BUG br. 192

poruka: 62
|
čitano: 6.993
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Tko je upravu Avast ili BUG DVD br. 192
HMMC kaže...

Na zadnjem BUG-ovom dvd-u je došao besplatni arhiver KGB archiver 2,i kad sam ga instalirao Avast mi prijavi detektovan virus Win32:trojan-gen,zaražen file stubzip.exe.Kad sam kliknuo na "Move to the chest" i to dva puta jer ga je našao još jednom.Instalacija se je završila pokrenuo program cancelovao zatvorio,da otvorim drugi put a on neće kao umetnite instalacijski disk Kgb arhivera fali mu neki file.

Mene zanima o kakvom se virusu radi i mogu li ga ignorirati sa Avastom ako nije opasan.

Molim odgovor i unaprijed zahvaljujem.

Ne moraš se nbrinuti, riječ je o "false positivu"... I inače, Avast ima naviku, na žalost, neke stvari prepoznavati kao trojan, a to ćeš najčešće znati i po tome što detektiranu datoteku proglasi zaraženu upravo "Win32:trojan-gen" -> generičkim trojanom (dakle, njemu niti jednim poznatim). Da bi stvar bila bolja, KGB archiver je otvorenog koda, pa ako sumnjaš, uvijek možeš program sam kompilirati...
16 godina
neaktivan
BUG br. 192

U pismima čitatelja je stiglo pismo s naslovom poklanjanje stare opreme... dali je itko pročitao i zapitao se malo po tom stanju??? pogotovo bi se trebalo uredništvo BUG-a aktivirati u tome, jer se u potpunosti slažem s gosp. Branimirom

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice