Hard rock - AC/DC - Black ice album, mislim da je drugi od najboljih, prvi je dakako Back in Black.
Metal, Heavy Metal, Rock, Hard Rock, Punk
- poruka: 6.767
- |
- čitano: 1.292.891
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Album najbolji mi je The Number of the Beast, od Iron Maidena.
Moj najbolji album je Judas Priest- Painkiller
Hard rock - AC/DC - Black ice album, mislim da je drugi od najboljih, prvi je dakako Back in Black.
maideni definitivno tata-mata heavy metala i slobodno mogu reči da su neponovljivi za sva vremena..
nitko korn ne spominje, a momci imaju odlične pijesme, moj izbor je još definitivno ill nino, (hed) p.e., godsmack....
bio na moto susretima u slavonskom brodu, iznenadio me uriah heep, momci udarali živi heavy metal, a the best of the night je definitivno bila opća opasnost, momci udaraju uživo da je to fantazija za slušat
LP
GRUPA DEATH - LIJEK ZA DUŠU I SRCE
CHUCK LIVES FOREVER
Iron Maiden sam slušao kad sam bio dijete. Nakon Seventh Son... nema ništa da valja. Osim možda dvi pisme sa Fear of the dark. Zaostali su u razvoju.
Tko prati Kamelot ili Within Temptation?
Top 3 benda su mi Pink Floyd, Queen i Guns n' Roses. Od ostalih koje slusam tu su: Dire straits, Animals, Led Zeppelin...
Iron Maiden sam slušao kad sam bio dijete. Nakon Seventh Son... nema ništa da valja. Osim možda dvi pisme sa Fear of the dark. Zaostali su u razvoju.
ja sam 100% METALLICA i nista drugo
hehehe true fan
metallica is all i need
metallica is my life and nothing else matters
obožavam Queen....naj naj naj bend svih vremena!!!
imam sve njihovo...pa ak netko hoće ^^