Recenzija igraćih periferija

poruka: 2
|
čitano: 1.287
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Mislim da bi bilo dobro da napravite recenziju igraćih periferija: volani, gamepadovi-joystick, slušalice sa mikrofonom, miševi, podloge (pod jednu veliku temu npr. Gaming). Volane ste imali recenziju ima sto godina, gamepadovi isto, također i slušalice sa mikrofonom, sa tim da bežične gamepadove bi bilo dobro napisat kakve je kvaliteta veza (jer san čuja, pročita, da nekad veza ne štima pa san odusta od bežičnog). Mislim da su dodaci za igranje veoma bitni za ugodno i kvalitetno igranje na PC-u. Ja osobno sam tražio recenzije volana i gamepadova, ali je to sve bilo loše obrađeno, tako da sam volan kupio nakon pustih pretraživanja foruma (kupio sam logitech momo), što nije praktično. Gamepad san kupija dobar tek iz trećeg pokušaja (prvi san kupija nakon recenzije u BUGU bija je best buy, a gamepad je bija teško smeće, neprecizan, neudoban i nisi moga pribacivat između analog i digital, nego ovisiš o volji Igre), nakon šta san skužija šta sve treba gledat kod kupovine,a u 99.99% testova neke važne stvari se uopće ne spominju! Za miševe ima odvojene recenzije, ali ja mislim da se prava vrijednost vidi kada se testira više njih odjedanput.
P.S. i ako može recenzija svitlećih tipkovnica, jer kad igraš,ili tipkaš, noću, dobra stvar je sve se lipo vidi, ja osobno iman sharkoon luminate, ali vidin da je nema više kupit u nas (Split), a dosta ljudi šta ja znan bi tilo kupit svitleću, ali logitech je preskup. :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

u 12. mjesecu je bio test gamerskih miseva i podloga,a za joysticke pa ipak nije bas neka prevelika ponuda

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice