Bug 187

poruka: 33
|
čitano: 5.340
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Bug 187

Ok, to me je samo iznenadilo jer sam se odvalio kad sam vidio to "Pismo" u toj rubrici :)

I iskreno, svidja mi se ta ideja i ne smeta mene što nije bio moj potpis tamo nego me samo zanimalo :)

btw. @ bestia - nisi u pravu, ljudi koji imaju mišljenje da ne zele da njihov forumski post bude u casopisu bez odgovarajuceg potpisa, mogu sudjelovat na forumu i nemas im to pravo branit.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.6.2008 11:47 (ReiKo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Bug 187

@ReiKo

Neradi se ovdje o nekakvom intelektualnom vlasnistvu, sve je vec opisano i pojasnjeno milion puta, negdje drugdje, od strane nekoga tko od tebe i ostalih ne trazi da ga citiras i potpisujes...

Ako to nije slucaj, vec je nesto produkt tvog misaonog procesa, te si to strucno obradio i licencirao, onda trazi naknade i prava na isto.

Nikom ne branim nista, samo govorim da oni sto nezele dijeliti svoj doprinos s domacinom a zele sudjelovati u dobiti, su licemjerni, te gube vrijeme na samom forumu. Mogu si otvoriti svoj privatni forum, zatvoren za javnost te tamo se pricati s samim sobom.

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
RE: Bug 187
Kublach kaže...

Na BUG TV-u Petric je ponovno dokazao da je najbolji, nisu ni ostali loši, i oni su dobri, samo Petric radi zabavu iz svega pa je meni više zanimljiv.Cool

da,ovaj zadnji tv je super("joj kak sam si zgodan....")
djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom! Quote(opifex):"Ne upustaj se u raspravu sa budalama;prvo ce te spustiti na svoj nivo pa dotuci svojim iskustvom..."
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.6.2008 22:50 (nick).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice