Pretplata (Bug 217)

poruka: 8
|
čitano: 4.809
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pretplata

Lijep pozdrav, da li je moguće da mi još uvijek nije stigao BUG, a na pretplati sam?? Inače imam pretplatu do 2 ili 3 mjeseca 2011. Inače živim u zgradi i svaki mjesec on redovno stiže na moju adresu, a poštarica ga uvijek ostavi na sandučiću. Nikada nisam imao problema, ali evo ovaj mjesec još ga nema :( Inače poštarica mi je susjeda, i kaže da se ne sjeća točno jel ga bila donjela ovaj mjesec, ili nije... Da li to znači da mi ga je netko maznuo na pošti, ili možda još nije stigao :( Očajan sam već ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pretplata

I ja isto imam taj problem što mi bug još nije došao

poslao sam i e-mail na pretplata@bug.hr preko gmaila, ali mi je vratilo sljedeću poruku:

"Delivery to the following recipient failed permanently:

pretplata@bug.hr

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 5.7.1 Message rejected as spam by Content Filtering. (state 18)."

sad neznam dali su dobili taj e-mail samo im je u spam folderu ili ga uopće nisu dobili

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pretplata

Poštovani,

molimo Vas da se javite u odjel pretplate i distribucije, telefonom na 01 3821 555 ili na mail pretplata@bug.hr.

Reklamaciju rješavamo odmah po zaprimanju.

Odjel pretplate i distribucije

15 godina
neaktivan
RE: Pretplata

Kontaktirao sam vas preko web obrazca na stranici, i stavio sam naslov Pretplata. I dobio sam danas odgovor da je reklamacija zaprimljena :) Hvala

15 godina
neaktivan
Pretplata (Bug 217)

meni je jučer došlo, valjda su ipak dobili mail

0 0 hvala 0
15 godina
Pretplata (Bug 217)

Ja sam poslao mail (također s Gmail-a), ali nisam dobio odgovor.

Međutim odmah sljedeći dan nakon maila sam ipak dobio bug, tako da nisam ništa rekao, ali evo - čisto za informaciju..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 11:29 (DamageHigh).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Pretplata (Bug 217)

ja sam u ponedjeljak posalo upit putem obrazca za pretpaltu, i isti dan sam dobio odgovor, da je reklamacija zaprimljena i da će poslati drugi.. evo danas petak i još ga nema...

14 godina
moderator
RE: Pretplata (Bug 217)

Poštovani, u pravu ste. Reklamacija je zaprimljena. Upravo smo kontaktirali dostavnu službu.

Javimo Vam se čim dobijemo povratnu informaciju.

Pozdrav

Vesna Ujaković

Odjel pretplate i distribucije

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice