https://www.youtube.com/watch?v=fAGpmNb2xfQ&feature=fvst
Jeste li bili u kinu i gledali austrijskog gay stilista Bruna!?
Taj čovjek stvarno nije normalan!
Napišite što mislite o filmu, meni je zakon!
https://www.youtube.com/watch?v=fAGpmNb2xfQ&feature=fvst
Jeste li bili u kinu i gledali austrijskog gay stilista Bruna!?
Taj čovjek stvarno nije normalan!
Napišite što mislite o filmu, meni je zakon!
Ne mislim gledat jer ne volim takve komedije, a sigurno mi se neda jos tome gledati kako glumi pe*era.
Još nisam pogledao, ali sigurno hoću(ako me nešto ne spriječi)
Cuo sam da je film najvece sranje, da je fkt dosadan i pretjeruje sa prostotama. Sumnjam da cu ga pogledati.
Ma čovjek je lud,sve je to gluma,al ne može to svatko radit,on je jedinstven u tome.
Trgao sam se od smijeha kad sam gledao Borata,stoga ne mislim da ce ovo biti drugacije 
Film je meni super bio. Malo pretjeruje u nekim stvarima to je istina ali iskreno mislim da oni ljudi koji to "ne mogu gledati" malo pretjeruju i ne shvaćaju poantu filma. Film nije čista parodija nego kao i Borat prikazuje surovu stvarnost današnjeg društva i ubiti se sprda sa homofobima, nekim roditeljima (tko je gledao zna na šta mislim) i zadrtim crkvenjacima, a ne sa homoseksualcima kao što bi se to na prvi pogled moglo činiti. Preporučam ljudima da ga gledaju malo dublje, a ne samo kao parodiju i pe**risanje jer treba imati na umu da većina ljudi u filmu uopće ne zna da je to snimanje filma nego misle da je to prava stvar što je klasičan Choenov pristup.
Film ima moju preporuku.
Cohen je dobar ali nije baš jedinstven. Andy Kaufman je bio (i ostao) jedinstven, a Cohen je samo slična verzija.
Jel taj Bruno ustvari GAY?
nije on je alter ego britanskog komicara
Borat is so last year
Kad es gleda takav film, onda se stvarno nema sta ocekivat, ides da gledas i da se smijes samo glupostima, tko ga ide gledat s nekim ocekivanjima o kvalitetnom humoru tu vec grijesi...
Nije lose, al dodiju fore do kraja, kao i u Boratu
Ja idem u nedjelju gledat film i jedva čekam.
Čuo sam da je film stvarno opak, a osoba od koje sam to čuo ima fakat visok prag tolerancije na gadosti. Kao, prije filma je očekivao da ga ništa ne može toliko iznenaditi, ali da ga je film šokirao.
Zato jedva čekam da ga vidim. Inače podržavam Cohena, pokazuje ljudima surovu stvarnost na netipičan način, sprda se s onima koji zaslužuju sprdanciju, a svi oni koji su protiv njega samo se boje vidjeti istinu.
Jer, koliko god je neukusan, pokazuje ljude u neodglumljenim situacijama. Dakle, pokazuje stvarno mišljenje i reakcije.
Netko je spomenuo i Andy Kaufmanna. Ista vrsta kao i Cohen, neshvaćen u svoje vrijeme. Ima i film o Kaufmannu, Man on the Moon, svakako pogledati ko nije! Skoro pa kultni film...
Da pogledati cu ga.
i ubiti se sprda sa homofobima, nekim roditeljima (tko je gledao zna na šta mislim) i zadrtim crkvenjacima, a ne sa homoseksualcima kao što bi se to na prvi pogled moglo činiti.
Totalno izopačeno. Nisam gledao, niti planiram.
Film mi je totalna glupost, iskreno - ocekivao sam vise nakon Borata.
Pretjeruje u svemu, no nazalost dolazim do zaključka kako on u biti ismijava totalni ljudski rod (prvenstveno Ameriku) radi svojih mana koje ima....
prejako kad kaže da je malog klinca dobio za ipod...mjenjao se
lol
Ili zadnja scena
"Ich bin Bruno, golubica mira"
"He's gay. Gay. Gay. That's ok"
prejako kad kaže da je malog klinca dobio za ipod...mjenjao se
lol
Da. Za U2 verziju sa srčekima LOLZ
Meni je najžešće kad je išao pomiriti Palestince i Židove i kada je ušao u kuću apristaše Osame Bin Ladena.
Film je otišao u totalne extreme. Ali je zato presmiješan i opet prikazuje kolko su prosječni Ameri zatucani i priglupi (kriza u Dafaru
). Meni je najbolja scena bila kad je prikazivao pilot za svoju emisiju o slavnima i intervju s Fordom. 
Dio filma je dobar, a u djelu pretjeruje. Sve u svemu dojam kad sam izasao iz kina je bio da je to Borat 2 i to isprani Borat. Znam samo da vise necu gledati njegove filmove jer mislim da ce biti sve gori i gori i da Sacha vise nema sta dati, da je dao sto je imao.
a tek u predzadnjoj sceni je vratio klinca ali ga je ovaj put kostao macbook pro.
Danas sam i ja pogledao film. Očekivao sam da će biti brutalniji. Inače film mi je dobar, recimo 8/10. Najviše zato što volim gledati takve extremne situacije. Svakako vrijedi 33 kn.
***SPOILER ALERT***
Najbrutalnije je bilo pokazivanje golog muškog spolovila u prvom planu i svingerska žurka. Očekivao sam da će biti više golotinje i još vulgarnijih izraza.
Ima puno smješnih scena, a najsmješnija... Vjerojatno ona s Meksikancima kao stolcima i intervjui s Paulom Abdul i Ronom Paulom. Harrison Ford i prezentacija Brunine modne emisije su isto među top scenama. A najlegendarnija je ona s pastorom. Kad mu kaže da ima izvrsne usne za pušenje k*rca. Vojska je isto bila užasno smiješna. "Your finger is in my alley candidate!" "Not yet." xD
Onda Kevin Špejsi, i Die Fuhrer Mel Gibson. Ahhh...
zanima me sta bruno kaze na 13min12sec. Zanima me to na njemackom, ne mogu sam skuziti, a nisam nasao njemacki subtitle
Nisam gledao,niti ću.Takve stvari samo zaglupljuju.
vjerujem da je film dobar za nasmijat, ali necu ga gledat bas zbog te pede*cine, fuj - isti nas modni drek (macak)
vjerujem da je film dobar za nasmijat, ali necu ga gledat bas zbog te pede*cine, fuj - isti nas modni drek (macak)
Cohen nije peder, već ismijava pedere.
Nije homoseksualac, on glumi tog izmišljenog "modnog mačka".
Cohen nije peder, već ismijava pedere.
Da, ali je ujedino i kritika homofobima. Uglavnom, ismijava sve što stigne, prikazuje stvari u koje su u današnjici zapravo jako žalosne, na izuzetno duhovit način(neki dijelovi su STVARNO pretjerani, ali meni to zapravo ne smeta).
Meni je sve izgledalo nenamješteno(vjerojatno nije, zato je i film odličan :D), ali za izvesti takva sranja moraš imati čelična muda.
film je BRUTALAN gledo sam ga s ekipom prije par mjeseci, pa to se valjalo po podu od smijeha! najbolja scena mi je kad je pokušo po*ebat onog starca, mislim stvarno frajer NIJE normalan, šta za novce on radi hahahah :). Još je bilo fora kad se ona butra skinula i umjesto da ju napumpa frajer je skočio kroz prozor BOLESNO!!! Stvarno mi se sviđa što nisu scene planirane, ono zatekao bi ljude sa svojim glupostima, ugl. ako volite se kroz cijeli film valjat od smijeha, obavezno pogledat.
PS. jedino mi se nije svidilo prikazivanje k*rca ( xD), te ono na kraju u ringu *fuj*
NIKAD GA NECU POGLEDATI IZ MORALNIH RAZLOGA