GRID recenzija

poruka: 54
|
čitano: 7.083
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
GRID recenzija

Moram opet komentirati recenziju našeg recenzenta. Čovjek je dao 72%, što nije katastrofa, ali je loše za igru koja je dobra, zabavna svima koje znam, koji imaju volane itd. , a glavni argument je "treskanja kamere, filski efekti"????????????????????

Ja to nisam skoro ni primjetio, jer ne gledam snimke vožnji, a skoro pola teksta recenzije govori o tome, kao i o stotinama puta prožvakanoj frustraciji što živimo na Balkanu, a ne u svijetu gdje se koriste filmski efekti, kako su Ameri glupi itd. Čemu taj jad u recenziji kompjutorske igre?

Ovo je presmiješno, nažalost ne i humoristično. Napišite recenziju na tri strane, opišite gameplay, tehnologiju, zvuk, priču, grafiku, nedostatke (što objektivnije), poneku riječ o developeru, a ne ovo što piše u rubrici "recenzije". Možda Codemasters treba Vas modernizirati. Za Boga miloga

Core 2 Duo 6750 3.2GHz 4GB ddr2 800 MHz GeForce 8800GT 512 MB Gigabyte P35-DS3L Vista Ultimate
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GRID recenzija

Evo mojih riječi, katastrofa za ocjenu!

Pogledajte OVU  recenziju i ocjenu (nemojte pažnju obraćati na ocjenu ljudi jer su poneki dali 0 iz inata).

Inače, cijeli web igru je ocjenio prosječno sa 90%

EDIT: Pod minus je premotavanje vremena iliti Flashback.

Gorane, kolko si sati proveo za igrom prije recenzije ako smijem pitati?

I, recenzija je "bolesno" kratka i potpuno neargumentirana.

To su činjenice.

You ruin my store. Now, you will pay.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 15:27 (Armor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GRID recenzija

dosao sam do "prevracanje auta..." i odustao  Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: GRID recenzija

dobro je recenzirana!

igra je na nivou nfs-a samo sa ljepšom grafikom. čak je i preveliku ocjenu frajer dao.

jad i čemer, codemasters odlazi u bananu s ovakvim igrama..

jedino kaj valja u igri je drift.. radi zabave..

a utrke su u banani. ne znam zašto bi itko ko voli utrke, naginje ka realnosti igrao grid.

17 godina
Armor kaže...

Pogledajte OVU  recenziju i ocjenu (nemojte pažnju obraćati na ocjenu ljudi jer su poneki dali 0 iz inata).

iz teksta sa te strane

--
Da igra ne bila prelagana i monotona, brine se fantastično izvedena fizika vožnje.
--

i onda malo niže piše ovo
--
Naime, ukoliko ste obožavatelj TOCA serijala, zanemarite sve recenzije i ocjene, ova igra nije za vas. Ukoliko je ipak probate, vjerujem da ćete se gorko razočarati. Prvenstveno zbog toga što ova igra više nema glavnu karakteristiku TOCA-e – realnost. Naime, dok ste prije morali biti vrlo koncentrirani tijekom vožnje jer vas je svaka greška skupo stajala, posebice ako ta pogreška uključuje bilo kakav sudar. Fizikalni engine i damage model nisu opraštali pogreške, tako da je gotovo svaki sudar značio ispadanje iz utrke. Ovdje je situacija potpuno drukčija
--

ko tu koga zajebava?
i ono premotavanje vremena u rikverc..  omg
igra zaslužuje nekih 50%.. ništa više, ništa manje
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 15:30 (nixass).
17 godina
neaktivan
GRID recenzija

Ova recenzija je napisana subjektivno tako da ne paše svima. Ja se u potpunsoti slažem s njom. Čudim se da je igra dobila i 72%, meni se uopće ne sviđa, a ni ne nalikuje na serijal Race Driver. Premotavanje vremena je najsmješnije, definitivno. Zatim driftanje... Ako pravi auto tako može proklizati onda sam ja Bog. Igra više nije trkačka simulacija nego je postala kao NFS. Čak i izbornici liče na NFS. A isto mi je gadno to što igra više vuče na akciju nego na neku simulaciju.

No, očito postoje 2 vrste ljudi: oni kojima je bitnija grafika, koji žele akciju i adrenalin (arkade), i oni kojima je bitnija fizika i da igra što vjernije prikazuje utrke (simulacije). Ja više volim simulacije...

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nixass kaže...
Armor kaže...

iz teksta sa te strane

--
Da igra ne bila prelagana i monotona, brine se fantastično izvedena fizika vožnje.
--

ko tu koga zajebava?
i ono premotavanje vremena u rikver..  omg
ček, ti ne kužiš da ima super fiziku za ARKADU?

igra je dobra, ništ joj ne fali...

mrzim dok ljudi uspoređuju arkadu s simulacijom, 2 različita svijeta...

ako ti se igra simulacija, ima ih dosta. volim i simulacije, ali nemrem igrati npr. gtr 2 svaki dan jel za njega treba potpuna koncentracija, dok npr. grid bez puno filozofiranja igraš i zabaviš se.

glede recenzije, tih 73% il kolko već posto je preniska ocijena, igra je bar minimalno za 85%.
Faithless Is He Who Says Farewell When The Road Darkens
17 godina

a ima i jedna nova kategorija koja se iznjedrila u zadnjih par godina - rejseri.. bez uvrede ikome.

17 godina
Shai Hulud kaže...
nixass kaže...
Armor kaže...

iz teksta sa te strane

--
--

ko tu koga zajebava?

joj e, nečemo sad izmišljat trešnje, kad već imamo kruške i jabuke. dobro se zna na kaj se misli sa "fantastičnom fizikom vožnje". kad se to kaže, sigurno se ne misli na AKRADU.
ako se već i govori u tekstu o arkadi, zakaj uopće pišu o fizici? kad njoj (očito) nije mjesto u tom tipu igara..
17 godina
nixass kaže...
Armor kaže...

iz teksta sa te strane

--
--

ko tu koga zajebava?

Neću se svađati ali imam najmanje 600-700 sati provedenih samo online.
Fizika vožnje je fantastična, utjecaji najmanjeg komadića otpalog s drugih auta napravit će ti to kaj ćeš vidjeti tek kad zaigraš.
Da ne spominjem dim, prašinu i isparavanje sa ceste.
Ne znam zakaj u rekordnom roku ima vise od 200 000 (malo samo rekao) online igrača?
Za jednu vožnju, to je jako puno.
Flashback je prisutan samo u single playeru i nitko ga nije prisiljen koristiti-nije sastavni dio igre, već ukras.
Svi imamo različite ukuse ali igra zaslužuje više od 73%.
Pogledaj po netu ocjene samih gamera.

Najbolje od svega, priključi se u igri pa pobjeđuj u "arkadici", ako možeš.
Nemoj vrijeđati nekaj o čemu vjerojatno nemaš pojma.
5 min igranja nije dosta za procjenu.

nixass,rambo dođite, Crohr vas čeka.
Pa da vidimo kruške i jabuke.

@rambo, očekivano od tebe, još se čeka malog ivicuNeodlučan

EDIT: Uostalom, ne sjećam se da sam ja vrijeđal GTR ili Race 07 ili neku drugu igru.
Svi ste negativno navalili na Grid, ne znam gdje je problem.Mršti se
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 15:46 (Armor).
17 godina

zvučat će malo prepotentno, ali ipak se bavim malo ozbiljnijim vožnjama..

a to kaj imaš 600-700 sati online ne znači da si u pravu i da bolje voziš :D ;)

i eto, od svega, ti si naveo grafiku kao primjer da je igra dobra. za fiziku stvarno ne možeš reći da valja više od one u nfs-u ;)

period!

pogledaj kolko ljudi vozi gtr, lfs, rfactor.. 200,000? ne, puno više

i da, igrao sam igru.. i nemam je volje ponovno zaigrat.

17 godina
neaktivan
nixass kaže...
Shai Hulud kaže...
nixass kaže...
Armor kaže...

iz teksta sa te strane

--
--

ko tu koga zajebava?

joj e, nečemo sad izmišljat trešnje, kad već imamo kruške i jabuke. dobro se zna na kaj se misli sa "fantastičnom fizikom vožnje". kad se to kaže, sigurno se ne misli na AKRADU.
ako se već i govori u tekstu o arkadi, zakaj uopće pišu o fizici? kad njoj (očito) nije mjesto u tom tipu igara..
neznam s čim si ti igral grid, al ja sam vozil s volanom i dobro se osjetilo da se nemre na svim mjestima držati gas do kraja, a i težina auta se dosta osjetila, za kaj mislim da je zadužena ta mrtva fizika. onda mislim da ima smisla napisati koju riječ i o tome u recenziji, jel recenzija služi baš za to da ljudima pokuša dočarati kaj mogu očekivati od igre.

17 godina
Shai Hulud kaže...
nixass kaže...
Shai Hulud kaže...
nixass kaže...
Armor kaže...

iz teksta sa te strane

--
--

ko tu koga zajebava?

neznam s čim si ti igral grid, al ja sam vozil s volanom i dobro se osjetilo da se nemre na svim mjestima držati gas do kraja, a i težina auta se dosta osjetila, za kaj mislim da je zadužena ta mrtva fizika. onda mislim da ima smisla napisati koju riječ i o tome u recenziji, jel recenzija služi baš za to da ljudima pokuša dočarati kaj mogu očekivati od igre.

ja samo kažem da se, po mojem mišljenju, GRID ne ističe ničime osim po grafici.
sve ostalo je mainstream i već viđeno.. nikakva ozbilja igra. to kaj nemreš držat gas u zavoju nije niš novo. zaigraj gpl, tamo ne moš ni na ravnici držat gas do kraja, a igra 10 godina stara.. 90% današnji vožnji se može sakriti pred njom.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 15:51 (nixass).
17 godina
neaktivan
nixass kaže...
Shai Hulud kaže...
nixass kaže...
Shai Hulud kaže...
nixass kaže...
Armor kaže...

iz teksta sa te strane

--
--

ko tu koga zajebava?

ja samo kažem da se, po mojem mišljenju, GRID ne ističe ničime osim po grafici.
sve ostalo je mainstream i već viđeno.. nikakva ozbilja igra. to kaj nemreš držat gas u zavoju nije niš novo. zaigraj gpl, tamo ne moš ni na ravnici držat gas do kraja, a igra 10 godina stara.. 90% današnji vožnji se može sakriti pred njom.
bez brige igral sam i gpl, rfactor, gtr etc. etc.

usporedbe ti ne drže vodu, ja govorim o igri u okviru njenih arkadnih obilježja, znači to s gasom u arkadi je puno, a ti odma jednu od jačih simulacija stavljaš u usporedbu.

btw. mislim da se nema smisla dalje prepirati oko fizike jel tema je grid recenzija ako se ne varam. Smijeh

idem igrat forza motorsport 2 do frenda, pozdrav!
17 godina
nixass kaže...

zvučat će malo prepotentno, ali ipak se bavim malo ozbiljnijim vožnjama..

a to kaj imaš 600-700 sati online ne znači da si u pravu i da bolje voziš :D ;)

i eto, od svega, ti si naveo grafiku kao primjer da je igra dobra. za fiziku stvarno ne možeš reći da valja više od one u nfs-u ;)

period!

pogledaj kolko ljudi vozi gtr, lfs, rfactor.. 200,000? ne, puno više

i da, igrao sam igru.. i nemam je volje ponovno zaigrat.

Ja se ne hvalim da sam najbolji, ima boljih od mene, nisam ni ja tak loš.
Da, GTR vozi više ljudi, da GTR je vani samo NEKOLIKO GODINA duže.Namigiva
Grafika između ostalog.
I to kaj je Race Driver u nazivu nema veze sa Tocom jer ona nije u nazivu.
Samo nemoj uspoređivati sa NFS, jer NFS nije dostojan toga.

Uglavnom svaki ima svoje mišljenje, mišljenje velike većine svijeta je da je Grid super igra. Također i moje.
Sad prepucavanja između Grida i GTR-a su nepotrebna i nerealna.
Samo ti velim jedno, Grid bude sigurno imal više poklonika od GTR-a, vrijeme će pokazati.
Hard-core simulacije NIKAD ne pronalaze ogroman broj poklonika.
Istina, GTR ih ima puno i to je zavrijedio, prvenstveno zbog F1 modova.
Ja hvalim i GTR i Grid jer su obje igre u svojoj klasi najbolje!
Pozdrav od mene

17 godina

ma sve 5 Smijeh

samo sam alergičan kad se riječi "simulacija" i "dobra fizika" upotrebljavaju tamo di ne bi trebale..

FM bi htio probat.. nisam nikad imao prilike Mršti se

dosta OT-a, svoje sam reko, pozdrav Smijeh

17 godina
protjeran
GRID recenzija

Jedno glupo pitanje

Je Grid simulacija?

jer meni se tako cini

Bolje biti pocetnik nego n00b

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
natan13 kaže...

Jedno glupo pitanje

Je Grid simulacija?

jer meni se tako cini

nije, čista arkada.
17 godina
GRID recenzija

Posto sam znao da ce se graja dignuti eto, dogovaram, ali nema rasprave oko ovoga pa je ovo prvi i zadnji post na ovu temu. Prije svega, da, odigrao sam igru ravno pet minuta pa sam napisao recenziju, tako uvijek radim - da ovakav debilni komentar nisam cuo vec sto puta mozda bi bio zabavan....

Ljudima je tesko shvatiti da ovo nije dobra igra (zabavno ne znaci dobro; narodnjaci su ljudima zabavni pa nisu dobra muzika) pa eto kako biste mozda mogli shvatiti:

teorijska situacija - zamislite da Nvidia ima najbolju graficku na svijetu, puno puta bolje nego ATI. I sad Nvidia izbaci na trziste novu karticu kojoj je glavni feature zlatni konektor za pristekavanje monitora i LED-icu na ventilatoru. I kazu da je gradjena na podlozi stare, ali da je zakon. Na testovima ispada sto je zapravo puno losija od prijasnje generacije, ali da ima zlatni konektor i LED-icu. No jos uvijek je bolja od ATI-jevog modela za barem dva puta - u tom slucaju, bez obzira na konkurenciju, to je losa kartica!

Isto tako je GRID bolji od bilo kojeg NFS-a, ali je sto puta losija od prijasnjih Race Drivera. Da je Codemasters napravio potpuno novi serijal, rekao bih dan je igra zabavna i dao joj visu ocjenu. Oni su iznsistirali da je to dio serijala Race Driver, a to nosi tezinu za sobom.

Prigovore na igru nisam ni blizu sve mogao staviti u recenziju jer je isla na stranu - cim je igra losija, to je i broj znakova za njezin opis manji.

To sto se vama svidja, vas problem. To su je sustav ocjenjivanja otisao kvragu i svi moraju davati ocjenu 95 da bi ljudi mislili da je to dobra igra, to je njihov problem. A to sto je vama ocjena igre ravno osobnoj uvredi, to se morate konzultirati sa strucnom osobom koja ce vam naplatiti sate konzultacije i promatranja.

Evo, uzivajte.

Recenzent, urednik, Bugovac, ljubavnik - ne nuzno tim redoslijedom

0 0 hvala 0
17 godina
GRID recenzija

@Gorane,

reca 1:

http://xbox360.ign.com/objects/901/901014.html

reca 2:

http://ps3.ign.com/articles/876/876208p1.html

reca 3:

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=142296&page=3

reca 4:

http://www.trustedreviews.com/gaming/review/2008/06/08/Race-Driver-GRID/comments

reca 5:

http://www.gamedaily.com/games/race-driver-grid/pc/game-reviews/review/6110/2045/

reca 6:

http://spong.com/detail/editorial.jsp?eid=10109779&cid=&tid=&pid=&plid=&page=3

reca 7:

http://www.actiontrip.com/reviews/360/racedrivergrid.phtml

Ovo su neke od najuglednijih gaming stranica.

Ima ih još ali jednostavno neću dalje....Mršti se

Gorane, nemoj to shvatiti kao uvredu ili nešto slično, tvoja reca jednostavno nije realna.

Sam si prizano da si igral 5 min, je li to dovoljno za recenziju, NIJE!

Pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Armor kaže...

Gorane, nemoj to shvatiti kao uvredu ili nešto slično, tvoja reca jednostavno nije realna.

Pozdrav

Momak, imas pozamasnih poteskoca s poimanjem sarkazma.
Work is for people who suck at video games.
17 godina
Davor kaže...
Armor kaže...

Pozdrav

Momak, imas pozamasnih poteskoca s poimanjem sarkazma.
Ajd Davore pls nemoj me vrijeđati jer ja nisam nikog.
17 godina

s druge strane. da valja, bi li je igrao dulje? vjerojatno bi ;)

zašto bi on svoje mišljenje morao prikloniti ovim gore sajtovima? svašta..

ono kaj je rekao na početku - zabava i samo to. sve ostalo, što čini igre koje se voze - u GRID-u nije vrijedno spomena.

ovo su samo moja, tvoja, njegova mišljenja.. a mišljenje je kao.. Smijeh

oko njega se ne treba sikirat.. samo ga prihvatit. jer ni ja tebe, ni ti mene nećeš uvjerit u svoj stav i svoje viđenje stvari Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.7.2008 21:57 (nixass).
17 godina
moderator
Armor kaže...
Ajd Davore pls nemoj me vrijeđati jer ja nisam nikog.

Nema govora o vrijedjanju - ako nisi uhvatio sarkazam u recenici gdje Goran kaze da sve igre igra 5 minuta onda sam kao njegov kolega i prijatelj duzan to istaknuti.
17 godina
neaktivan
GRID recenzija

@ Armor

Ti misliš da je dobra fizika sudaranje s otpadom, dim i prašina (što su grafički elementi BTW, osim sudaranja s otpadom Neodlučan). E pa dobra fizika je kad je upravljanje autom realno. A driftanje je vrlo realno? Auto samo što sam od sebe ne počne skretat i proklizavat... Govoriš kako GRID ima preko 200.000 online vozača... WOW, big deal! Trackmania Nations (najnovija, izašla podjednako s GRID-om) ima preko 1.100.000 online vozača, a pogledaj kolko se GRID promovirao, a kolko Trackmania...

Nadalje, ti smatraš da su recenzije pouzdane... E pa nisu. Pogledaj s kolko je planetarno poznati IGN ocijenio FIFA-u 08 za PC - LINK - primjeti kako je "press" dao ocijenu 8.3 ???

Mislim da ću odbiti ponudu za Crohr, nije mi tolko zabavna ta igra i vjerujem da nije lagano pobijediti, no to ne znači da je igra simulacija...

Nemoj mislit da vrijeđam igru, samo sam napisao svoje mišljenje. Meni se ne sviđa, tebi se sviđa.

I za kraj, nisam skužio ovo, citiram: "@rambo, očekivano od tebe, još se čeka malog ivicuNeodlučan" Ako možeš, pojasni...

Rambo is watching you!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
i_rambo_plache kaže...

@ Armor

Ti misliš da je dobra fizika sudaranje s otpadom, dim i prašina (što su grafički elementi BTW, osim sudaranja s otpadom Neodlučan). E pa dobra fizika je kad je upravljanje autom realno. A driftanje je vrlo realno? Auto samo što sam od sebe ne počne skretat i proklizavat... Govoriš kako GRID ima preko 200.000 online vozača... WOW, big deal! Trackmania Nations (najnovija, izašla podjednako s GRID-om) ima preko 1.100.000 online vozača, a pogledaj kolko se GRID promovirao, a kolko Trackmania...

Nadalje, ti smatraš da su recenzije pouzdane... E pa nisu. Pogledaj s kolko je planetarno poznati IGN ocijenio FIFA-u 08 za PC - LINK - primjeti kako je "press" dao ocijenu 8.3 ???

Mislim da ću odbiti ponudu za Crohr, nije mi tolko zabavna ta igra i vjerujem da nije lagano pobijediti, no to ne znači da je igra simulacija...

Nemoj mislit da vrijeđam igru, samo sam napisao svoje mišljenje. Meni se ne sviđa, tebi se sviđa.

I za kraj, nisam skužio ovo, citiram: "@rambo, očekivano od tebe, još se čeka malog ivicuNeodlučan" Ako možeš, pojasni...

Ovako, kao prvo, Tracmania je po mom skromnom mišljenju pomalo čudna igra.. Pogledaj samo staze i mjesta utrkivanja, samo neki nadvožnjaci i visine, ništa realno.
Istina da ima puno fanova i nemam ništa protiv njih niti same igre.
Što se tiče ign-a, nemoj samo po njima gledati, navedene su i ostale top gaming stranice.
Ovo zadnje moraš malo promisliti pa se naći u tome, ili ne!

@Davor, np, svi imamo svoja mišljenja i moramo to cijeniti.
Uglavnom, ja sam svoje u ovoj temi rekao, vi dalje raspravljate ako želite.
Pozdrav, konačni od mene u ovoj temiNamigiva

17 godina
neaktivan
GRID recenzija

decki moram se umjesati u veliku obranu armora.

nas dvojica smo prvi od hrvata u gridu.na online listi smo u top 200 i osnovali smo prvi hrvatski GRID klan.

ne zanimaju me vasa misljenja,ne zanimaju me nicije recenzije,ja sam tu da probam igru i ako mi pase da je igram ili ne.

goran @ tvoja recenzija je jaaako dobra.ti si tolko arkada presel da mozes iz 5 min igranja napraviti recu.daj se skrij.

vi ostali koji tolko kipate,pogotovo ti nixass,suti samo jer si i ti igral 5 min,nemas pojma kaj je dobra igra.

igral sam nfs 9 godina,dosel je GRID i razlika je nebo i zemlja. ne zanimaju me usporedbe s sumulacijama,ovo je ARKADA,pise vam na codemastersovoj stranici, i to arkada sa jaaaako dobro fizikom + da je fizika auta savrseno unesena u igru + to da igra sadrzi svijetske staze(prave,realne,postoje zastvarno ako nekaj ne kuzhite!) i to je char da se mogu te staze voziti na arkadi sa jaaako dobrom fizikom.

zakaj spominjem staze,jer stvarnih staza na ostalim arkadama nema,a meni se neda igrati simulaciju da probam te staze,nego mi se,opet ponavljam,igra  arkada sa jaaaako dobrom fizikom.

i kad u gridu odvozite 3000 krugova online,kad vas skrse 100 puta i kad zavrsite u prvih 200 onda mi se javite.

do tad molim da sute svi oni koji igru nisu probali do ranka superstar....(a ocito da ni neznate kaj je to, i to opet dokazuje da niste pogledali kakava je cijela igra i to povlaci za sobom cinjenicu da nemrete izdati recu na temelju 5 minuta)

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

+ probajte biti u top200 sa tipkovnicom

ako je abortus ubojstvo onda je drkanje genocid :D

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
iwek kaže...

dec

do tad molim da sute svi oni koji igru nisu probali do ranka superstar....(a ocito da ni neznate kaj je to, i to opet dokazuje da niste pogledali kakava je cijela igra i to povlaci za sobom cinjenicu da nemrete izdati recu na temelju 5 minuta)

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

+ probajte biti u top200 sa tipkovnicom

Ivek, evo i tebi par korisnih linkova:

Davor
17 godina
neaktivan
GRID recenzija

Moje mišljenje je da je ova igra zaslužila malo bolju ocjenu negdje 75-80, ali to je marginalno.

