Testiranje Antivirusnog softver

poruka: 7
|
čitano: 1.394
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Poštovani,

Zanimala bi me procedura kojom testirate antivirusne i slične sigurnosne programe, jer sam primijetio da uvijek kod pluseva napišete nešto u stilu "vrlo dobra zaštita" i sl. Kako vi to točno testirate?

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Testiranje Antivirusnog softver
Ovisi koliko im distributer plati
http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
13 godina
neaktivan
Zekoslavko kaže...

Poštovani,

Zanimala bi me procedura kojom testirate antivirusne i slične sigurnosne programe, jer sam primijetio da uvijek kod pluseva napišete nešto u stilu "vrlo dobra zaštita" i sl. Kako vi to točno testirate?

Hvala unaprijed

Javi se u ovu temu,oni ce ti bolje reci KLIK!

16 godina
neaktivan

Zanima me odgovor od redakcije, tj. ljudi koji testiraju navedeni softver, zato je tema ovdje stavljena, a odgovora nema, te ga vrlo vjerojatno niti neće biti.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

To se uvijek radi na isti način - digneš virtualku, instaliraš sve potrebno, makneš ju sa mreže i pikneš stick sa "vrećom" virusa koja se sastoji od određenog broja pravih, false positivea (crackovi i sl.), par .zip datoteka da se testira beskonačno raspakiranje. Unutra su "zoo" (stari virusi kojih skoro pa i nema u optjecaju) i "in the wild" kolekcije koja je trenutno aktualna. Pokreneš skeniranje ili čekaš da live modul sam proradi i gledaš broj detekcija. Simple.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
17 godina
moderator
Zekoslavko kaže...

Zanima me odgovor od redakcije, tj. ljudi koji testiraju navedeni softver, zato je tema ovdje stavljena, a odgovora nema, te ga vrlo vjerojatno niti neće biti.

Naš najkompetentiji suradnik za AV tematiku, nije često na forumu, ali zamolit ću ga da nešto o metodologiji testiranja napiše za rujanski Bug, tako da tamo očekuj odgovor.

...
16 godina
neaktivan
Miro kaže...
Zekoslavko kaže...

Naš najkompetentiji suradnik za AV tematiku, nije često na forumu, ali zamolit ću ga da nešto o metodologiji testiranja napiše za rujanski Bug, tako da tamo očekuj odgovor.

Hvala lijepo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice