Slušaona izdvojena tema

poruka: 23.832
|
čitano: 3.165.828
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Slušaona

Kao što kreator teme reče - ovdje ne navodite što trenutno slušate, nego tjedni/mjesečni pregled izvođača koje slušate. Nadam se da se ova tema nije pretvorila u još jednu spam-temu u nizu.

A sada, što ja inače slušam:

1. The Beatles - hell yeah! Najbolji bend svih vremena.
  2. Nirvana - opako jednostavni, ali nimalo manje zarazni riffovi i melodija.
  3. S.O.A.D. - tek počeo slušati, pjevač je dosta antiglobalistički nastrojen, i like it.
  4. Linkin park - već ih dosta nisam slušao, ali, prije ne tako dugo vremena sam se 'ubijao' u njima.
16 godina
neaktivan
Slušaona

ja sam se opet navukla na iggy popa

ne mogu si izbit candy,candy,candy i can't let you go iz glave...stalno ju pjevam Smijeh

They said that hell's not hot
16 godina
RE: Slušaona

Tarja, a posebno mi se

pjesma uvukla u uho

Every hole is a goal!
16 godina
Slušaona

Trenutno se slusa Vlatko Stefanovski, album Thunder from the Blue Sky, meni odlican  Cool

I don't care, what the people are thinkin' I ain't drunk, I'm just drinkin'
16 godina
neaktivan
HCSC kaže...

evo malo moga štiha:

Evo ako volis tako malo mracniji hard core/harsh/noise/experimental jedan lik iz Pž- car totalni, gledao sam ga par puta uživo; ma predobro...
evo ti linkovi myspace i sajt
"Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno" Ulrike Meinhof
15 godina
neaktivan
Slušaona

16 godina
neaktivan
Slušaona

evo trenutno ispijam ice coffe u kafu i slušam extreme noise terror - law of retaliation... :-)

16 godina
Slušaona

Imaš što na YouTube-u, za podijelit. Neznam si čuo za dva naša speedcore tipa Sadista i Žabba iz Petrinje (neznam dal su i danas još aktivni, nekad bili), Okay su. Inače skrenuo bih ti pozornast na davno otvorenu moju temu, Hardcore & Speedcore

A vezano za tvoj prijedlog post/dva iznad Ok, prolazi, mada sam to više prije slušao kada je bilo i puno brutalnijih stvari, priznatih speedcore noise DJ-a. Sada je više na čistom Hardcore/Industrial zvuku.

baci pogled na

16 godina
neaktivan
HCSC kaže...

Imaš što na YouTube-u, za podijelit. Neznam si čuo za dva naša speedcore tipa Sadista i Žabba iz Petrinje (neznam dal su i danas još aktivni, nekad bili), Okay su. Inače skrenuo bih ti pozornast na davno otvorenu moju temu, Hardcore & Speedcore

A vezano za tvoj prijedlog post/dva iznad Ok, prolazi, mada sam to više prije slušao kada je bilo i puno brutalnijih stvari, priznatih speedcore noise DJ-a. Sada je više na čistom Hardcore/Industrial zvuku.

baci pogled na

hmmm... zanimljiva muzika stvarno iako stvarno nisam u tom điru uvijek volim eksperimentirati... mislim da je je ta scena kao i prije tako i danas ostala i biti će underground i tako je najbolje... ovo mi je totalna paralela s Berzerkerom u experimental grind/metal điru... opako.  

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 18:24 (eterna luchar).
16 godina
Slušaona

Dobro ga šibaju, dobr stvar, mada je meni ipak draže kad je to sve reproducirano preko PC-a u elektronskom zvuku, jedina razlika PC vs. instrumenti. Ali i jedni i drugi ga šibaju.

16 godina
neaktivan

Trenutno sam iskopo iz naftalina stare CDove od Offspringa, s time sam poceo jos u osnovnoj skoli, i sada se prisjecam good old daysa...Smijeh

16 godina
neaktivan
HCSC kaže...

Dobro ga šibaju, dobr stvar, mada je meni ipak draže kad je to sve reproducirano preko PC-a u elektronskom zvuku, jedina razlika PC vs. instrumenti. Ali i jedni i drugi ga šibaju.

Istina, istina...
16 godina
neaktivan
Slušaona

Trenutno se prisjecam dancea 90-ih.Cool

i
.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

i
.

kralj

to je muzika....!!!!

