Hm. cini mi se da mi je postar opet maznuo primjerak!! Uvijek dodje 28. i sada ga nema.. grrrrrrrr..
Zato ljepo odeš u poštu i kažeš im da ti ne nose poštu na kućnu adresu nego da ćeš si tjedno ili mjesečno sam podić je u pošti, i rješena stvar :P
Hm. cini mi se da mi je postar opet maznuo primjerak!! Uvijek dodje 28. i sada ga nema.. grrrrrrrr..
Zato ljepo odeš u poštu i kažeš im da ti ne nose poštu na kućnu adresu nego da ćeš si tjedno ili mjesečno sam podić je u pošti, i rješena stvar :P
Može li mi netko odgovoran (g. Ždrnja, uredništvo?) odgovoriti što u broju za 11.mjesec 2010. godine radi članak o Kaspersky Antivirusu 2010 (izašao 24.6.2009.)???
Verzija 2011 je već odavno vani, a Vi pišete o prošloj??? WTF???
Znači, tekst o Norton IS 2011 ili o Comodo IS 5 možemo očekivati krajem slijedeće godine?
Stvarno? Nisam još stigao kupiti. Kakav FAIL!
Sigurnosni software je zapostavljen u BUG-u, to je definitivno, ali uglavnom zbog nezainteresiranosti čitatelja, koliko je samo negodovanja bilo na temu broja o av programima...
Ionako sam navikao na to da nešto o nekom AV softwareu pročitam svakih 5-6 mjeseci.
@(s)izgoreo:
U temi "što želite čitati u BUG-u" bi se netko trebao javiti da bi bilo dobro malo više o sigurnosnom softwareu.
Dobar broj. (bar moj broj :))
Znači, tekst o Norton IS 2011 ili o Comodo IS 5 možemo očekivati krajem slijedeće godine?
Mogu definitivno potvrditi da je NIS 2011 bio u beta fazi kada su testirali antiviruse. Za ostale ne znam. Na koji datum je objavljen KIS 2011?
Valjda im treba vremena da sve to testiraju. I ruku na srce, koliko vidim, IS-ovi koji nose broj 2011 ne donose Bog zna sto novog.
ah, kavica, duvan i bug, kombinacija koja padne ko budali samar :)
Nocas sam sanjao da si kartoniran
Evo baš sam prelistao novi broj, i ima puno zanimljivih stvari, a pogotovo mi se sviđa samogradnja.
Htio bih pitati bugovce gdje su kupili samoljepljivu foliju na koju se moe printat? Hvala unaprijed na odgovoru.
Sto u novom bugu nema u stalnoj kelekciju avg i avire?
Evo baš sam prelistao novi broj, i ima puno zanimljivih stvari, a pogotovo mi se sviđa samogradnja.
Htio bih pitati bugovce gdje su kupili samoljepljivu foliju na koju se moe printat? Hvala unaprijed na odgovoru.
Ima u svakoj knjižari kupiti.
Sto se tice testa volana, napisali su da se Thrustmasterov Ferrari GT moze kupiti u H2 Shopu a na web stranici te trgovine toga volana nema... Isto tako postoje dvije verzije volana - skuplja s force feedbackom i jeftinija bez. Oni su uredno stavili da taj volan ima stvarni force feedback a testirali su jeftiniju verziju pa sad vi meni recite ko je ovdje lud, a ko zbunjen.
Sve lijepo,sve divno, sve krasno, ali nije mi jasno...
Mobiteli: Apple iPhone4 i konkurenti, njih 10 točno i niti jedan od tih 10 nije Samsung Galaxy S (u niti jednoj od nekoliko postojećih varijanti, a zato HTC Desire dolazi u čak dvije nove...)
Baš sam danas prije nego sam kupio Bug pogledao bug video gdje kao iPhne killera uspoređuju novu 4vorku i 'stari' HTC Desire koji su ranije uspoređivali sa 3GS-om. I kažem ajde neću komentirat. Pored činjenice da je usporedba načinjena prilično 'noobovski' i nekako dječije ('iPhone ima 300k appova, a Android 100k znači 1:0 za iPhone') bilo je dovoljno dovoljno onih koji su primjetili da postoje i noviji Android mobiteli i da je jedan od njih i Samsung Galaxy S, OK... Ali sada u TISKANOM IZDANJU navesti 10 iPhone 'konkurenata' (konkurenata maj Ass) među kojima su neki totalni outsajderi i istovremeno izostaviti Samsung Galaxy S?!?! U čemu je problem? Ko tu koga? Mora biti neka pozadina svega toga. To da Dragan Petric nije čuo za Samsung Galaxy S sigurno nije razlog. Da li je Galaxy S toliko star, loš i 'out' da ne zaslužuje biti među 'fantastičnih 10' ?!?! Hmmm... Neko mu je iz Europatrade-a stao na žulj? Nisu mu dali Galaxy-ja na testiranje par tjedana pa im na ovaj način pokazuje figu?
Dakle?
Sve lijepo,sve divno, sve krasno, ali nije mi jasno...
Mobiteli: Apple iPhone4 i konkurenti, njih 10 točno i niti jedan od tih 10 nije Samsung Galaxy S (u niti jednoj od nekoliko postojećih varijanti, a zato HTC Desire dolazi u čak dvije nove...)
Baš sam danas prije nego sam kupio Bug pogledao bug video gdje kao iPhne killera uspoređuju novu 4vorku i 'stari' HTC Desire koji su ranije uspoređivali sa 3GS-om. I kažem ajde neću komentirat. Pored činjenice da je usporedba načinjena prilično 'noobovski' i nekako dječije ('iPhone ima 300k appova, a Android 100k znači 1:0 za iPhone') bilo je dovoljno dovoljno onih koji su primjetili da postoje i noviji Android mobiteli i da je jedan od njih i Samsung Galaxy S, OK... Ali sada u TISKANOM IZDANJU navesti 10 iPhone 'konkurenata' (konkurenata maj Ass) među kojima su neki totalni outsajderi i istovremeno izostaviti Samsung Galaxy S?!?! U čemu je problem? Ko tu koga? Mora biti neka pozadina svega toga. To da Dragan Petric nije čuo za Samsung Galaxy S sigurno nije razlog. Da li je Galaxy S toliko star, loš i 'out' da ne zaslužuje biti među 'fantastičnih 10' ?!?! Hmmm... Neko mu je iz Europatrade-a stao na žulj? Nisu mu dali Galaxy-ja na testiranje par tjedana pa im na ovaj način pokazuje figu?
Dakle?
Ja mislim da je sve jasno kada se pogledao kako je Bug preplavljen reklamama za iPhone!
Može li mi netko odgovoran (g. Ždrnja, uredništvo?) odgovoriti što u broju za 11.mjesec 2010. godine radi članak o Kaspersky Antivirusu 2010 (izašao 24.6.2009.)???
Verzija 2011 je već odavno vani, a Vi pišete o prošloj??? WTF???
Pozdrav,
U trenutku pisanja članka distributer je distribuirao verziju 2010, tako da smo istu dobili na puni test. Prema informacijama od distributera, upgrade na verziju 2011 je besplatan za korisnike koji su kupili 2010.
Tekst o ostalim paketima biti će, nadam se, ipak prije kraja sljedeće godine :)
Pozdrav,
Bojan
Može netko napisati koliku je ocjenu dobila F1 2010?
Može netko napisati koliku je ocjenu dobila F1 2010?
90%
ljudi. imam pitanje vezano uz časopis. danas sam u varaždinu u KAUFLANDU htio kupit BUG, i kad tamo od 20 časopisa nađem samo 1 NEOTVOREN i u kojem unutra ima BUG DVD-a.
kad dođem do kase tamo mi neka otvori bug i izvadi DVD i kaže ako želim DVD da ga moram platit 5kn više.
WTF??????????????????????? 5kn dat a preko kase neki dučanćić u kojem ljepo zapakiran bug sa DVD-om i svime.
pa me sad zanima kako je moguče da se po nekim dučanima BUG prodaje kako se njima digne ona stvar? ili je to neki poseban slučaj samo u VŽ-u.
ljudi. imam pitanje vezano uz časopis. danas sam u varaždinu u KAUFLANDU htio kupit BUG, i kad tamo od 20 časopisa nađem samo 1 NEOTVOREN i u kojem unutra ima BUG DVD-a.
kad dođem do kase tamo mi neka otvori bug i izvadi DVD i kaže ako želim DVD da ga moram platit 5kn više.
WTF??????????????????????? 5kn dat a preko kase neki dučanćić u kojem ljepo zapakiran bug sa DVD-om i svime.
pa me sad zanima kako je moguče da se po nekim dučanima BUG prodaje kako se njima digne ona stvar? ili je to neki poseban slučaj samo u VŽ-u.
Nisam nikad cuo za to! Neka trgovina ocito radi na svoju ruku!
I u kauflandu u Velikoj Gorici ista stvar. Nijedan bug nema dvd uza se (kao ni drugi informatički časopisi). Nisam ni pokušao kupiti, ali pretpostavljam da bi i meni ponudili da kupim dvd.
I love the smell of lawsuit in the morning.
I u kauflandu u Velikoj Gorici ista stvar. Nijedan bug nema dvd uza se (kao ni drugi informatički časopisi). Nisam ni pokušao kupiti, ali pretpostavljam da bi i meni ponudili da kupim dvd.
trebao bi bug napisati jednu tužbicu kauflandu
Svaki Bug ide zajedno sa DVD-om i cijena mu je 35 kn.
Nikakvo odvajanje DVD i dodatno naplacivanje ne dolazi u obzir.
Provjeriti cemo sta se dogadja sa Kauflandom u Varazdinu i upozoriti ih na neispravnu prodaju.
Hvala Vam za informaciju
Svaki Bug ide zajedno sa DVD-om i cijena mu je 35 kn.
Nikakvo odvajanje DVD i dodatno naplacivanje ne dolazi u obzir.
Provjeriti cemo sta se dogadja sa Kauflandom u Varazdinu i upozoriti ih na neispravnu prodaju.
Hvala Vam za informaciju
na nema nikakvih problema. ali od svih časopisa/novina uvjek 2. dana u mjesecu kada preko student servisa sjedne plača odlazim do prve prodaje u kojoj prodaju BUG-ić da ga prelistam, kad ono, uz klasičnu tjednu/mjesečnu kupovinu, naletim na takvo nešto. da je neki škart od časopisa/novina nikome ništa.
ali nemogu mi tako dirat omiljeni časopis.
Pitanje za gospodina B. Ždrnja.
Što od sigurnosnog softwarea možemo očekivati u BUG-u i kada?
Nešto o firewall-ima ili možda napokon pokoju riječ o Comodovim sigurnosnim rješenjima?
ma šta ti je. kao što sam več rekao, odmah preko kase je neka mala trgovina samo sa novinama i časopisima. i tamo je sve ljepo zapakirano i sa dvd-om
samo, što sam prekasno saznal za to..... ko je bio pametan kad su bile nagradne igre mogao je tamo doči i prepisat kodove i sa 1 bugom kupljenim imao bi preko 20-30 kodova :D :D :D
možda bi barem dobio majcu jer bi u refakciji mislili da sam fanatik pa ih kupujem šakom i kapom :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nešto o firewall-ima ili možda napokon pokoju riječ o Comodovim sigurnosnim rješenjima?
Pozdrav,
Ovo su sve dobri prijedlozi o kojima ću porazgovarati s Mirom, pogotovo firewalli o kojima bi se dalo napraviti i veći tekst uz, naravno, bolji test da se točno vidi što koji radi, kako i koliko dobro.
Što se tiče pojedinačnih paketa, biti će uskoro još koji članak o nekim AV proizvodima (novima ;-), a Comodo također namjeravam obraditi vrlo skoro jer je malo nezasluženo bio zapostavljen.
Pozdrav,
Bojan
Novi broj je super, ali bih mi je bilo čudno što je gosp. Radešić napisao o Dead Spaceu. U najvi Dead Spacea 2 je napisao kako Dead Space nije previše dobrih kritika dobio i kako je DS2 šansa da se developeri iskupe za loš original koji je velik broj ljudi popljuvao.
Nije mi jasno kako to developeri imaju priliku za popravni ako je prvi DS dobio jako dobre ocjene i bio dobro prihvaćen od strane igrača. Ako se redakciji BUG-a nije svidio ne mora značiti da se i drugima nije svidio.
Dead Space metacritic:
PS3: 88
X360: 89
PC: 86
BTW, jako mi je zanimljiva 161. str. mora da će to biti BUG desetljeća
Pozdrav,
Ovo su sve dobri prijedlozi o kojima ću porazgovarati s Mirom, pogotovo firewalli o kojima bi se dalo napraviti i veći tekst uz, naravno, bolji test da se točno vidi što koji radi, kako i koliko dobro.
Što se tiče pojedinačnih paketa, biti će uskoro još koji članak o nekim AV proizvodima (novima ;-), a Comodo također namjeravam obraditi vrlo skoro jer je malo nezasluženo bio zapostavljen.
Pozdrav,
Bojan
Poslao sam pismo prije par mjeseci uredništvu te sam dobio odgovor. Odgovor je bio da je ta tema povremeno u fokusu, ali za one malobrojne.
Mislim da je, barem na forumu, veliki interes za tu tematiku te bih bio zahvalan za skoriji članak.
Uz test firewallova mislim da biste trebali obuhvatiti i HIPS komponentu te tim putem spomenuti nekoliko najboljih programa.
Comodo sam predložio jer je iznimno popularan na našem forumu (i sam ga koristim).
Htio sam još čestitati na odličnom članku iz teme broja BUG-a 206 ("izrada i preprodaja virusa") koji me se dojmio.
Hvala na odgovoru.
Pozdrav
Zanima me zašto samo 5 (pet) procesora od intela, nema po meni najboljeg jeftinog procesora intel pentium g9650 (jedino ako se više ne prodaje, ali imaju isto jeftiniji modeli od i3xxx), a kod testiranih mislim ako su intel i amd djalili mjesto najboljeg, a intel osjetno jeftiniji, onda je i i530 mogao isto tako stajati uz amd x3 (od kojeg je osjetno bolji). STOP