Gamepad za PC

poruka: 20
|
čitano: 10.015
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Gamepad za PC

Pozdrav! Novi sam ovdje, te imam pitanje za vas, bi li ste mogli preporučiti neki wireless (bežični) gamepad za windowse, tj. PC? Upravo sam nabavio laptop te bi mi zbilja trebao jedan gamepad kojim ću se moći koristiti duže vremena, i za kojeg ću biti siguran da neće tako brzo "riknuti". I naravno, da nije skup! Hvala unaprijed :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Gamepad za PC
Najbolji ti je Xboxov za Windowse ali ne znam može li se kupit bezicni u RH. Mislim da je USB(zicna) verzija oko 330 kn. Od jeftinijih mislim da se isplati pogledati Speedlinkov Strike FX Army. On je bezican, ima
analogne trigere, te pravi force feedback. Mislim da kosta oko 200 kn. Ja imam njegovu USB verziju i nemam ni jednu zamjerku. Čvrst je (nema nikakvog ili puckanja), force feedback funkcionira u svim igrama od FIFA-e do Far Cry-a 3. Koristim njegove službene drivere i X360CE i sve ide koji po spazi. Nadam se da sam pomogao
Computers are like Old Testament gods; lots of rules and no mercy.
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Je li za njega trebam nekavke dodatne stvari instalirat na PC? (drivere etc.)
Poledao sam, nema ga baš u ponudi nigdje u HR, a ne znam je li pametno preko neke web trgovine ili Amazon, Game ili takvi tipovi

14 godina
neaktivan
ima wireless xbox gamepad i u nas, od 300kn
vidi na nabavi
12 godina
neaktivan
Gamepad za PC

a za XBOXov opet treba nekakve drivere instalirati ili?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nista
xbox je pnp i sve igre su podesene za nj
12 godina
neaktivan
Gamepad za PC

jel sad bolje dat 100 kn više za taj XBOX-ov gamepad ili uzet Speedlink Strike FX, pitanje je

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xbox po meni
14 godina
Gamepad za PC

Nema dileme, Xboxov. Kvaliteta je na njegovoj strani potpuno kao i 3 godine garancije a Speedlink ima jadnih 6 mjeseci, za sve igre je kompatibilan, tj, odmah ga prepoznaje i ne treba nikakve dodatne programe koristiti.

Ma da je i 200 kn više, bolje se isplati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 19:00 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gamepad za PC

A onda kad bih kupio XBOX - ov, hoće li mi ga normalno prepoznat, u postavkama il ću morat neke stvari još napravit?

0 0 hvala 0
14 godina
Gamepad za PC

On je plug n' play, prištekaš i igraš i svaka moguća igra ga odmah prepozna, čak neki Logitechovi imaju s tim problema a kamoli ove jeftinije marke. Znam kakve sam brige imao s tim prije nego sam kupio ovaj Xboxov i već je prošlo 2 godine i dosad nisam naletio na igru koja ga nije prepoznala. Kvaliteta je isto na razini, u te 2 godine nema ni najmanjeg znaka da je nešto istrošeno na njemu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 1:21 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Gamepad za PC

Ukoliko je rijec o XBOX  wireless gamepadu,nije bas sve tako jednostavno...trebat ce ti XBOX wireless adapter ako g mislis koristititi na PC-u.Uzmi ga s ebaya za 50ak kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gamepad za PC
E da, sto ako je wireless? onda moram nes jos kupit?

0 1 hvala 0
13 godina
carmichael kaže...
E da, sto ako je wireless? onda moram nes jos kupit?

Da,trebas ovo.... ok  seller,free shipping i kosta 8 dolara...manje od 50 kuna.Tu su  puno skuplji,a prodaju iste ove kineske..naruci,plati i za petnaestak dana ti donesu na vrata.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 2:25 (error_666).
14 godina
neaktivan
samo da znas, zicani ima dosta dug kabel
tako da promisli koliko ti stvarno treba vajrles
14 godina
Gamepad za PC

Da, istina to za kabel, 3 metra je duljine. Osim ako nema komp spojen na mrcinu od tv-a i igra s 4-5 metra udaljenosti wireless je nepotreban.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gamepad za PC
E hvala puno, ako je zbilja dugacak kabel onda bih mogao uzeti zicani Xbox gamepad

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

ma da i nije, nebi da su usb produzni skupi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gamepad za PC

Može li preporuka bežičnog gamepada za PC?

Frka85
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gamepad za PC

planiram kupit gamepad koji bi mi sluzio za igranje MK,FIFU...

posto zvim u Rijeci mogu koliko znam stariju verziju xbox 360 kontrolera nabavit samo u linksu za 300kn(a ista stvar mi je ako narucujem radi postarine) ,sto mi je puno

pa razmisljam jos o :

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13145

http://www.protis.hr/products/details/thrustmaster-gamepad-xid-pc--xinput-xid-standard-built-into-the-gamepad-streamlined-design-ensuring-optimum-comfortable-grip-and-quick-access-to-all-features-2-long-curved-progressive-triggers/66097

http://www.diskont24.com/product.php?productid=121383

Zato je ovaj GPX bolji od ostalih sa linkova?

kakve su strjelice ovih kontrolera

cuo sam da su strjelice lose na xbox 360 Controller-u,ja bi vjerojatno igrao sa strijelicam pa mi mozete preporucit jos neke gamepad-ove

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 1:18 (Zodiak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice