Koje če teme biti br.196,izlazi za pet,šest dana.
Koje če teme biti br.196,izlazi za pet,šest dana.
Malo uranjeno,ali se netrba odma pjeniti.
Bug izlazi za nekoliko dana.
Ekipa - dajte se malo smirite! Nemojte spamati bez veze...
Tema broja: Nadogradnja računala
Hardtest: Monitori od 20 - 24 inča
Hardtest: Web-kamere
A tko ti je kriv kad ne paziš...
rofl ako je ovo istina sto si napisao, ostavi se ti racunala i stvari vezanih za njih...A zadovoljstvo da ti priopce da BUG niti taj programcic nije odgovoran za to sto se dogodilo cu ostavit nekom drugom :)
Bugovci, koji je zadnji datum za ulazak poslanog desktopa u izbor za desktop mjeseca?
Ako nešto ne znaš nemoj to ni raditi.
Nitko te nije silio da probaš program.
Ali ti si svjestan da ti može naškoditi i niko ti ga nije dao u ruke i rekao ti evo koristi se njime i ti se moraš koristit tim programom. Isto ko da ja upalim bembaru od starog i kao ja se želim vozit s njim kad vidiš ono prvi stup je moj.. I kada me pita zašto sam ja to napravio? ja mu kažem, a kada nisam znao vozit auto, nikad ga nisam vozio i neznam niš o tome..
Sam si si kriv nitko te nije tjerao da overclokaš grafičku.
Točno. Taj program je kriv što je tebi crkla grafička,ali zato što si vjerojatno pretjerao s taktovima ili nisi pazio na temp.
Nije kriv ni BUG ni tvorac programa ni nitko treći. Sad ćeš po istoj logici ti tužit Mirnovec pirotehniku ako ti petarda eksplodira u ruci zato što je nisi bacio.
Sad ti kao ideš na sud,a tamo ćeš dat para koliko i za 295 GTX u Triple SLI.ju. Nemoj bit glup.
Ma izgubit ces para i para na sudu a parnicu nes dobit,moga bi se okladit kao i vecina na forumu...
@Skywalker
295-ica nemoze u triple sli, moze samo u dual (sta vec ionako je) ili u quad (dodas jos jednu 295-icu)
Ali taj program je freeware, mogao si ga skinuti s neta. bug ti je samo ustedio download.
I kad si vec isao u OC, to si radio na svoju ruku, nije tebi program nista sam OC-ao. Morao si rucno osposobiti overclocking u programu, isto tako morao si rucno overclockati. Znaci, ti si odgovoran za posljedice.
Mozes uzeti i čekić pa razbiti comp. Sta ces onda, tuziti prodavača čekića?
Mislim da nije pametno da ulazis u sudske sporove, samo ces na kraju nabiti sebi trosak spora, a za te pare mozes fino kupiti novu grafu i sta ja zna sta jos.
EDIT: Ti nas ovdje guzis redom?
Ma izgubit ces para i para na sudu a parnicu nes dobit,moga bi se okladit kao i vecina na forumu...
@Skywalker
295-ica nemoze u triple sli, moze samo u dual (sta vec ionako je) ili u quad (dodas jos jednu 295-icu)

Jutros stigao poštom, poboljšali su dostavu zapretplatnike unutar nekoliko mjeseci. Nekad sam znao dobiti po tri do četri dana kasnije nego što izađe na kioske. Neke od tema hard-test monitori 20,22,24 inča, web kamere, sajmovi MWC 2009 Barcelona, tema broja nadogradnja računala. Na DVD-u: Flash CS4, Facebook-dodaci za rad, transformacijaXP u 7...

Još jedan odličan Bug!
Sve pohvale na temu broja.
Evo sada sam ga dobio i odličan je.. baš su ljepo napravili glavnu temu.. Onaj ko nije ništa znao o tome je dosta toga mogao lako naučiti, bez problema.
Sve pohvale Bugovcima!!
p.s. Samo nastavite tako..
Hehehe dobio sam dva dual layera, izgleda da je netko dual doslovno shvatio kad je pakirao.
Hehehe dobio sam dva dual layera, izgleda da je netko dual doslovno shvatio kad je pakirao.

Htio bi samo ubaciti mali komentar na temu broja.
Jednom riječju ODLIČNO.
Jako sam zadovoljan izborom teme i tekstom napisanim uz istu. Naravno ne bi bilo zgorega da je nešto opširnija ali ona je srž definitivno objašnjena i obrađena.
Ovakve teme me podsjete zbog čega kupujem BUG. Šteta što češće nisu slične tome.
To je prva i jedina tema koju sam do sada pročitao u ovom broju, i samo zbog toga mi već nije žao novca.
Dovoljno mi je i ovo da kažem...
Svaka čast. Dobar broj. :)
Jutros stigao poštom, poboljšali su dostavu zapretplatnike unutar nekoliko mjeseci. Nekad sam znao dobiti po tri do četri dana kasnije nego što izađe na kioske. Neke od tema hard-test monitori 20,22,24 inča, web kamere, sajmovi MWC 2009 Barcelona, tema broja nadogradnja računala. Na DVD-u: Flash CS4, Facebook-dodaci za rad, transformacijaXP u 7...