Software sa cd-a

poruka: 10
|
čitano: 1.789
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bug dvd online

Da ne postavljam odma bugovcima pitanje, tek tolko da vidim jel ima zainteresiranih za to......

što mislite o online distribuciji bug-dvd... recimo neki iso image.... velika vecina ljudi ima brze veze na internet i flat paket.. pa nam nije problem skinuti software sa interneta.

p.s. moj razlog zasto:

... student sam i zbog konstantne borbe sa besparicom ne kupujem bug, te ga zbog toga citam u knjiznici fakulteta a software koji se nalazi na bugovom dvd-u uglavnom moram trazit po netu sa sluzbenih stranica. volio bih da sve ima na jednom mjestu..  ako ne bas dvd image.. neka stave direct download linkove na onu stranicu sadrzaj dvd-a

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Bug dvd online

Jednog dana, možda, u nekom obliku...

17 godina

Nadam se!

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.4.2008 21:16 (Ag008).
17 godina
neaktivan
Pa bilo bi dobro...
17 godina
Software sa cd-a

Pa i sam popis programa sa pripadajućim kratikim opisom i linkovima za skidanje bio bi sasvim OK.

Kad vidiš nekoga da se odmara, pomozi mu!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Software sa cd-a
Neverminder kaže...

Pa i sam popis programa sa pripadajućim kratikim opisom i linkovima za skidanje bio bi sasvim OK.

Pa tko ce onda kupiti BUG??
17 godina
neaktivan
Pa šta ti kupuješ BUG samo zbog DVD-a?
17 godina
neaktivan
Software sa dvd-a

ocito ima ljudi koji kupuju bug zbog dvd-a (kao izvor software-a)...

ja osobno volim bug dvd zbog odabira programa... (uglavnom dobijemo sumu najkvalitetnijih programa).. tako da se slazem sa postom malo prije... i opis sa linkovima bi bio dovoljan

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Neverminder kaže...

17 godina
neaktivan

ow.. thanks..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice