Moja skromna kolekcija, od broja 39 na ovamo. Kako bi se očuvali što dulje, čuvani su na suhom, tamnom i hladnom mjestu - ormaru! No čini mi se da im uskoro ne gine deložacija iz ormara, budući da se ovaj polako počinje raspadati pod silnom masom.
Na žalost, diskete su završile u Vječnim Lovištima™, no zato je tu očuvana kolekcija CD i DVD medija. Od prvog BUGovog CDa, koji se nalazi na slici u gornjem lijevom kutu, pa do poslijenjeg, prikazanog u 6. redu. Za potrebe photo sessiona su bili izloženi na ležaju, inače dane provode u mnogobrojnim spindleovima.
I šećer na kraju, četiri BUGova gadgeta (s lijeva na desno):
- LEGO stereoskopske 3D naočale (još uvijek zapakirane)
- dvije kutije za optičke medije - Attachable Case (koje su bile poklon u BUGovom dvobroju 176/177, ljeta gospodnjeg 2007.)
- privjesak/čistač za optičke medije - sa Bubom na čelu!
- i konačno, stolni kalendarčić koji je dolazio kao poklon uz (ako se ne varam) 50-ti broj BUGa. Ako me pamćenje dobro služi, mislim da su ga dobili samo pretplatnici. Možda se i varam, ipak je to bilo davne 1997.!
Veći formati priloženih slika: časopisi, CD/DVD mediji, CD/DVD zoom 1, CD/DVD zoom 2, OᴥO, gadgets 1, gadgets 2, stolni kalendarčić - strike a pose