:D :D

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
16 godina
neaktivan
Slušaona

sada preslušavam Linkin Park albume

Trenutno igra: NFS Undercover, Burnout Paradise, Fallout 3, Riddick EFBB, Red Alert 3, Oblivion
16 godina
F1-IVO kaže...

... i

.

...a to sam i ja slušao u 90-ima, posle preko RAVE-a do Hardcore-a. A volim vam ja sve to. But Hardcore is never die.
16 godina
neaktivan
Slušaona

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
16 godina
Slušaona

ovo....    ovo nije glazba....  ovo je........ ma nema smisla riječi trošit....

"Ljudi seru govna, pčela sere med!"
16 godina
neaktivan
Slušaona

Necu stavljati one videe od Pink floyda za koje znam da ste svi culi, evo nesto malo drukcije, ali po meni jednako savrseno.

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
Assassin kaže...

Necu stavljati one videe od Pink floyda za koje znam da ste svi culi, evo nesto malo drukcije, ali po meni jednako savrseno.

jedna od meni najdražih pjesama uopće....
16 godina
anshika05 kaže...

ja sam se opet navukla na iggy popa

ne mogu si izbit candy,candy,candy i can't let you go iz glave...stalno ju pjevam Smijeh

jos ti samo roko treba, a? :D
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
15 godina
neaktivan
Slušaona

Thompson RULZ!!!

16 godina
neaktivan
Assassin kaže...

Meni Pink Floyd jednostavno ne valja.... Svi ga hvale, ali prema meni nije baš nešto... Slušam i ja neke stvari koje nisu žestoke, ali ove mi nisu niti prema tima posebne... Bez uvrede, ovo je samo moje mišljenje :D
Fićo_CoD 5 kaže...

Thompson RULZ!!!

Ne sramoti se ;D

ONTOPIC: Evo
ikad. Evo još jednog koji adrenalin povisi do maximuma, opet od
a BTW Evo nekih stvari koje obožavam od Iron Maidena i Metallice(iznimka Disturbed):

Confucious said: A man that goes to sleep with an itchy butt wakes up with a smelly finger.
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2009 18:31 (Horagio).
16 godina
Horagio kaže...

ikad. 
 Takva stvar kao najjači nastup ne postoji, ima mnogo pjesama koje su savrsene dok se izvode live, to kao da pitas koji je najbolji auto, nema ga. :) Makar se slazem da Thunderstruck zvuci dobro live, kao i neke druge pjesme drugih bandova, npr. Queen, U2, Led Zeppelin, Gunsi(koje ja ne slusam, samo par pjesama)... itd itd. svi su oni bogovi pozornice.
People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Aki kaže...
Horagio kaže...

ikad. 
 Takva stvar kao najjači nastup ne postoji, ima mnogo pjesama koje su savrsene dok se izvode live, to kao da pitas koji je najbolji auto, nema ga. :) Makar se slazem da Thunderstruck zvuci dobro live, kao i neke druge pjesme drugih bandova, npr. Queen, U2, Led Zeppelin, Gunsi(koje ja ne slusam, samo par pjesama)... itd itd. svi su oni bogovi pozornice.
 Meni je ovaj najdraži ;D
Confucious said: A man that goes to sleep with an itchy butt wakes up with a smelly finger.
16 godina
neaktivan
Slušaona

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
16 godina
neaktivan
Aki kaže...
Horagio kaže...

ikad. 
Jedna od najboljih pjesma za izvodit live je Fear of the dark od Iron Maidena, ako ne i najbolja
Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
Slušaona

Evo za sve koji nisu veliki poznavatelji 2Paca:

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
16 godina
Horagio kaže...
Assassin kaže...

Meni Pink Floyd jednostavno ne valja.... Svi ga hvale, ali prema meni nije baš nešto... Slušam i ja neke stvari koje nisu žestoke, ali ove mi nisu niti prema tima posebne... Bez uvrede, ovo je samo moje mišljenje :D
 sve u redu samo dok ne pljuješ. ukusi se razlikuju, meni su Floydi daleko iznad svega ostaloga dok nekima (tebi) ne valjaju, ja ću ih slušat ti nećeš i to je to....
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Aki kaže...
Horagio kaže...

ikad. 
Jedna od najboljih pjesma za izvodit live je Fear of the dark od Iron Maidena, ako ne i najbolja
 Da, genijalna pjesma ;D
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice