pozzz!!,jeli ko od vas gledao drugu i treću sezonu dextera....
ako jeste kakva su mišljenja i isplatili se to nabavljati??
Dexter
- poruka: 19
- |
- čitano: 4.403
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozzz!!,jeli ko od vas gledao drugu i treću sezonu dextera....
ako jeste kakva su mišljenja i isplatili se to nabavljati??
ne netriba mi deksterov laboratorij..lol
mislio sam ako je neko gleda pa da kaže jesuli zasr*** seriju
ka većinu u kojima se radnja razvlaći u više sezona
ja sam gledo to na rtl-u i mogu reč da su ovi iz rtl-a toliko reterdirani ne kužim zkj su je ukinuli predobra je serija...
sam da si je sad uspijem skinut...xd
Dobra serija nekuzim zasto nisu stavili drugu sezonu a ja mislim da ima 4 sezone.
ima tri sezone za sad i predobra serija.
Evo ja sam baš sinoć počeo sa gledanjem serije. Sve tri sezone su spremne, pa ću tako gledati svake večeri po malo dok ne dođem do kraja, a onda četvrta sezona kreće na jesen.
Tek sam pogledao prvu epizodu serije i ne čini se nikako loše.
Dexter je inače forenzičar, ali i ubojica. Pa mi je najjače bilo u prvoj epizodi kada on dođe na mjesto zločina, a kad tamo nigdje krvi, ubojica je bio toliko profesionalan da je maknuo krv sa mjesta zločina - a Dexter u sebi "Ovaj je bolji od mene, kako se ja toga nisam sjetio" xD
Svakako moja preporuka. Malo treba vremena za uhodavanje kroz par prvih epizoda, a onda jednostavno ne možeš prestati sa gledanjem.
Pogledao sam sve tri sezone, serija je awsome. Je li postoji 4. sezona?
27.9. počinje 4. sezona ;) i da ne kvarim ostalima koji jos nisu pogledali sve 3 dosad, serija je zakon! i jedva cekam 4. sezonu da pocne ;)
s4e01, dostopna kod lokalnog pirata, odlicna predobra serija
Prvu sezonu sam pogledao na RTL-u,druga i treća su spremne za gledanje.Svakako preporučujem.
Baš mi je danas došlo da pogledam prvu epizodu da vidim jel to šta valja. Čini se da ću skinuti i ostale epizode, odlična serija.
pogledao sam prvu u 4.sezoni i nije mi legla ta serija nikako...necu je vise pratit
Kao prvo trebao si početi otpočetka sa prvom epizodom, normalno da ti nije legla kad ne znaš ni o čemu se radi. Ja sam za sad na petoj epizodi i odlična mi je serija. Već sam si skinuo skoro sve epizode.
Ja sam u tijeku sa serijom. Kako epizode izlaze tako ih i gledam.
Jos 3 do kraja cetvrte sezone...
Dexter se gleda od prve sezone. Sama priča svake sezone i ne mora imati veze sa nekom drugom sezonom, ali za upoznavanje i praćenje Dextera treba od prve.
Meni je to jedna od najboljih i najoriginalnijih serija ikada, a razloge mi je teško pobrojati ovdje u jednom postu. Nakon toga sam krenuo u potragu i oduševio se da su mi jako dobro sjele još neke serije kuće Showtime koje su mi došle do ruke (Six Feet Under, Weeds, Californication, za sad, a ima ih još dobrih).
No, ukusi su različiti, svatko neka si traži zabavu gdje je ima.