Bug 196

poruka: 37
|
čitano: 7.392
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Bug 196

Koje če teme biti br.196,izlazi za pet,šest dana.

Da su svi bogati, nitko nebi krao!!!!!!! ______________ Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Bug 196
a pričekaj par dana pa će objavit
16 godina
protjeran
Khidht_men kaže...

Koje če teme biti br.196,izlazi za pet,šest dana.

jos jedna malo "cudna" tema, ma zasto ne pitas sta ce biti 10 godina sa bug, ja ti kazem da ce se zatvoriti redakcija zbog ovakvih retard grupa i da ce svi koju su usko povezani sa redakcijom biti poslani u najblize ludnice, ma ljudi dajte se malo vise koncetrirajte i bolje razmislite dva puta ne ne bolje 1o puta nego nesto izjavite!!
Intel e5200 3.0 GHz, ati 4850, Hitachi 160GB, MB ECS P43T-A2, 4GB Buffalo, fortron 400W ,Xp sp3
16 godina
neaktivan
Bug 196

Malo uranjeno,ali se netrba odma pjeniti.

Da su svi bogati, nitko nebi krao!!!!!!! ______________ Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 196

Bug izlazi za nekoliko dana.

Koja pila? Naravno,motorka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Bug 196

Ekipa - dajte se malo smirite! Nemojte spamati bez veze...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bug 196

Tema broja: Nadogradnja računala

Hardtest: Monitori od 20 - 24 inča

Hardtest: Web-kamere

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
// je je, nažalost BUG 195 je bio bolji od ovog novog, a najgore od svega, stavili su na DVD novi program RivaTuner 2.22 pa ja poletio da nabrijem svoju grafulju, kad izgleda da mi je dotična crkla, zahvaljujuć gore navedenom programu. Sad neznam dal da prvo tužim BUG il ove koji su napravili taj RivaTuner ??? Sada moram gledati neku novu grafulju za kupit, nadam se da će barem to biti tema u broju 197 ...
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
17 godina
Bug 196

A tko ti je kriv kad ne paziš...

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

rofl ako je ovo istina sto si napisao, ostavi se ti racunala i stvari vezanih za njih...A zadovoljstvo da ti priopce da BUG niti taj programcic nije odgovoran za to sto se dogodilo cu ostavit nekom drugom :)

17 godina
neaktivan
/ / je je to su priče za malu djecu, evo tebi korisniče program za overklokanje, al pazi mi nismo odgovorni za posljedice... to ti je kao da daš malom djetu pištolj i da mu kažeš da nisi ti odgovoran za posljedice. Ja kao obični korisnik se kužim u grafulje isto kao i malo djete u pištolje. Nije fer !!!
17 godina
Bug 196

Bugovci, koji je zadnji datum za ulazak poslanog desktopa u izbor za desktop mjeseca?

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tvoj problem što se ti ne znaš koristiti programom.

Ako nešto ne znaš nemoj to ni raditi.

Nitko te nije silio da probaš program.
www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community
16 godina
neaktivan
Bug 196

Ali ti si svjestan da ti može naškoditi i niko ti ga nije dao u ruke i rekao ti evo koristi se njime i ti se moraš koristit tim programom. Isto ko da ja upalim bembaru od starog i kao ja se želim vozit s njim kad vidiš ono prvi stup je moj.. I kada me pita zašto sam ja to napravio? ja mu kažem, a kada nisam znao vozit auto, nikad ga nisam vozio i neznam niš o tome.. Izlanuo se

Q6600 (3.0Ghz), BigTyp 120vx, 8800gt, 2GB ram, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 196

Sam si si kriv nitko te nije tjerao da overclokaš grafičku.

Koja pila? Naravno,motorka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
// To dal sam ja u pravu il nisam, to će odlučit sud, a ja ću samo iznijeti činjenice, a to jest da mi je krepala grafulja nakon što sam koristio program koji sam kupio na BUG ovom DVDu. Vidim da vam je svejedno za moju grafulju i svi me želite samo oprati po sistemu što diraš kad se nekužiš u to, ali kada bi to tako bilo dragi moji onda nitko od nas nebih ništa ni kupovao. Moje je samo da dokažem da je moja grafulja krepala baš izričito zbog toga što sam koristio baš taj program. A to valjda neće biti problem, budući da sam cijeli postupak "slučajno" zabilježio u audio-video formatu, što će biti jako dobar dokaz na sudu.
17 godina
Bug 196

Točno. Taj program je kriv što je tebi crkla grafička,ali zato što si vjerojatno pretjerao s taktovima ili nisi pazio na temp.

Nije kriv ni BUG ni tvorac programa ni nitko treći. Sad ćeš po istoj logici ti tužit Mirnovec pirotehniku ako ti petarda eksplodira u ruci zato što je nisi bacio.

Sad ti kao ideš  na sud,a tamo ćeš dat para koliko i za 295 GTX u Triple SLI.ju. Nemoj bit glup.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 196

Ma izgubit ces para i para na sudu a parnicu nes dobit,moga bi se okladit kao i vecina na forumu...

@Skywalker   

295-ica nemoze u triple sli, moze samo u dual (sta vec ionako je) ili u quad (dodas jos jednu 295-icu)

Je, je, aha!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
// ma ljudi samo se zezam s ovim sudom. ma neka je crkla grafulja, ko je šiša. BUG je za mene svetinja, ko krave u Indiji. Ja protiv BUG-a nikad ruke nebih digao. Malo mi je žao jer je bila dobra grafulja, al kao što kažem, ko je šiša, nije ni prva ni posljednja. Živio BUG !!!
17 godina
jabuka555 kaže...
// To dal sam ja u pravu il nisam, to će odlučit sud, a ja ću samo iznijeti činjenice, a to jest da mi je krepala grafulja nakon što sam koristio program koji sam kupio na BUG ovom DVDu.

Ali taj program je freeware, mogao si ga skinuti s neta. bug ti je samo ustedio download.

I kad si vec isao u OC, to si radio na svoju ruku, nije tebi program nista sam OC-ao. Morao si rucno osposobiti overclocking u programu, isto tako morao si rucno overclockati. Znaci, ti si odgovoran za posljedice.

Mozes uzeti i čekić pa razbiti comp. Sta ces onda, tuziti prodavača čekića?

Mislim da nije pametno da ulazis u sudske sporove, samo ces na kraju nabiti sebi trosak spora, a za te pare mozes fino kupiti novu grafu i sta ja zna sta jos.

EDIT: Ti nas ovdje guzis redom?

ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.2.2009 15:45 (DrNasty).
17 godina
Fowix kaže...

Ma izgubit ces para i para na sudu a parnicu nes dobit,moga bi se okladit kao i vecina na forumu...

@Skywalker   

295-ica nemoze u triple sli, moze samo u dual (sta vec ionako je) ili u quad (dodas jos jednu 295-icu)

Moja greška,sorry. Namigiva
17 godina
Bug 196

Jutros stigao poštom, poboljšali su dostavu zapretplatnike unutar nekoliko mjeseci. Nekad sam znao dobiti po tri do četri dana kasnije nego što izađe na kioske. Neke od tema hard-test monitori 20,22,24 inča, web kamere, sajmovi MWC 2009 Barcelona, tema broja nadogradnja računala. Na DVD-u: Flash CS4, Facebook-dodaci za rad, transformacijaXP u 7...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
jabuka555 kaže...
// ma ljudi samo se zezam s ovim sudom. ma neka je crkla grafulja, ko je šiša. BUG je za mene svetinja, ko krave u Indiji. Ja protiv BUG-a nikad ruke nebih digao. Malo mi je žao jer je bila dobra grafulja, al kao što kažem, ko je šiša, nije ni prva ni posljednja. Živio BUG !!!
Sad bi tebe Bug mogao tužiti za iznošenje lažnih informacija (il kako se to već kaže), to jest prljanje tog časopisa....Smijeh šala.
A za grafičku si jedino ti odgovoran jer ti si rukovao programom i nitko drugi. To se zove neznanje. Na greškama se uči.
16 godina
neaktivan
Bug 196

Još jedan odličan Bug!

Sve pohvale na temu broja.

Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug 196

Evo sada sam ga dobio i odličan je.. baš su ljepo napravili glavnu temu.. Onaj ko nije ništa znao o tome je dosta toga mogao lako naučiti, bez problema.

Sve pohvale Bugovcima!!

p.s. Samo nastavite tako..Namigiva

Q6600 (3.0Ghz), BigTyp 120vx, 8800gt, 2GB ram, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehehe dobio sam dva dual layera, izgleda da je netko dual doslovno shvatio kad je pakirao.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
moderator
Ormuz kaže...

Hehehe dobio sam dva dual layera, izgleda da je netko dual doslovno shvatio kad je pakirao.

DVD pakira/umeće stroj u tiskari, a ako taj stroj može nešto shvatiti "doslovno", onda sigurno prati i ovaj forum, pa nek se sam javi i pravda! Smijeh
16 godina
neaktivan
Ormuz kaže...

xDDD
Ubuntu 8.10 Interpid Ibex User (\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
17 godina
neaktivan
Bug 196

Htio bi samo ubaciti mali komentar na temu broja.

Jednom riječju ODLIČNO.

Jako sam zadovoljan izborom teme i tekstom napisanim uz istu. Naravno ne bi bilo zgorega da je nešto opširnija ali ona je srž definitivno objašnjena i obrađena.

Ovakve teme me podsjete zbog čega kupujem BUG. Šteta što češće nisu slične tome.

To je prva i jedina tema koju sam do sada pročitao u ovom broju, i samo zbog toga mi već nije žao novca.

Dovoljno mi je i ovo da kažem...

Svaka čast. Dobar broj. :)

www.infinite-gamers.com ---> PC Gaming Community
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.3.2009 23:08 (Danny_HR).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Miha LA kaže...

Jutros stigao poštom, poboljšali su dostavu zapretplatnike unutar nekoliko mjeseci. Nekad sam znao dobiti po tri do četri dana kasnije nego što izađe na kioske. Neke od tema hard-test monitori 20,22,24 inča, web kamere, sajmovi MWC 2009 Barcelona, tema broja nadogradnja računala. Na DVD-u: Flash CS4, Facebook-dodaci za rad, transformacijaXP u 7...

pa ta tema o monitorima izišla u prošlom broju entera već viđeno ako je stvarno ta tema u novom bagu neću ga ni kupiti
MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice