Dexter

poruka: 19
|
čitano: 4.403
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dexter

pozzz!!,jeli ko od vas gledao drugu i treću sezonu dextera....
ako jeste kakva su mišljenja i isplatili se to nabavljati??

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.3.2009 20:05 (warhed).
16 godina
neaktivan
RE: Dexter
warhed kaže...

pozzz!!,jeli ko od vas gledao drugu i treću sezonu dextera....
ako jeste kakva su mišljenja i isplatili se to nabavljati??

Šta nabavljat?!?!?Skini si Vuze i skini ga besplatno.Jel ti misliš na dexters laboratory ili na dexter što je na rtl-u bio ko csi onaj?
Hakiranje je umjetnost a ne zločinDa se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
RE: Dexter

ne netriba mi deksterov laboratorij..lol
mislio sam ako je neko gleda  pa da kaže jesuli zasr*** seriju
ka većinu u kojima se radnja razvlaći u više sezona

17 godina
neaktivan
Dexter

ja sam gledo to na rtl-u i mogu reč da su ovi iz rtl-a toliko reterdirani ne kužim zkj su je ukinuli predobra je serija...

sam da si je sad uspijem skinut...xd

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
protjeran
Dexter

Dobra serija nekuzim zasto nisu stavili drugu sezonu a ja mislim da ima 4 sezone.

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,768mb of ram. http://www.youtube.com/user/UKURR
17 godina
neaktivan
Dexter

ima tri sezone za sad i predobra serija.

16 godina
neaktivan
Dexter

Evo ja sam baš sinoć počeo sa gledanjem serije. Sve tri sezone su spremne, pa ću tako gledati svake večeri po malo dok ne dođem do kraja, a onda četvrta sezona kreće na jesen.

Tek sam pogledao prvu epizodu serije i ne čini se nikako loše.

Dexter je inače forenzičar, ali i ubojica. Pa mi je najjače bilo u prvoj epizodi kada on dođe na mjesto zločina, a kad tamo nigdje krvi, ubojica je bio toliko profesionalan da je maknuo krv sa mjesta zločina - a Dexter u sebi "Ovaj je bolji od mene, kako se ja toga nisam sjetio" xD

www.prisonbreaker.bloger.hr
16 godina
neaktivan
Dexter

Svakako moja preporuka. Malo treba vremena za uhodavanje kroz par prvih epizoda, a onda jednostavno ne možeš prestati sa gledanjem.

16 godina
neaktivan
Dexter

Pogledao sam sve tri sezone, serija je awsome. Je li postoji 4. sezona?

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm
16 godina
neaktivan
Dexter

27.9.  počinje 4. sezona ;) i da ne kvarim ostalima koji jos nisu pogledali sve 3 dosad, serija je zakon! i jedva cekam 4. sezonu da pocne ;)

17 godina
neaktivan
Dexter

s4e01, dostopna kod lokalnog pirata, odlicna predobra serija

Ogame player
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 18:25 (bistri).
16 godina
neaktivan
Dexter

Prvu sezonu sam pogledao na RTL-u,druga i treća su spremne za gledanje.Svakako preporučujem.

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan
Dexter

Baš mi je danas došlo da pogledam prvu epizodu da vidim jel to šta valja. Čini se da ću skinuti i ostale epizode, odlična serija.

...B.A.S.T.E.R.D.S...
15 godina
neaktivan
Dexter

pogledao sam prvu u 4.sezoni i nije mi legla ta serija nikako...necu je vise pratit Neodlučan

17 godina
neaktivan
Dexter

Kao prvo trebao si početi otpočetka sa prvom epizodom, normalno da ti nije legla kad ne znaš ni o čemu se radi. Ja sam za sad na petoj epizodi i odlična mi je serija. Već sam si skinuo skoro sve epizode.

...B.A.S.T.E.R.D.S...
16 godina
neaktivan
Dexter

Ja sam u tijeku sa serijom. Kako epizode izlaze tako ih i gledam.

Jos 3 do kraja cetvrte sezone...

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
15 godina
neaktivan
Dexter
ja sam totalni fan dextera! isprva me malo razočarala četvrta sezona jer mi se činilo kao da se u epizodi ništa ne događa i da se sadržaj može sumirati na pet minuta, međutua, što se primiče kraju to je zanimljivije! toplo preporučam, ali nemojte biti pohlepni :) gledajte od prve sezone.

17 godina
neaktivan
Dexter
Odgledao 3 sezone i svakako mogu preporucit svima ... dex je car :)
Ništa nije tako neefektivno kao efikasno izvođenje aktivnosti koje nisu potrebne.
17 godina
neaktivan
Dexter

Dexter se gleda od prve sezone. Sama priča svake sezone i ne mora imati veze sa nekom drugom sezonom, ali za upoznavanje i praćenje Dextera treba od prve.

Meni je to jedna od najboljih i najoriginalnijih serija ikada, a razloge mi je teško pobrojati ovdje u jednom postu. Nakon toga sam krenuo u potragu i oduševio se da su mi jako dobro sjele još neke serije kuće Showtime koje su mi došle do ruke (Six Feet Under, Weeds, Californication, za sad, a ima ih još dobrih).

No, ukusi su različiti, svatko neka si traži zabavu gdje je ima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2009 10:37 (Faerdhur).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice