Nisam dobio dvd

poruka: 27
|
čitano: 2.855
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Nisam dobio dvd

kupio sam Bug za ožujak i nisam dobio DVD u njemu folije je bila netaknuta mislim nije bio otvoren dok ga ja nisam otvorio.. sta da radim. poslo sam poruku na bugu na kontakt ali nez jel to dovoljno

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nisam dobio dvd

pa kaj nisi vidio da nema dvd-a i zamijenio na kiosku?

a poslat će ti bug-ovci,susretljivi su oni,meni su poslali novi dvd jer mi onaj uz časopis nije radio

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Nisam dobio dvd

Znaju sa strane izvući DVD ovi na kiosku. Naprave prorez da ga ni ne vidiš odmah iz oka. Osmijeh

Kako si mogao kupiti Bug bez DVD-a, pa stoji odmah na naslovnici, valjda si pogledao što kupuješ Cool

1 0 hvala 0
17 godina
RE: Nisam dobio dvd
M4X kaže...

pa kaj nisi vidio da nema dvd-a i zamijenio na kiosku?

a poslat će ti bug-ovci,susretljivi su oni,meni su poslali novi dvd jer mi onaj uz časopis nije radio

također i meni. Samo mislim da je bolje da si slao na e-mail za pretplatu. Mislim da su mene tamo uputili. Objasniš situaciju i za par dana ti dođe besplatno dvd. Pričekaj do sutra, sutra će ti odgovoriti. Jer danas im je sigurno radni dan završio

16 godina
Nisam dobio dvd

rekli su mi da posaljem na pretplatu mail i napravio sam to sad cekam odgovor a i stvarno nekuzim kako nisam primjetio da nema dvd-a  ono zurio sam se kuci s frendom i nabrzaka dao pare uzo ga i oso a znate sta je od svega toga najcudnije.. kaze meni trgovkinja da je sad bug 36kn a ja stao i gledam u nju ONO WTF?!? i kazem nemam i kaze ona meni donesi sutra onda 1 kuna ma da joj nebi dao ako pise da je 35 kn onda je 35 kn

Šta imaju podmornica i windowsi zajedničko? Čim otvoriš prozor počinju problemi!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
MarioVk kaže...

rekli su mi da posaljem na pretplatu mail i napravio sam to sad cekam odgovor a i stvarno nekuzim kako nisam primjetio da nema dvd-a  ono zurio sam se kuci s frendom i nabrzaka dao pare uzo ga i oso a znate sta je od svega toga najcudnije.. kaze meni trgovkinja da je sad bug 36kn a ja stao i gledam u nju ONO WTF?!? i kazem nemam i kaze ona meni donesi sutra onda 1 kuna ma da joj nebi dao ako pise da je 35 kn onda je 35 kn

naivcina kolko imas godila

LOL

bez uvrede

jogurt nema kičmu
16 godina
danfa123 kaže...
MarioVk kaže...

naivcina kolko imas godila

LOL

bez uvrede

15 u 6mjesecu  16.. ma svi postali lopovi za nevjerovat..( cast iznimkama) ma znam bas sam pao na foru necu vise u zivotu na taj kiosk!

17 godina
neaktivan
Nisam dobio dvd

slična se stvar meni desila sa jubilarnim brojem 200. uzem BUG, platim ga i (na svu sreću odmah otvorim) i skužim da fali privjesak. a jesam im napravio inventuru neba. odmah mi dali drugi zapakovan. ne kontam te ljude što kradu DVD-e iz BUG-a. bilo je ljudi koji su kupili taj isti BUG ali bez onog bona za net.

There's no SAVE GAME in real life!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nisam dobio dvd

meni sad u bug 208. onaj kod za nagradnu igru iskoristen ... no nema veze ... znam da necu dobit .. al kakvih sve ljudi ima... ccc

0 0 hvala 0
16 godina
rebelsy kaže...

meni sad u bug 208. onaj kod za nagradnu igru iskoristen ... no nema veze ... znam da necu dobit .. al kakvih sve ljudi ima... ccc

ma ovaj je svijet poludio svi samo kradu ako ja mogu izdvojit 35 kn kako i oni nemogu..

17 godina
moderator
MarioVk kaže...

Nemoguće je da ti traži veću cijenu od one koja je napisana! Slobodno nam prijavi takve stvari (s navođenjem lokacije kioska i točnog sata kada se dogodio pokušaj prevare), pa ćemo se mi žaliti distributeru. Ima u Vinkovcima puno nezaposlenih, bit će sretan netko drugi da dobije taj posao...

rebelsy kaže...

Javiš se redakciji (pisma@bug.hr), navedeš svoje podatke i kod, mi to provjerimo i stvar riješena.

16 godina
Miro kaže...
MarioVk kaže...

Nemoguće je da ti traži veću cijenu od one koja je napisana! Slobodno nam prijavi takve stvari (s navođenjem lokacije kioska i točnog sata kada se dogodio pokušaj prevare), pa ćemo se mi žaliti distributeru. Ima u Vinkovcima puno nezaposlenih, bit će sretan netko drugi da dobije taj posao...

rebelsy kaže...

Javiš se redakciji (pisma@bug.hr), navedeš svoje podatke i kod, mi to provjerimo i stvar riješena.

oo super ovaj put cu jos presutit ali ako se ponovi odmah vama javljam..to stvarno nije uredui!! :(

16 godina
Nisam dobio dvd

OVO prilikom se zelim zahvaliti BUG-u sto su mi poslali dvd u tako kratko roku.. Pohvala svim Bugovcima

Moj PC  
3 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
Nisam dobio dvd

ma sa Bugovcima nema beda...

meni kad je maznut bug, stigao je novi za 5 dana XD

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nisam dobio dvd

BUG-ovci! 5/5!!! Oni uvjek nastoje rješiti problem, ma oni su legende!

Molio bih vas da odete na ovu str. tamo možete osvojiti nagrade, a i ukoliko dođete pomažete i meni :D hvala! http://www.e-castig.com/index.php?r=ujAg
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nisam dobio dvd

Svaka pohvala i od mene za Bug zivim u Italiji i redovno mi donosi Bug jedan radni kolega iz Pule,,,za sada nisam imao nikakvih tih problema,,,samo sam ostao kratak za bug 206 januar,,,kako bi mogao doci do njega,,,

Brak iz racuna je zajednica ljudi koji nikada ne mogu racunati jedno na drugo.Brak je nalik na pecurku, da li je dobra ili otrovna primjetis tek kad je kasno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

slična se stvar meni desila sa jubilarnim brojem 200. uzem BUG, platim ga i (na svu sreću odmah otvorim) i skužim da fali privjesak. a jesam im napravio inventuru neba. odmah mi dali drugi zapakovan. ne kontam te ljude što kradu DVD-e iz BUG-a. bilo je ljudi koji su kupili taj isti BUG ali bez onog bona za net.

To su najcesce trgovkinje "dugo prsticke" Smijeh

Danas Pobrao 2x zuti karton ,ufff :| Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
15 godina
protjeran
ja sam primijetio u kauflandu u velikoj gorici da fale dvdi, ima omot al baš ni jedan nema dvd, sa strane imaju male rupe. i to ne samo na bugu nego i na svim drugim informatičkim časopisima (vidi, pcplay, enter, pc chip). nevjerojatno kakvih sve ljudi ima. Na kioscima tiska sve je normalno
*n00b us3r*
16 godina
Nisam dobio dvd

jooj, sad neznam gdje je to bilo, al mislim u plodinama u sl brodu... vidim ja bugove bez omota i bez dvd-a i jedni sa dvdom i omotom. i znam da je cijena ovih bez bila niža... no nisam siguran il kauflad il plodine :S

Molio bih vas da odete na ovu str. tamo možete osvojiti nagrade, a i ukoliko dođete pomažete i meni :D hvala! http://www.e-castig.com/index.php?r=ujAg
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nisam dobio dvd

Ljudi vi koji kupujete u supermarketima BUG i časopise sa CD-ima zatražite CD na informacijskom pultu. Ja kad kupujem u obližnjim Plodinama kupim časopis odem na informacije pokažem im BUG i moj račun i odmah mi daju CD. To je valjda preventivno protiv krađe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lukavg kaže...
ja sam primijetio u kauflandu u velikoj gorici da fale dvdi, ima omot al baš ni jedan nema dvd, sa strane imaju male rupe. i to ne samo na bugu nego i na svim drugim informatičkim časopisima (vidi, pcplay, enter, pc chip). nevjerojatno kakvih sve ljudi ima. Na kioscima tiska sve je normalno

Vkm996 kaže...

jooj, sad neznam gdje je to bilo, al mislim u plodinama u sl brodu... vidim ja bugove bez omota i bez dvd-a i jedni sa dvdom i omotom. i znam da je cijena ovih bez bila niža... no nisam siguran il kauflad il plodine :S

To sam i ja vidio, SVI DO JEDNOG u Kauflandu SVAKI PC ČASOPIS bez folije i DVD-a. Jedanput sam 5 minuta kopao onuda da nađem jedan sa DVD-om ali NEMA! Ali naplaćuju PUNU cijenu! Lopovi jedni. I usput nikad nisam vidio ikoga da uzima te časpoise... tako i treba.

17 godina
Nisam dobio dvd

Recimo u plodinama u sisku lijepo iz BUG-a i ENTER-a izvade van DVD i dodatni sadržaj kao 3D naočale, pa moraš naknadno tražit na blagajni. Tražio sam na blagajni jučer uz kupljeni ENTER 3D naočale što sam i dobio,a na DVD sam potpuno zaboravio...

Šta neostave unutra, to mi je bezveze. Fala Bogu da mi DVD netreba jer sve skidam s interneta.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.3.2010 15:50 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

Recimo u plodinama u sisku lijepo iz BUG-a i ENTER-a izvade van DVD i dodatni sadržaj kao 3D naočale, pa moraš naknadno tražit na blagajni. Tražio sam na blagajni jučer uz kupljeni ENTER 3D naočale što sam i dobio,a na DVD sam potpuno zaboravio...

Šta neostave unutra, to mi je bezveze. Fala Bogu da mi DVD netreba jer sve skidam s interneta.

Koji bog imaju to vadit,pa nije da je unutra neka marica ili bjeli neki pa da sve vade.Ma oni garant to nes kopiraju ili nesto rade a presute pol stvari i onda kada se neko zali da nije dobio DVD oni kazu da to nije do njih.

LOL CAT! ^^
17 godina
odjavljen
Nisam dobio dvd

čekaj oni to vade zbog opasnosti krađe ili? pa onda moraš zatražit na blagajni?

ja se još nisam susreo da nema dvd-a,par sam brojeva kupio u mercatoru i nikad nije ništa falilo,a većinom uzmem na kiosku

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
M4X kaže...

čekaj oni to vade zbog opasnosti krađe ili? pa onda moraš zatražit na blagajni?

ja se još nisam susreo da nema dvd-a,par sam brojeva kupio u mercatoru i nikad nije ništa falilo,a većinom uzmem na kiosku

ja nekuzim sta oni imaju od toga kad lape dvd.. bolje da lape cijeli casopis nego samo dvd osobno meni je bolji casopis ali dvd ima korisnih programa.. :D

16 godina
Nisam dobio dvd

hehe... samo pročitaš u bugu koji su programi i skineš si ga :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vkm996 kaže...

hehe... samo pročitaš u bugu koji su programi i skineš si ga :)

nije ni to potrebno, imaš ovdje sadržaj dvd-a (normalno, samo menu, ne programi)

http://www.bug.hr/downloaddvd/

al' ajmo se vratiti na temu Izlanuo se

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice