Jel se meni čini ili Bug svako 3-4 mjeseca smanji broj stranica za 1-2? Cijena je ista, a 35 kn baš i nije tako malo. Prije su bili 33 kn...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i meni se čini
Ljudi pa kriza je...
Ljudi pa kriza je...

A ne znam... Ne bi volio da jednog dana spadne na PCPlay - 40 kn, a ima toliko malo stranica da mo'š gledat kroz njega!
glupo mi je jer je skoro svaka druga stranica nekakva reklama za monitor itd...
A ne znam... Ne bi volio da jednog dana spadne na PCPlay - 40 kn, a ima toliko malo stranica da mo'š gledat kroz njega!
Svali mjesec je losiji i losiji
a kad nemaju vise tema na raspolaganju...sve su skoro istrosili...ali naci ce se...ne brini...samo da smanje broj reklama i sve ce bit dobro...
ja ga vise ne kupujem iz razloga sta sve informacije dobijem na net.u (jos i sire) i puno ranije nego u bugu... ok su jedino neke usporedbe tipa kad dobiju 30 .tak graficki na testu pa ih usporede... ali to kad idem tako nesto kupovat jos bolje mogu sam usporedit s rewievima na techpowerup.u i sl stranicama gdje su testovi puno puno opsirnije i jednostavno bolji... nazalost ne vjerujem da ce ijedna hr stranica ikad biti toliko dobro napravljena kao npr techpowerup za opcenito hardware ili pak guru3d za graficke kartice (iako i ostalo testiraju ali u puno manjem broju)...
ja ga vise ne kupujem iz razloga sta sve informacije dobijem na net.u (jos i sire) i puno ranije nego u bugu... ok su jedino neke usporedbe tipa kad dobiju 30 .tak graficki na testu pa ih usporede... ali to kad idem tako nesto kupovat jos bolje mogu sam usporedit s rewievima na techpowerup.u i sl stranicama gdje su testovi puno puno opsirnije i jednostavno bolji... nazalost ne vjerujem da ce ijedna hr stranica ikad biti toliko dobro napravljena kao npr techpowerup za opcenito hardware ili pak guru3d za graficke kartice (iako i ostalo testiraju ali u puno manjem broju)...
ima previše reklama.
ma preskupo je 35 kn nek je 25 i svima dobro
Sad vidim da mnogi kažu da ima puno reklama... A meni to baš previše i ne smeta... ALi, alI kao malo bolje razmislim - pa i nije ok to!
pa normalno da nije oke,imaju hrpu reklama,onda nek časopis bude jeftiniji!
ja sam davno nekada citao Info bosanski casopis citao sam i Bug ali zadnjih 3-4 godine vise ne citam ni jedan jer su svi pali ku*cu za usi pa od 50 stranica 30 je ispisanih nekim glupostima tipa recenzija za graficku kartu koja kosta 600 eura je*o te kao da zivimo u Holivudu pa nam je pic*kin dim dati toliko love za nju
Ja ne kazem da ne treba pisati o hardveru ali brate daj malo pisi o stvarima koje su prihvatljive za balkansko trziste i od kojih cemo imati neke koristi a nemoj pisati i hvaliti ono sto ti kaze neka firma koju reklamiras za novac pa onda to nama prodajes
I fakat ruku na srce covjek nema sta procitati u tim ''casopisima'' koji su i kod nas u BiH prilicno skupi moslim da kostaju nekih 5 eura sto je mnogo za to sta nude u njima

znam ja da je kriza i sve ali broj stranica u 5 godina sa malo manje od 200 pao je na 170 s time da su na više od 30 stranica reklame... i slažem se da bi trebali testirati malo "povoljnije" komponente... ne plivaju svi u parama
sve se vrti oko novca
ne samo da ima reklama vec i svaki uredaj koji predstavljaju je reklama za sebe, posto napisu tko im je zastupio komponentu ili nesto slicno... a npr. kad je jedan zastupnik sigurno dobiju koju susku da i review bude bolji
a jbga,to tak mora bit jer kaj bi oni radili da moraju sve komponente samo kupovat
A zar strane koje posecujete nemaju reklame?
Odakle oni nabavljaju hardware? Na primer Hardware Secrets
Pa casopis se mora odnekud reklamirati,ne kupujem Bug samo da bih citao usporedbe. Tu su i kolumne razne,osvrti na programe....
Svako i njegov brat (sta bi reko' Dvorak) zna surfati netom da bi gledao "nepristrasne" usporedbe
A zar strane koje posecujete nemaju reklame?
Odakle oni nabavljaju hardware? Na primer Hardware Secrets
Pa casopis se mora odnekud reklamirati,ne kupujem Bug samo da bih citao usporedbe. Tu su i kolumne razne,osvrti na programe....
Svako i njegov brat (sta bi reko' Dvorak) zna surfati netom da bi gledao "nepristrasne" usporedbe
da ali je razlika u tome sta ja na internetue kad citam techpoweup i sl. za to ne placam ni lipe a bug moram platit... a to je velika razlika !!! ok da je cijena niza pa bi rekao ok moraju stavljat reklame unutra ali ovo je ipak pretjerano....
da je preskupo to fakat je...
Otišli ste svi skupa u off-topic (s opservacijama koje ne zaslužuju ozbiljan odgovor), pa je najzdravije rješenje - lock na temu!