Zašto?

Prvo treba pogledati igru na 2 načina: objektivni i subjektivni

Objektivno:

Odlična grafika

Dobar omjer arkade i realnosti (po meni)

prave staze i dobri auti

Ali što je tu novo? To imaju i mnoge druge igre, ova igra nije uvela ništa što je ultra posebno, novo i nikad viđeno što bi je stavilo na tron najboljih ikad proizvedenih kao ultra inovativna ili neponovljiva igra, za što se daju ocijene 90>

Subjektivno - igra je užasno zabavna i zarazna i po tome može dobiti puno veću ocijenu, ALI iako su meni akcijski filmovi sa Stevenom Segalom, Arnoldom Schwarzeneggerom (primjer) zabavni i odlični nikako ih se NE MOŽE ocijenjivati kao i neki filmski klasici koje vi i ja možda ne možemo ni smisliti i sere nam se čim čujemo njihovo ime

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2008 1:28 (Paolo2612).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
iwek kaže...

goran @ tvoja recenzija je jaaako dobra.ti si tolko arkada presel da mozes iz 5 min igranja napraviti recu.daj se skrij.

Jel shvaćaš koliko je nepotrebno uvjeravati nekoga nakon izjave poput ove tvoje iznad. Sve što ću reći, kad se Goran sakrije, budeš ti umjesto njega pisao, očito misliš da to možeš bolje... :)

iwek kaže...

igral sam nfs 9 godina,dosel je GRID i razlika je nebo i zemlja.

Odgovorit ću ti citatom, budući da nisam siguran da si sve pročitao...

Goran je napisao:

"Isto tako je GRID bolji od bilo kojeg NFS-a, ali je sto puta losija od prijasnjih Race Drivera. Da je Codemasters napravio potpuno novi serijal, rekao bih dan je igra zabavna i dao joj visu ocjenu. Oni su iznsistirali da je to dio serijala Race Driver, a to nosi tezinu za sobom."

______________________________________________________________________________________________

A sada moje mišljenje o svemu, prvo nisam ni pročitao recenziju budući da imam igru i da mi je dobra, stoga mi ne treba nikakva vodilja. Ali nakon toliko trkeljanja ovdje na forumu u vezi recenzije, reko da ju pročitam.

Nevjerojatno koliko par redova teksta i autorovog mišljenja može probuditi nezadovoljstva u glavama čitača. Pod broj jedan Goran je tamo da odigra igru i da svoj sud o njoj. Dakle, ne možeš očekivati potpuno objektivnu ocjenu jer je to stvar pojedinca. Tebi je možda igra zaslužila 99%, nekom drugome 40%... Znači, sve je stvar pojedinca.

Ja bi igri dao nešto višu ocjenu da sam ja pisao, međutim, nebi išla iznad 80-ak%... Opet, subjektivno.

Sve što je autor napisao u recenziji stoji, mislim da je dovoljno objektivno opisao igru i dovoljno dobro prikazao šta se može očekivati...

P.S.

iwek kaže...

i kad u gridu odvozite 3000 krugova online,kad vas skrse 100 puta i kad zavrsite u prvih 200 onda mi se javite.

do tad molim da sute svi oni koji igru nisu probali do ranka superstar....

Sorry faco, ja nemam odigrano do ranka superstar i nisam u prvih 500 a kamoli prvih 200.. jel smijem uopće bit ulogiran na forum u isto vrijeme s tobom?? ;)

Belji se

Don't you see their bodies burning Desolate and full of yearning Dying of anticipation Choking from intoxication
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.7.2008 9:00 (Danny_HR).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice