Halo ljudi, dajte ohladite malo, toliko ste cvrsto zauzeli stavove da ne zelite cuti (citati) sta druga strana govori.
Prvo, recenzent nije igrao igru 5 minuta, to je ironija (linkovi na wikipediju su tu)
Drugo, da je dao ocjenu 7,2 %, sta to treba da tangira one koji igru vole? Svaki igrac kad proba neku igru ima svoje misljenje o tome. Ja se dosta puta ''zakacim'' s prijateljima oko igara, a to sto je njihovo misljenje razlicito od mog meni ne umanjuje dozivljaj neke igre (volim ja pogledati Stevena Seagala kad pokazuje ljudima kako im kosti imaju manjak kalcija :))
Evo pada mi na pamaet slican primjer:
Bila je recenzija Battlefielda 2142 u BUG-u (nisam siguran da je Goran pisao) i dobila je ocjenu u rangu ove, dok je u okviru Zli Ludjak dao svoje misljenje i ocjenu koja je bila znatno visa od ove. Znaci dva misljenja i dvije ocjene u istoj recenziji od dvije osobe.
Ali meni nijedna od tih ocjena ne znaci nista, jer je to igra koju i danas igram (jedino sto igram ovih dana).
Dobar primjer je i frend koji, kad sam mu rekao za recenziju, je rekao: Sta mene briga, recenziram je ja svakodnevno.
Sta fali onda sto nekom igra nije legla na nacin na koji je legla vama? 1000 ljudi, 1000 ćudi. Zbog recenzije prestati igrati? Ma dajte...