gdje uopce mogu pogledati neke pristojne fotice najprihvatljivijih cijena? unaprijed hvala!

Pa nemaš baš puno izbora - na tržištu postoji samo jedan jedini DSLR koji košta ispod 2500kn, a to je Canon 1100D, ali to je star aparat, sa lošim senzorom i lošim kit objekitvom.

https://www.svijet-medija.hr/art/fotoaparat-dslr-canon-eos-1100d-18-55-dc/44963

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.10.2014 9:20 (Trickortreat).
10 godina
neaktivan
Fotic do 2500kn

hvala jos jednom!{#}

Izgleda da sam se ipak odlucio za rabljenog. Jel se uopce isplati uzeti rabljenog? Na sto najvise trebam paziti?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fizicko stanje i kolko okidanja ima. Napravi parfotki i prebaci na komp ako mozrs isprobat da vidis ako ima greske sabsenzorom. Pazi i na stanje oektiva da nije izgreban...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice