GRID recenzija

poruka: 54
|
čitano: 7.085
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
GRID recenzija

Halo ljudi, dajte ohladite malo, toliko ste cvrsto zauzeli stavove da ne zelite cuti (citati) sta druga strana govori.

Prvo, recenzent nije igrao igru 5 minuta, to je ironija (linkovi na wikipediju su tu)

Drugo, da je dao ocjenu 7,2 %, sta to treba da tangira one koji igru vole? Svaki igrac kad proba neku igru ima svoje misljenje o tome. Ja se dosta puta ''zakacim'' s prijateljima oko igara, a to sto je njihovo misljenje razlicito od mog meni ne umanjuje dozivljaj neke igre (volim ja pogledati Stevena Seagala kad pokazuje ljudima kako im kosti imaju manjak kalcija :))

Evo pada mi na pamaet slican primjer:

Bila je recenzija Battlefielda 2142 u BUG-u (nisam siguran da je Goran pisao) i dobila je ocjenu u rangu ove, dok je u okviru Zli Ludjak dao svoje misljenje i ocjenu koja je bila znatno visa od ove. Znaci dva misljenja i dvije ocjene u istoj recenziji od dvije osobe.

Ali meni nijedna od tih ocjena ne znaci nista, jer je to igra koju i danas igram (jedino sto igram ovih dana).

Dobar primjer je i frend koji, kad sam mu rekao za recenziju, je rekao: Sta mene briga, recenziram je ja svakodnevno.

Sta fali onda sto nekom igra nije legla na nacin na koji je legla vama? 1000 ljudi, 1000 ćudi. Zbog recenzije prestati igrati? Ma dajte...

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2008 9:21 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: GRID recenzija
iwek kaže...

decki moram se umjesati u veliku obranu armora.

nas dvojica smo prvi od hrvata u gridu.na online listi smo u top 200 i osnovali smo prvi hrvatski GRID klan.

ne zanimaju me vasa misljenja,ne zanimaju me nicije recenzije,ja sam tu da probam igru i ako mi pase da je igram ili ne.

goran @ tvoja recenzija je jaaako dobra.ti si tolko arkada presel da mozes iz 5 min igranja napraviti recu.daj se skrij.

vi ostali koji tolko kipate,pogotovo ti nixass,suti samo jer si i ti igral 5 min,nemas pojma kaj je dobra igra.

igral sam nfs 9 godina,dosel je GRID i razlika je nebo i zemlja. ne zanimaju me usporedbe s sumulacijama,ovo je ARKADA,pise vam na codemastersovoj stranici, i to arkada sa jaaaako dobro fizikom + da je fizika auta savrseno unesena u igru + to da igra sadrzi svijetske staze(prave,realne,postoje zastvarno ako nekaj ne kuzhite!) i to je char da se mogu te staze voziti na arkadi sa jaaako dobrom fizikom.

zakaj spominjem staze,jer stvarnih staza na ostalim arkadama nema,a meni se neda igrati simulaciju da probam te staze,nego mi se,opet ponavljam,igra  arkada sa jaaaako dobrom fizikom.

i kad u gridu odvozite 3000 krugova online,kad vas skrse 100 puta i kad zavrsite u prvih 200 onda mi se javite.

do tad molim da sute svi oni koji igru nisu probali do ranka superstar....(a ocito da ni neznate kaj je to, i to opet dokazuje da niste pogledali kakava je cijela igra i to povlaci za sobom cinjenicu da nemrete izdati recu na temelju 5 minuta)

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

+ probajte biti u top200 sa tipkovnicom

i opet velim.. to kaj si ti na nekoj dobroj poziciji ne znači daj IGRA dobra (meni)!
ne govorimo ovdje o tome, nego o tome kak nam je sjela igra.
a ono o 5min, to je inače također sarkazam koji se koristi već godinama. ja igram grid, ali samo drift. i samo singleplayer, jer me ostali modovi ne zanimaju.
i da, kaj ja moram provest mjesec dana 24/7 da bi dao ocjenu i svoje mišljenje o igri? svašta.. i još nekaj bi reko.. u drugim vožnjama imam i puno (prev)više krugova nego ti u grid-u, iskustva također.. pa mogu na temelju kratkog igranja reći da mi ne valja.. (ak ti te brojke toliko znače..).

Smijeh

i nemojmo se prepirat, ovo nikam ne vodi. ako ne možeš prihvatit moje mišljenje.. onda stvarno..
17 godina
GRID recenzija

Samim time kaj je ova rasprava digla toliku "huru i buru", znači da GRID nekaj vrijedi.

Osnovna poanta i svrha ove teme je autorovo zapažanje kako je igra u recenziji dobila premalu ocjenu, što i JE istina.

Jedna Madden NFL 08 je dobio 79% (Bože dragi)!!!???, Overlord 86% (kaj se razbacujete postocima)???, PES 6 86% (očajno premalo), Auto Assault 76%????, + puno toga vrlo sumnjivog.

Zamislite ovo: Psyckonauts-90% "najbolja arkada ikad na PC-u"Nevinašce - ako je najbolja ikad, zašto samo 90?

Želim samo reći kad malo pogledam ocjene za neke "loser" igre koje su dobile veću ocjenu od Grida, dođe mi zlo.

Mislim da je Grid, tj. njegov ugled znatno oštećen ovom recenzijom.

Recenzije trebaju raditi zaljubljenici u igre, dobri poznavatelji istih, pravi "gameri", a ne samo oni kojima je to usputna stanica pored svog/nekog važnijeg posla.

Eto tako.

You ruin my store. Now, you will pay.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GRID recenzija

I Račić je samo čovjek.Njemu osobno je igra za 75%,Oklopu za 100%,nekom trećem više ili manje.Tko igru voli,njemu je užitak igrati,kao meni.I baš me briga za recenzije.Kome ne paše nek igra nekaj drugo.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Armor kaže...

Recenzije trebaju raditi zaljubljenici u igre, dobri poznavatelji istih, pravi "gameri", a ne samo oni kojima je to usputna stanica pored svog/nekog važnijeg posla.

Eto tako.

Po mojem ne_bas_skromnom misljenju, vecih poznavatelja igara od Racica u ovoj drzavi je malo, ako uopce postoje. Eto tako.
Work is for people who suck at video games.
17 godina
neaktivan
GRID recenzija

Armor, stari, jel ti čovjek lijepo objasnio na kojem je principu dodijelio ocjenu? Dakle, GRID bi sam po sebi dobio više, vrlo vjerojatno, ali  je razočaranje u odnosu na prijašnje Race Drivere... Zato lošija ocjena. Smijeh

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GRID recenzija

Eh... sto volim citati kada se ovako "kuva".

Igra je u principu OK.

Sjednite za stol, uzmite tipkovnicu (zaboravite na volan jer cete se samo razocarati) i piciiiiiiii...

Provesti vremena us nesto poput ovoga GRID-a i nije bas tako lose... atraktivno za oci i neopterecujuce za ruke, um i zivce... Bodovi? Liste? Karijera? Vremena po krugu? Ovdje je to nebitno... vjerujte...

Isto tako, online "klanovi" su puni nadobudne i neodgojene djecurlije koja situacije rjesava razbijanjem i lomljavom, tako da o zabavi nema govora.

Naravno, cast iznimkama poput ekipe is HR koja se na serverima nalazi i ziasta igra posteno.

Sto se tice recenzije, ocjena je u principu realna.

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 2 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GRID recenzija

Malo ste skrenuli s teme negdje nakon odmah nakon prvog posta. Ja ne smatram da je igra totalna perfekcija, niti je 72% premalo. Igra je mainstream arkada s izuzetnom grafikom.

Moj komentar ide na samu recenziju. Recenzija ne valja, a ne igra. Igra je ok za odigrati i s frendovima, ali ništa posebno i 80% joj je dosta.

Mi tu možemo nabacivati subjektivne stavove i ostala sranja koja se pišu po forumu, uglavnom prepiranja, ali jedan ozbiljni recenzent ne smije pisati na subjektivan način, nego kao da je netko drugi u nekoj drugoj državi. Kompletna kritika (filmovi,glazba,knjige,igre) je subjektivna, ali treba težiti da bude što objektivnija i profesionalnija ako ju obavljate za novac i netko drugi mora steći dojam o tome što se recenzira.

Ocjene u Bug-u ne slijede nikakva pravila, objektivnost, profesionalizam. To bi se trebalo promjeniti, ali vjerojatno neće jer se na "gaming" odnosi samo nekoliko zadnjih strana časopisa i to je vjerojatno slučaj samo da se popuni prostor.

Core 2 Duo 6750 3.2GHz 4GB ddr2 800 MHz GeForce 8800GT 512 MB Gigabyte P35-DS3L Vista Ultimate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Davor kaže...
iwek kaže...

dec

do tad molim da sute svi oni koji igru nisu probali do ranka superstar....(a ocito da ni neznate kaj je to, i to opet dokazuje da niste pogledali kakava je cijela igra i to povlaci za sobom cinjenicu da nemrete izdati recu na temelju 5 minuta)

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

+ probajte biti u top200 sa tipkovnicom

Ivek, evo i tebi par korisnih linkova:

Davor
  Davore, zmaju, ovome sam se stvarno kvalitetno nasmijao. ideja za linkove je drama:D

on topic - nisam se htio ukljucivati u raspravu jer nema smisla. Odavno sam fan Race Driver serijala i ovo me je posteno razocaralo. Igra je odlicna, al ne zasluzuje da nosi ovo ime. 
CORE 2 DUO E4300 @ 1.8GHZ 2 GB RAM 667MHZ ASUS 7300 GT @ 475/920
17 godina
neaktivan
GRID recenzija

Igra je dobra igriva , dal je reca realna ili nije to je sad već druga priča...al nije ni loše 72%.(brdo igrara su gotovo popljuvali, koje su meni dobre) Nekom paše više nekom manje, meni je dobro sjela i iznenadio sam se sa igrivošću i fizikom, definitivno to nisam očekovao, po meni je puno igrivija od Dirt-a, a nisam to očekivao. Multy player je više nego odličan . Što se tiče bugovih reca slažem se sa tvrdjom da svatko ima svoju spiku, po meni nekim igrama daju previše  a, drugim pre malo ili obrnuto. Šta je tu je.

0 0 hvala 0
17 godina
GRID recenzija

E ovako Bug je odlican casopis moze se naci brdo savjeta recenzija hardvera i softvera ima oko 200 stranica i na njih stane cak 2-3 recenzije pokoje igre, tako da ga nikako nemozemo smatrati mjerodavnim, jos gore od svega toga je sto recenzent kaze da prije nego sto napise recenziju odigra igru 5 minuta, znaci netko je potrosio mjesece i mjesece truda da tu igru napravi a recenzent je toliki genijalac da u 5 minuta moze sve to da prouci i da da realnu i objektivnu ocjenu, ma mozemo mi svi s te dvije stranice njegove recenzije obrisati nase cjenjene pozadine nakon seanse u toaletu!!! Taj dio Bug-a sa recenzijama shvatite kao salu, nesto sto ocigledno rade povrsno i iz zajebancije a onda fino odete na http://www.gamespot.com/ ili neku drugu profesijonalnu stranicu pa procitate recenziju, pogledate video review i ocjenu te komentare korisnika pa sjednete i sami odvazete dali vam se isplati kupiti igru ili ne!!!

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.7.2008 10:45 (D3ViL).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

E ovako Bug je odlican casopis moze se naci brdo savjeta recenzija hardvera i softvera ima oko 200 stranica i na njih stane cak 2-3 recenzije pokoje igre, tako da ga nikako nemozemo smatrati mjerodavnim, jos gore od svega toga je sto recenzent kaze da prije nego sto napise recenziju odigra igru 5 minuta, znaci netko je potrosio mjesece i mjesece truda da tu igru napravi a recenzent je toliki genijalac da u 5 minuta moze sve to da prouci i da da realnu i objektivnu ocjenu, ma mozemo mi svi s te dvije stranice njegove recenzije obrisati nase cjenjene pozadine nakon seanse u toaletu!!! Taj dio Bug-a sa recenzijama shvatite kao salu, nesto sto ocigledno rade povrsno i iz zajebancije a onda fino odete na http://www.gamespot.com/ ili neku drugu profesijonalnu stranicu pa procitate recenziju, pogledate video review i ocjenu te komentare korisnika pa sjednete i sami odvazete dali vam se isplati kupiti igru ili ne!!!

A ha ha ha...
Dobro si naveo Gamespot, kao stranicu na kojoj se pišu recenzije čiji autori dobijaju otkaze kada ocijene igru sa premalom ocjenom... LOL

A što se tiče tih 5 minuta, već smo usvojili pojam sarkazam. Pogledaj po webu ako nisi.

Inače, bilo bi dobro da ova tema bude zaključana... nema konstruktivne rasprave nego samo prazna baljezganja.
Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication
17 godina
GRID recenzija

Sarkazam ili ne nije daleko od istine, u Bug-u se puno vise bave hardverom i softverom nego recenzijama igara uz game spot sam naveo ili neki drugi on line portal pa ako ti treba dioptrija da procitas sta drugi pisu nabavi ju! I definitivno je bolje otici na takvu neku stranicu pa uz to sto procitas recenizju, mozes ju i pogledat, pa vidjet komentare i ocjene korisnika a ne samo recenzenata, ili mozda i njih potkupljuju??? U ostalom uvjek mozes skinut DEMO sa te stranice i odluciti dali ta igra valja ili ne, a ne da odlucujes na osnovu recenzije iz Bug-a koji po broju ocjene dvije do tri igre. . . Koliko god recenzent bio profesionalan on nemoze biti u potpunosti objektivan i uvjek ce izrazavati neko svoje misljenje koje ja mogu procitati ali se nuzno nemoram sa njim i sloziti, i na osnovu tih njegovih par sturih redaka osuditi neku igru. . . Game spot ili slcni portali jednostavno nude vise mogucnosti koje mogu posluziti krajnjem korisniku da odluci vrijedi li mu uloziti nekih 400 kunica u igru ili ne!

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GRID recenzija

Probao sam igru, demo. Fizikalni model je dobar, ali sama igra je subjektivno smeće kao i svi posljednji NFS-ovi. (Iako je igra kao igra OK).

Hoće li i kada već netko napraviti igru s autima u kojoj:

- nismo prisiljeni slušati smeće od glazbe zvano "rap"

- auti nisu šarena i blještava sranja kojima je svrha samo biti OGROMNA i SJAJNA hrpa metala po uzoru na ona sranja što voze crnci po Bronxu

- vozimo normalne utrke s normalnim autima bez sranja zvanih "drift", "drag", "pull", "impress-your-biatch" itd.

KAD FFS?!

Ubace li koje od navedenih sranja u F1 koji uskoro izlazi, difejsat ću im sajt i napisat da su ih haknuli turski hakeri.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa ima takvih igara, ali ciljaju na publiku koja voli simulacije.

Koliko su simulacije sad bi mogli diskutirat do sudnjeg dana, ali definitivno u njima nema ovog što spominješ.

Inače mišljenja sam da ćeš se još načekat da MTV i "Pimp my ride" izađu iz mode.

Bojim se kad se to desi da ne dođe nešto još gore.

Što se F1 tiče, rekao bih da možeš počet sa pripremom za diverziju :)

17 godina
GRID recenzija

Ja mislim da treba razlikovati arkadu od simulacije jer se arkada ne smije gledati kao simulacija i ako nema pravu realnost kao sumilacija dati lošu ocijenu, ja mislim da to nije fer, jer ako se ocijenjuje arkada ocijenjuj je kao arkadu, a ne joj pribrajati nedostatak realnosti i fizike jer ta igra nije rađena da bude realna i ima ultra fiziku nego zabavna i pomalo nerealna.

AMD Athlon 3200+, 2gb DDR 2 RAM, XFX 9600 GT 740 mhz-GPU Clock. 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
naxeem kaže...

Probao sam igru, demo. Fizikalni model je dobar, ali sama igra je subjektivno smeće kao i svi posljednji NFS-ovi. (Iako je igra kao igra OK).

Hoće li i kada već netko napraviti igru s autima u kojoj:

- nismo prisiljeni slušati smeće od glazbe zvano "rap"

- auti nisu šarena i blještava sranja kojima je svrha samo biti OGROMNA i SJAJNA hrpa metala po uzoru na ona sranja što voze crnci po Bronxu

- vozimo normalne utrke s normalnim autima bez sranja zvanih "drift", "drag", "pull", "impress-your-biatch" itd.

KAD FFS?!

Ubace li koje od navedenih sranja u F1 koji uskoro izlazi, difejsat ću im sajt i napisat da su ih haknuli turski hakeri.

Prve riječi govore sve.
Okušaj se u multiju, protiv profi igrača pa onda procijeni.
Nadalje, uopće nema niti R od rapa u igri (usput, vrijeđaš ljude koji to slušaju i to jako).
Nadalje, auti nisu "ogromni".
Nadalje, normalne utrke su prisutne, valjda misliš na Euro evente, e pa postoje i to sa najboljim stazama.
Nadalje, očito si teški "rookie" u Gridu pa nemoj bacati takve komentare (bez uvrede).
Nadalje, igra je "zakon" većini svijeta i pobrala je najveće ocjene što se tiče drivinga.

@naxeem, kao moderator za igre, ne bi se smio tak ponašati.
Šteti ti ugledu, vjeruj, dobronamjerno ti to govorim.
Pozdrav

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina

e vidiš TO je problem..

zašto bi se netko, ko voli simulacije, išao dokazivati u GRID-ovom multiju kako bi igrao arkadu i dokazivao se nekome?

eventualno možda iz zabave..  Smijeh al nema tu neke zabave.. IMO

--

Nadalje, očito si teški "rookie" u Gridu pa nemoj bacati takve komentare (bez uvrede).
--

u arkadama ne postoje rukiji

--
Nadalje, igra je "zakon" većini svijeta i pobrala je najveće ocjene što se tiče drivinga.
--

zašto? zato jer je mainstream, ne zahtjeva puno umijeća (realno, kolko je dobrih vozača u toj populaciji?) i tim ljudima je - zabavna.
i kad netko nešto "zna" vozit, u ovom slučaju arkadu - lagano (u odnosu na simulaciju), naravno da će dat veliku ocjenu, a npr GTR-u dat 50%.. Smijeh
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2008 12:18 (nixass).
17 godina
neaktivan
GRID recenzija

ne namjeravam igrat tu igru al mora da je dobra kad je u novom enteru dobila ocjenu 84, a CoD4 9,5. zapravo max. ocjena  je 10, al ak je autoru teksta tak zabavna onda ajde

al mi je čudno da je taj autor GORAN RAČIĆ-licemjer tu u enteru daje ocjenu 84(vjerojatno 8.4), a u Bugu (70 i neke sitnog)%. onda bi u enteru ta igra morala dobiti ocjenu 7 cijela neke

P.S. svim uvrijeđenima ovim postom se ispričavam, ali živim za to da druge zezam

http://www.freewebs.com/horagio/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Horagio kaže...

ne namjeravam igrat tu igru al mora da je dobra kad je u novom enteru dobila ocjenu 84, a CoD4 9,5. zapravo max. ocjena  je 10, al ak je autoru teksta tak zabavna onda ajde

al mi je čudno da je taj autor GORAN RAČIĆ-licemjer tu u enteru daje ocjenu 84(vjerojatno 8.4), a u Bugu (70 i neke sitnog)%. onda bi u enteru ta igra morala dobiti ocjenu 7 cijela neke

Vidim da je ljudima nejasno da Bug i Enter nisu isti rang casopisa - Enter je casopis za narod i pocetnike, a Bug je hard-core. Zbog toga su igre u Bugu puno stroze ocijenjene jer se smatra da citatelji Buga imaju puno vise iskustva i kao takvi mogu vise kriticki gledati na stvari u njemu. No prema ovoj silini postova, izgleda da su zapravo svi zapravo isti sto je zalosno, barem meni.
Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom
17 godina
neaktivan
Goran Racic kaže...
Horagio kaže...

Vidim da je ljudima nejasno da Bug i Enter nisu isti rang casopisa - Enter je casopis za narod i pocetnike, a Bug je hard-core. Zbog toga su igre u Bugu puno stroze ocijenjene jer se smatra da citatelji Buga imaju puno vise iskustva i kao takvi mogu vise kriticki gledati na stvari u njemu. No prema ovoj silini postova, izgleda da su zapravo svi zapravo isti sto je zalosno, barem meni.
 ja znam na kaj misliš, i znam razlikovati časopise Bug i Enter(gledaj sadržaj od oba časopisa i odmah shvaćaš), ali ja živim za provokacije, tak da me nemoj shvaćat ozbiljno
http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
nixass kaže...

e vidiš TO je problem..

zašto bi se netko, ko voli simulacije, išao dokazivati u GRID-ovom multiju kako bi igrao arkadu i dokazivao se nekome?

eventualno možda iz zabave..  Smijeh al nema tu neke zabave.. IMO

--

--

u arkadama ne postoje rukiji

--
--

zašto? zato jer je mainstream, ne zahtjeva puno umijeća (realno, kolko je dobrih vozača u toj populaciji?) i tim ljudima je - zabavna.
i kad netko nešto "zna" vozit, u ovom slučaju arkadu - lagano (u odnosu na simulaciju), naravno da će dat veliku ocjenu, a npr GTR-u dat 50%.. Smijeh
 Postoje i to veliki i teški rookiji(i Grid nije 100% arkada, nekaj je između).
Zahtijeva itekakako puno umijeća i znanja, pitaj ljude koji igraju, protv LJUDI.
Horagio kaže...

P.S. svim uvrijeđenima ovim postom se ispričavam, ali živim za to da druge zezam

Iskreno, Enter pa ni Bug ne shvaćam ozbiljno oko recenzija igara, bez uvrede molim. (na to ste me natjerali ovom recenzijom Grida, i sam rezenziram igre,pa...)
Goran Racic kaže...
Horagio kaže...

Bug je "hard-core" za neke stvari, opravdano, softvare prvenstveno.
No, za igre je "soft-core", tj. nerealan.
Ne znam kaj misliš time "jer se smatra da citatelji Buga imaju puno vise iskustva i kao takvi mogu vise kriticki gledati na stvari u njemu", valjda na malu ocjenu koju si dodijelio igri jer čitatelji "imaju iskustva" pa je takva ocjena poželjna. Bez uvreda naravno, ja samo komentiram, valjda imam pravo na to, uostalom, nikog ne vrijeđam.
Eto, moja recenzija je dobila 91%, tak da "oklop" ne daje Gridu 100% jer ima nedostataka...
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Armor kaže...
 Postoje i to veliki i teški rookiji(i Grid nije 100% arkada, nekaj je između).
Zahtijeva itekakako puno umijeća i znanja, pitaj ljude koji igraju, protv LJUDI.
Iskreno, Enter pa ni Bug ne shvaćam ozbiljno oko recenzija igara, bez uvrede molim. (na to ste me natjerali ovom recenzijom Grida, i sam rezenziram igre,pa...)
Bug je "hard-core" za neke stvari, opravdano, softvare prvenstveno.
No, za igre je "soft-core", tj. nerealan.
Ne znam kaj misliš time "jer se smatra da citatelji Buga imaju puno vise iskustva i kao takvi mogu vise kriticki gledati na stvari u njemu", valjda na malu ocjenu koju si dodijelio igri jer čitatelji "imaju iskustva" pa je takva ocjena poželjna. Bez uvreda naravno, ja samo komentiram, valjda imam pravo na to, uostalom, nikog ne vrijeđam.
Eto, moja recenzija je dobila 91%, tak da "oklop" ne daje Gridu 100% jer ima nedostataka...
Naravno da igra zahtjeva PUNO umijeća, u to nema sumnje, svaka igra online zahtjeva puno umijeća, vjerojatno je on mislio na singleplayer.
Niti ne bi trebao shvaćati ozbiljno bilokakve recenzije. One su samo tu da te usmjere. Sad, Račić nije puno napisao o činjenicama u igri, ali mislim da ga zbog jedne recenzije ne bi trebali javno "vješati".
Na kraju krajeva, on je dao takvu ocjenu jer je za njega bila najprihvatljivija, za tebe je ocjena 91, za mene bi bila 60, za nekog drugog možda 100, ukusi su različiti...

Zamisli sebe u položaju (da si recenzent) da dobiješ neku igru koja ti se ne sviđa, ali svejedno moraš napisati recenziju. Sviđa se većini ljudi, ali tebi ne... Prema recenziji mi se čini da se Račiću ne sviđa igra, ali joj je dao 72/100, a to nije loša ocjena.
Rambo is watching you!
17 godina
GRID recenzija

Ovo natezanje oko GRID-a postaje pomalo naporno i nevodi nikuda, oni koji ga vole kovat ce ga u nebesa, oni koji ga mrze pokopavat ce ga 2.5 metara pod zemlju i tu se nista nemoze promjeniti!

Samo mi je jako smjesan komentar u arkadama ne postoje rukiji od nixassa, kada igras on-line igras protiv ljudi i makar u pitanju bio i Super Mario ljudi uvjek imaju iskustva, nepredvidljivi su i mogu uciniti nesto sto ne ocekujes... Izjavljujuci da je u nekoj igri netko jednako dobar kada ju prvi put pokrene kao i onaj ko ju igra mjesecima je u najmanju ruku jadno i nepromisljeno. . .

Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. . .
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice