Bug 235

poruka: 28
|
čitano: 4.162
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bug 235

Evo nakon što procitah novi bug mogu reci da je nakon par skroz nezanimljivih brojeva ovaj bas dobar.

Samo tako nastavite i zanimljive teme pogađajte.

evo par tema, hakiranje smartfona, izrada aplikacija za smartfone, testovi diskova, graficka, tv kartica, dobra nagradna igra, all in one racunala, extenzije za chrome itd itd..

pozz

cover cover
wat?
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 10:30 (kokek).
Moj PC  
12 0 hvala 10
16 godina
Bug 235

slike, malo vise detalja?

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Bug 235

jesam

wat?
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 10:31 (kokek).
14 godina
neaktivan

Broj mi djeluje zanimljiv, ako bude u rangu zadnjeg biće super.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
Bug 235

Danas je i meni došao na kućnu adresu prvi pretplatnički primjerak. Prvotno listanje je izazvalo oduševljenje člancima i temama. Ovo je jako zanimljiv broj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WackyZG kaže...

Danas je i meni došao na kućnu adresu prvi pretplatnički primjerak. Prvotno listanje je izazvalo oduševljenje člancima i temama. Ovo je jako zanimljiv broj.

Me to, prije 15 min na posao :)

16 godina
Bug 235

Opa, svaka čast na dostavi. Već u 7 ujutro je bio kod mene pred vratima {#}

1 0 hvala 1
16 godina
Bug 235

op op dobio ga danas, ali ovaj put u perfektnom stanju! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 235

ima na kioscima ili još ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
moderator
mamutarka kaže...

ima na kioscima ili još ne?

Poštovani, na većini kioska će biti u četvrtak 31.05.2012.

Pozdrav

Vesna Ujaković

Odjel pretplate i distribucije

14 godina
Bug 235

Razočaranje, što više reći. Ni jednog slova o izlasku Ubuntu 12.04 LTS-a? Ok, Linux korisnici su manjina i nismo interesantni ali da nije bilo moguće uvaliti barem par rečenica u novosti.

Uredniče shame on You. Iz protesta ostali sadržaj u ovom broju neću ni pročitati.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...

0 0 hvala 0
17 godina
Bug 235

1. put da sam dobio Bug doma prije kioska {#}

dosao je kurir vec u 7 h , ali tek ga sad nabrzak..prolistavam kad sam dosao doma

s posla  , pohvale redakciji {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 16:47 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bug 235

U temi za Bug broj 234 sam se zalio da Bug zbilja cudno smrdi, ali moram priznati da se ovaj broj ne osjeti ni priblizno kao prosli. Dakle zadnji put sam ocito dobio neki pokvareni primjerak {#}

http://igrali.wordpress.com

0 0 hvala 0
17 godina
Bug 235

bug nas oce drogirat {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
I meni je isto nesto neobicno brzo stigao ovaj mjesec.
www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
neaktivan
Bug 235

Kako Ubuntu teško ulazi u BUG, tako ni OSX, a ni Apple nijedobar gost na stranicama.

Napravi se tema all-in-one računala, a iMac malo u čušku spomenu.

Još mi jedna stvar nije jasna kod reagiranja na dnu izvjesni Marko ima govor mržnje. Nije mi jasno kako netko može gajiti emocije prema firmi (...ne volim ništa od Apple-a...).

Mora se biti poremećen.

Uz sav trud djelatnika BUG-a nekako osjećam lagani pad kvalitete. Dio časopisa izgleda kao katalog na velesajmu. Tu i tamo koji dobar tekst (kolumne uvijek pročitam).

Kod USB TV prijemnika nekome bi ruka otpala kad bi napsao koji operativni sistemi su podržani. Uvjek se može reći, imaš internet, ali koji će mi vrag onda časopis ionako sve mogunaći na netu. Te stranice su mogli napuniti s reklamama i nešto i zaraditi.

Malo mi je čudna tema hakiranje smartfona, valjda slijedi nastavak: Hakiranje bankovnih servera, kao i podržavanje ilegalnih programa (preko Cydije, mada ni Android nije zaobiđen) uz obaveznu napomenu kako se sve radi na vlastitu odgovornost.

O Bože, opet harddiskovi i nezaobilazna lepeza firmi koji ih šalju na "testiranje" (sigurno je provizija dobra). Nije jasno koliko se može još unaprijediti HD (jedino sućelje ubrzati).

Stvarno malo razočaraje, a moram i primjetiti kao ni naslovnice nisu na nivou nekadašnjih (valjda se tanica igra u pauzi).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bug 235

Iako sam pretplatnik, ovo mi je već treći mjesec zaredom da je BUG već došao na kioske, a ja ga još nisam dobio poštom {#}

Ne znam ima li mi više smisla biti pretplatnikom kada se na kioscima ranije može kupit BUG?!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bug 235

sutra je bug moj {#}

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Bug 235

Meni danas nije stigao,nadam se da će sutra. Već mi mjesecima stiže dan nakon što ga dobiju pretplatnici u Zg,ne kužim u čemu je sad problem.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
JohnDoe984 kaže...

Iako sam pretplatnik, ovo mi je već treći mjesec zaredom da je BUG već došao na kioske, a ja ga još nisam dobio poštom {#}

Ne znam ima li mi više smisla biti pretplatnikom kada se na kioscima ranije može kupit BUG?!

Da ima smisla jer te kosta puno manje.

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562
14 godina
moderator
JohnDoe984 kaže...

Poštovani, reklamaciju o kašnjenju i nedolasku Bug br. 235 smo proslijedili odgovornima u dostavnu službu.

Javit ćemo Vam se sa povratnom informacijom.

Pozdrav

Vesna Ujaković

Odjel pretplate i distribucije

17 godina
Bug 235

Meni se non stop dogadja da mi kasno stize (najcesce dan nakon sto dodje na kioske). Evo, vec je prvi u mjesecu, a jos ga nisam dobio.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!

0 0 hvala 0
14 godina
tnakir kaže...

Meni se non stop dogadja da mi kasno stize (najcesce dan nakon sto dodje na kioske). Evo, vec je prvi u mjesecu, a jos ga nisam dobio.

Javi se na pretplata@bug.hr

Reći će ti koji je problem,ako treba i još jednom dostaviti časopis..Barem su tak meni radili..:)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
17 godina
alen4430 kaže...
tnakir kaže...

Javi se na pretplata@bug.hr

Reći će ti koji je problem,ako treba i još jednom dostaviti časopis..Barem su tak meni radili..:)

Ma nije problem. Glavno da dodje. Dan dva prije ili poslije - skroz nebitno.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
14 godina
Bug 235

Shiiit,dosao novi broj a ja na prokletom terenu,f..ck!!!

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug 235

Mislim da tema broja nije mogla biti bolja, kao kec na desetku :)

Ne postoje naši stalni prijatelji i naši stalni neprijatelji, postoje samo naši stalni interesi. Winston Churchill
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bug 235

da, tema broja pogođena maksimalno! sve nedoumica koje sam imao u vezi root-a sam s ovim brojem riješio! svaka čast, odličan posao!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug 235

Zamolio bi Davora Šuštića da prestane grist nokte i da sredi zanoktice.

Prvo i osnovno, grist nokte nije higijenski odnosno zdravo zbog silnih bakterija koje se sakupljaju ispod noktiju, druga stvar, ružno izgleda na jednom odraslom čovjeku, a treća i u ovome slučaju najbitnija stvar, čovjek radi u novinarstvu gdje mu se nokti snimaju sa vrlo finim fokusom što i nije baš divan prizor.

No hard feelings Davorić, samo savjet. {#}

Ni ja nisam savršen, naravno, ali se trebamo trudit to bit.

Kao što i drugi govore, dobre teme u novom broju, ali očekivao sam više hardveraja. No bit će valjda u sljedećim brojevima..

Samo naprijed BUG {#}

MiR
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.6.2012 22:28 (Omerta23).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice