Maleni Bug... zaključana tema

poruka: 27
|
čitano: 2.811
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Maleni Bug...

Jel se meni čini ili Bug svako 3-4 mjeseca smanji broj stranica za 1-2? Cijena je ista, a 35 kn baš i nije tako malo. Prije su bili 33 kn...

http://www.keindl-sport.com/proizvod.asp?id=2094
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Maleni Bug...

i meni se čini

I7 965 @5.1 , ASUS RAMPAGE II EXTREME , Dominator 12 gb DDR3 1600mhz , EVGA GTX295 & ASUS GTX 295 , HX1000W , WD1000BE X2 ,Coolermaster 932 HAF + monitor u boji .
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Maleni Bug...

Ljudi pa kriza je...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Maleni Bug...
Ivan M. kaže...

Ljudi pa kriza je...

Nije to samo zadnjih pola godine. Pogledaj Bug koji je star godinu dana. Ima barem 10 str više... Ma nije u kvantiteti stvar, al nekako...
16 godina
2029.MN4 kaže...
Nije to samo zadnjih pola godine. Pogledaj Bug koji je star godinu dana. Ima barem 10 str više... Ma nije u kvantiteti stvar, al nekako...
 Al nekako fale te dvije stranice...Namigiva

Vjerojatno su maknuli one sa reklamama.
17 godina
neaktivan
Maleni Bug...

A ne znam... Ne bi volio da jednog dana spadne na PCPlay - 40 kn, a ima toliko malo stranica da mo'š gledat kroz njega!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Maleni Bug...

glupo mi je jer je skoro svaka druga stranica nekakva reklama za monitor itd...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
2029.MN4 kaže...

A ne znam... Ne bi volio da jednog dana spadne na PCPlay - 40 kn, a ima toliko malo stranica da mo'š gledat kroz njega!

LOL
17 godina
neaktivan
Maleni Bug...

Svali mjesec je losiji i losiji

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Maleni Bug...

a kad nemaju vise tema na raspolaganju...sve su skoro istrosili...ali naci ce se...ne brini...samo da smanje broj reklama i sve ce bit dobro...

0 0 hvala 0
17 godina
Maleni Bug...

ja ga vise ne kupujem iz razloga sta sve informacije dobijem na net.u (jos i sire) i puno ranije nego u bugu... ok su jedino neke usporedbe tipa kad dobiju 30 .tak graficki na testu pa ih usporede... ali to kad idem tako nesto kupovat jos bolje mogu sam usporedit s rewievima na techpowerup.u i sl stranicama gdje su testovi puno puno opsirnije i jednostavno bolji... nazalost ne vjerujem da ce ijedna hr stranica ikad biti toliko dobro napravljena kao npr techpowerup za opcenito hardware ili pak guru3d za graficke kartice (iako i ostalo testiraju ali u puno manjem broju)...

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hyko kaže...

ja ga vise ne kupujem iz razloga sta sve informacije dobijem na net.u (jos i sire) i puno ranije nego u bugu... ok su jedino neke usporedbe tipa kad dobiju 30 .tak graficki na testu pa ih usporede... ali to kad idem tako nesto kupovat jos bolje mogu sam usporedit s rewievima na techpowerup.u i sl stranicama gdje su testovi puno puno opsirnije i jednostavno bolji... nazalost ne vjerujem da ce ijedna hr stranica ikad biti toliko dobro napravljena kao npr techpowerup za opcenito hardware ili pak guru3d za graficke kartice (iako i ostalo testiraju ali u puno manjem broju)...

Pa tako i je.. Nažalost. Taman sam pročitao jedno pismo u novom Bugu, ono u kojem neki tip objašnjava slaganje onih pločica,bla bla, ali nije taj dio pisma zanimljiv - nego predzadnji paragraf.

Stvarno - da u Bugu uvedu "Kuhanje s Bugom" ljudi koji ga čitaju - bi počeli kuhati! Bug je stekao ime, popularan je, ima publiku, ali ne smije se uspavati!!

Mislim, iako je kvalitetan, ne može se prestati sa unapređivanjem, treba gurati dalje! Uvijek ima mogućnosti za poboljšanje! Pa nije ova tema da nekome našteti, ili nekoga povrijedi, samo da se

dobre stvari poboljšaju, a loše - poprave!
17 godina
neaktivan
Maleni Bug...

ima previše reklama.

imam dečka, voljem ga,imat ću 2 djece, psa i vjevericu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Maleni Bug...

ma preskupo je 35 kn nek je 25 i svima dobro

q6600(3.420ghz )+cooler ThermalRight Ultra 120....2x2gb corsair xms2...hdd320gb....sapphire 3870x2...asus maximus formula

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maleni Bug...

Sad vidim da mnogi kažu da ima puno reklama... A meni to baš previše i ne smeta... ALi, alI kao malo bolje razmislim - pa i nije ok to!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maleni Bug...

pa normalno da nije oke,imaju hrpu reklama,onda nek časopis bude jeftiniji!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Maleni Bug...

ja sam davno nekada citao Info bosanski casopis citao sam i Bug ali zadnjih 3-4 godine vise ne citam ni jedan jer su svi pali ku*cu za usi pa od 50 stranica 30 je ispisanih nekim glupostima tipa recenzija za graficku kartu koja kosta 600 eura je*o te kao da zivimo u Holivudu pa nam je pic*kin dim dati toliko love za nju

Ja ne kazem da ne treba pisati o hardveru ali brate daj malo pisi o stvarima koje su prihvatljive za balkansko trziste i od kojih cemo imati neke koristi a nemoj pisati i hvaliti ono sto ti kaze neka firma koju reklamiras za novac pa onda to nama prodajes

I fakat ruku na srce covjek nema sta procitati u tim ''casopisima'' koji su i kod nas u BiH prilicno skupi moslim da kostaju nekih 5 eura sto je mnogo za to sta nude u njima

0 0 hvala 0
16 godina
hyko kaže...

Ovo potpisujem. Jednostavno sam prestao kupovati BUG
(kupim ponekad i to kad idem na teren,da se ima što čitat).
Uglavnom posudim od frendova i pročitam.
Imam starih BUG-ova toliko da ih nemam više di držatCool
CPU: C2D E 4300 OC@2700 Mhz, GPU: Gigabyte Radeon HD 4850 512 Mb, Zamjenska: Gigabyte X1650 Pro 256 Mb DDR2 128 bit, MBO: Gigabyte GA-P35-DS3L rev 2.0, HDD: Seagate 320&500 Gb, MEM: Kingmax PC 6400 3 Gb DDR2 800 Mhz DC,OC@900 Mhz, PWR: Fortron Blue Storm II 500 W, LCD: LG L194WT
17 godina
Maleni Bug...

znam ja da je kriza i sve ali broj stranica u 5 godina sa malo manje od 200 pao je na 170 s time da su na više od 30 stranica reklame... i slažem se da bi trebali testirati malo "povoljnije" komponente... ne plivaju svi u parama Cool

sve se vrti oko novca Namigiva

Bolje ispasti budala nego iz aviona | C'est la vie

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maleni Bug...

ne samo da ima reklama vec i svaki uredaj koji predstavljaju je reklama za sebe, posto napisu tko im je zastupio komponentu ili nesto slicno... a npr. kad je jedan zastupnik sigurno dobiju koju susku da i review bude bolji

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maleni Bug...

a jbga,to tak mora bit jer kaj bi oni radili da moraju sve komponente samo kupovat

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maleni Bug...

A zar strane koje posecujete nemaju reklame?

Odakle oni nabavljaju hardware? Na primer Hardware Secrets

Pa casopis se mora odnekud reklamirati,ne kupujem Bug samo da bih citao usporedbe. Tu su i kolumne razne,osvrti na programe....

Svako i njegov brat (sta bi reko' Dvorak) zna surfati netom da bi gledao "nepristrasne" usporedbe

(: @ http://www.youtube.com/watch?v=RCKLYCi2UJk

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

A zar strane koje posecujete nemaju reklame?

Odakle oni nabavljaju hardware? Na primer Hardware Secrets

Pa casopis se mora odnekud reklamirati,ne kupujem Bug samo da bih citao usporedbe. Tu su i kolumne razne,osvrti na programe....

Svako i njegov brat (sta bi reko' Dvorak) zna surfati netom da bi gledao "nepristrasne" usporedbe

pa boga mu,nije fer imat tolko reklama,a da je još k tomu skup!!
17 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...

PCPlay košta 32 kune, otkud ti da košta 40? Jedino dok je poseban dvobroj po ljeti sa 2 DL DVD-a, onda je 44. Da makneš sve reklame iz Buga, otprilike bi bili jednaki :D
Danas je teško biti glup. Konkurencija je prejaka! http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina

da ali je razlika u tome sta ja na internetue kad citam techpoweup i sl. za to ne placam ni lipe a bug moram platit... a to je velika razlika !!! ok da je cijena niza pa bi rekao ok moraju stavljat reklame unutra ali ovo je ipak pretjerano....

Lenovo L220x, C2D E6600,zalman 9500LED, asus striker extreme, 4GB mushkin redline DDR2 1000, coolermaster stacker 831, BFG gtx 260 maxcore oc , samsung F1 spinpoint 1TB.
17 godina
neaktivan
Maleni Bug...

da je preskupo to fakat je...

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Maleni Bug...

Otišli ste svi skupa u off-topic (s opservacijama koje ne zaslužuju ozbiljan odgovor), pa je najzdravije rješenje - lock na temu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice