Bug 239

poruka: 24
|
čitano: 4.358
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Bug239

cover:

era hipetera :)

(uključeno kviz Jesam li hipster? hehehe)

Tema broja: PRIJENOSNICI S IVY BRIDGE PROCESORIMA

od hardver zanimljivo novi Mac Book Pro ... 

smanjili ga na 15", izbacili optički pogon i mrežni konektor za kabel ...

opet neki zvučnici ... valjda su prekasno stigli za veliki test iz prošlog broja.

HARD-TEST: SSDovi kapaciteta 100-250 GB

stvarno puno SSD-ova .....

Igre: Guild Wars 2, Call of duty: Black ops 2 ...

Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
odjavljen
Bug239

Već? Opa.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Bug 239

Dobio ga je danas kolega s posla (pretplatnik) pa sam malo pregledao.

Od svega sam pročitao Olegovu kolumnu, pogledao malo test SSD-ova (već drugi put u par mjeseci o SSD-ima uz par SSD-ova s najnovijim kontrolerom) i to je to.

Sve skupa 15 minuta čitanja s listanjem stranica. Ništa drugo mi nije bilo zanimljivo.

Novi junaci crtanog filma su ŠUKI I PIPI
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 16:52 (Budokai).

1 0 hvala 0
17 godina
Bug 239

Kod mene ga ubacili u sanducit tocno u 3 ujutro!

\o/

Intel i5 2550K;Asus Maximus IV Gene-Z/Gen3; GSkill 2X4 Gb 1600 Mhz;Sapphire ATI Radeon 5850 1 Gb;Hdd Samsung F3 1 Tb X 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bug 239

takodjer jucer ujutro stigao ... tema je mrak {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bug 239

sletio na kioske, a kod mene u sandučiću još ništa {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bug 239

Joooj trenutno sam na moru pa ne mogu nabaviti bug...može li mi molim vas netko ukratko reći što piše o Intel SSDovima 180 GB 330 i 520 serija.

Unaprijed puno hvala!! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bug 239

koja je nagradna igra?

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug 239

odlična nagrada, Samsung Series 9 13.3" ultrabook

http://www.bug.hr/samsung/

He who dares wins.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bug 239

Novi broj je dobar i sadržajan. Meni je zanimljiva tema o laptopima s Ivy Bridge procesorima, nakon čitanja iste i sgaledavanja ponude vjerojatno ću nabaviti laptop sa Sandy Bridge procesorom (HP ProBook 17").

Nekako mi se čini da je softverska strana malo žrtvovana u ovom broju.

Igrači imaju mogućnost zaigrati World of Warplanes Closed Beta.

Stručnjak za odmaganje...

1 0 hvala 0
15 godina
Bug 239

Grrrrr....mrzim kad ovako padne vikend na kraj mjeseca jer onda odem u dućan i gledam bug na polici a ja moram čekat svog do ponedjeljka :(

Eto moje muke :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Bug 239

Evo stigao mi Bug danas.

Htio bi samo jednu napomenu staviti...došao je malo rasparan, ništa jako, samo jedna točka na zadnjoj strani, nekoliko milimetara u promjeru, i lagano je zgužvan. Ne želim i ne trebam drugi primjerak, s ovim je sve ok, samo bi htio da se ovoj službi koja mi to dostavlja javi da mi prestanu bug savijati popola kad mi ga dostavljaju. Imam veliki sandučić, u njega stane ogroman paket lijepo po punoj širini i dužini, kao što je uvijek stao i BUG do pred nekoliko mjeseci, ali odjednom se netko odlučio da je bolje da mi ga presavije po pola i tako onda ugurava u sandučić i tada nastaju oštećenja.

E pa molio bih Bugovce ako je moguće upozoriti dostavnu službu da mi to više ne rade jer za tim nema nikakve potrebe, osim što je vjerojatno dostavljaču lakše i brže ga tako zgrabiti i zatući u moj sandučić.

Na taj način mi je sada oštećen i zgužvan moj BUG, a pitanje je što će se dogoditi i DVD-u jednog dana ako s tim nastave.

Malo sam danas neispavan pa možda mrvicu pretjerujem, ali eto, samo bi volio ako se može dostavna služba upozoriti na to jer vjerujem da nisam jedini kome se to događa.

Hvala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
moderator
Re: Bug 239
Postovani, svakako cemo kontaktirati dostavnu sluzbu i upozoriti ih na ovaj propust. Odjel pretplate i distribucije
Vesna Ujaković, Odjel pretplate i distribucije
15 godina
Vesna1 kaže...
Postovani, svakako cemo kontaktirati dostavnu sluzbu i upozoriti ih na ovaj propust. Odjel pretplate i distribucije

Hvala.

15 godina
neaktivan
Bug 239

@Miro- mislio si na novi val  a napisao novi kvadrat(strip-crtači)hehehe

0 0 hvala 1
17 godina
moderator
muhaqeri kaže...

@Miro- mislio si na novi val  a napisao novi kvadrat(strip-crtači)hehehe

Fakat! Da, zbivalo se istovremeno, pa očito nisam ni bio svjestan što pišem... Tnx! {#}

Inače, bio je jedan strip album ispunjen stripovima iz tog perioda (M.Ilić, I.Kordej, K.Zimonić...), jedan od stripova za temu je ima pjesmu od Buldožera... Nemam pojma jel ga još uvijek imam negdje, ali on mi je ostao u sjećanju (bio mi je vrlo drag), kao jedan od simbola tog vremena, pa valjda jedno s drugim sam ovaj grafičarski "pokret" pretpostavio svemu ostalom.

...
17 godina
neaktivan

Koje bacanje stranica na "hipstere". Nisam mogao vjerovat, bespotrebno i više za neki OK, Teen ili takav casopis. Uzasno glupo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 21:09 (mislav_01).
17 godina
Bug 239

haha kak mi je drago da se apple odlucio u svoji retina book ubacit samsung SSD 830 serije a ne ocz intel i sl razvikana imena.

PA nije apple glup , ipak su ti SSD najpouzdaniji i nesjetno losiji od konkurenata a najvaznije ne kvare se skoro nikad...

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.10.2012 23:13 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bug 239

evo upravo sam ga procito do kraja, i mogu rec da ovo s hipsterima stvarno nema smisla. 10 stranica bedastoca i programa za hipicare.... jednostavno blaaah

Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

Ja sam onako uzeo novi bug na kisosku nisam ni gledao sto je na prvoj stranici (reko dajte novi BUG jer sam zurio), putovo busom bio za ZG pa da imam sta citat, a kad ono maksimalna retardacija za temu broja. Definitivno najgori BUG ikad. Da sam vidio da su fucking hipsteri, tema broja ne bi ga nikad kupio. 

Tolko je loša tema broja da sam morao ovo jos jednom rec {#} Ona slika neke lopate i sada modni detalji i sta nose hipsteri stvarno cija god je ideja bila, pa makar i bilo pomalo ismijavanje, objasnite mu da nas ne zanimaju modni detalji u casopisu o racunalima i tehnici.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 17:20 (mislav_01).
13 godina
odjavljen
Bug 239

Ovaj broj baš i nije tako loš,ali je puno lošiji od drugih brojeva prije njega.

Zašto?

Pa ovako-poveselim se laptopima sa IB procevima jer i sam kupujem novi laptop-i što vidim? Vidim da su Bugovci uzeli nebulozne cijene (ponegdje i 1000 kn???? skuplje nego u drugim trgovinama) i stavili ih u časopis. Ok,sve 5 ako su to cijene u trgovinama odakle su došli,ali bar bi Vi trebali znati koristiti nabavu.net i navesti cijene od i do.

Drugo-hipsteri. Koliko vidim,nisam jedini kojemu ovo smeta-ako se isfuravate na te tupave subkulturne skupine,pokrenite ponovno Enter i tamo trpajte te gluposti. Kad smo već kod Entera,on i jest propao jer je pretvoren u časopis za djecu i tinejđere,a i Vi ste krenuli tim putem od prošlog broja (Android aplikacije za djecu?!) te ste uništili puno dobrog papira sa tim hipster smećem. Ako već nemate ništa pametno za popuniti te stranice,pronjuškajte po temi u kojoj čitaoci predlažu što da bude u slijedeće broju,vratite i proširite Malu školu i Samogradnju.

Jer ovako će te se nasukati kao i Enter, a Hrvatska će izgubiti svoj najbolji IT časopis.

Tako da,u ime nas čitalaca, preklinjem Vas,nemojte to raditi od Buga.

Na sve ostalo nemam primjedbe.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
Moj PC  
7 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

Korisna recenzija SSD-a, korisna recenzija laptopa, ali brate...HIPSTERI?! Nemam riječi... Na moju preveliku žalost, jedino suvislo što mogu sročiti na tu temu u Bug-u je: WTF?! (ubacite facepalm po želji).

The Chinaman is not the issue here!!!
15 godina
Abatwa kaže...

Korisna recenzija SSD-a, korisna recenzija laptopa, ali brate...HIPSTERI?! Nemam riječi... Na moju preveliku žalost, jedino suvislo što mogu sročiti na tu temu u Bug-u je: WTF?! (ubacite facepalm po želji).

Vidim svi pljuju po temi broja, pa da se vidi ipak da postoji i pokoja osoba kojoj je tema ok.

Eto ja nisam imao pojma o tome ništa, i tema mi je sasvim korektna. Naravno da bi više volio čitat o nekim drugim stvarima, ali tema je skroz ok, zanimljivo mi bilo jer mi je to nešto novo i saznao sam dosta stvari koje nisam pojma imao.

13 godina
neaktivan

Pa imaš masu subkultura koje nekako utječu na kreiranje trendova, ali im nije mjesto u Bugu, ma što mi izmišljali o tome. Što točno smo saznali? Da koriste i-proizvode. Da koriste stare fotiće. Da koriste staru opremu. Da koriste Instagram. Ima li među time ma i jedan podatak vrijedan spomena?!

Instagram je jedini -donekle- vrijedan spomena čisto kao kuriozitet svijeta fotografije, ali to koriste i drugi ljudi, pa opet nema smisla to pripisivati njima. Stare fotiće voli MASU ljudi, ali umjesto da se napravi tema 'analogna fotografija', mi čitamo o nevjerojatno beznačajnoj manjini koja to koristi.

Sve što trebaš znati o bilo kojem trendu je da se isfuravaju na ono što je trenutno 'hip' iliti 'in' i da će preksutra furati nešto skroz deseto jer je to u tom trenu 'hip'.

Najjače mi je to sa Holgama. Znam jednog lika koji koristi Fujijev fotoaparat koji izgleda kao analogni, ali zapravo je obični digitalni kompakt. Naravno da ga nosi ponosno istaknutog na prsima ovješenog o stari foto-remen. Eto...to je ta sorta. Fejkeri i no-liferi, po naški, jelte...

Ma loše...

EDIT: Sad mi pade napamet... Što niste imali temu 'Ekipa koja nosi Puma tenisice' kad su ih svi nosili? Ipak je to isto bio relevantan trend jedno dvije godine gdje je zasigurno dio njih koristio i kompjuter i fotić (možda i analogni!), a neki su čak možda imali i Palm...

The Chinaman is not the issue here!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 21:12 (Abatwa).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice